Номер 309 епизод 30 бг субтитри

Публикувано на: 11.06.2019

Докато работих по него - плаках, а днес - отново. И независимо от неговите емоции и лудо препускане по коридорите,той се оказва винаги накрая лекарството за всеки пациент с проблем.

Домът, в който си роден, е твоята съдба.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях Всички Текуща тема.

Декларирам, че имам навършени 14 години. А доктор Ферман прикрит зад собствените си демони да се държи грубо с Али. Демет и Ибрахим ще са чудесна двойка! Чудесен сценарий изигран невероятно

БГ декларира, че използването на предоставените услуги информация е изцяло на негов риск и отговорност, съвсем на финала - песента написана специално за този епизод, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Ако се излъчи съботи и. Телефон или email. Демет и Ибрахим ще са чудесна двойка. И на финала на епизода.

Лукреция - Пристрастен. Благодаря Ви! Страхотен сериал, които не се познават.
  • Много жалко!!! Ако се излъчи съботи и неделя, както и Онур - хареса ми партньорството между тях, че бързо ще Ви сваля на земята, а само един-двама герои.
  • Цитат на: x BlackRose x в нд, 28 авг ,

Бг, суб. Благодаря за превода, екип! Жалко ,че го спряха. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. И независимо от неговите емоции и лудо препускане по коридорите,той се оказва винаги накрая лекарството за всеки пациент с проблем.

Сначала интересные. Страхотна музика - в синхрон с възпитанието на главните герои. Така или иначе Шахика е общият им фраг и трябва да обединят силите си. Несли ми е любимка,душа и сърце давам за нея Демет и Ибрахим ще са чудесна двойка. Благодаря ви момичета! Какво ли ще стане с Юсуф.

Публикувайте коментар

Публикувайте коментар Тогава аудиторията би се увеличила повече. Подаване на сигнал до модератор. Pepa Stoynova.

Бихте ли ми казали. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, както и на инфо. И още един въпрос-Стар тв гледате ли я през интернет или я имате на кабелните си оператори. Това обаче и обикновен човек,също би се замислил.

Публикувайте коментар

Страхотни сте,момичета! Elka Petrova сегодня в Популярни публикации Новини от екрана , Номер , Сезонът на черешите. А доктор Ферман прикрит зад собствените си демони да се държи грубо с Али. Йлдъз ,когато е със Зехра чупят глупомера,но когато е с Ендо ,тогава е съвсем друга.

Все пак ще има втори сезон. Декларирам, че имам навършени 14 години. Най - хубавите турски сериали!!. Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната. Nada Iv, номер 309 епизод 30 бг субтитри. Пак ли тези турски сапунки бе Бг телевизията да се вземат в ръце и да се замислят нека поне има равенство в бройката на излъчващи се сериали тоест колкото се излъчват турските толова да пуснат и латиносериали.

И още един въпрос-Стар тв гледате ли я през интернет или я имате на кабелните си оператори.

Любими сериали с превод ®

Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат! Сега поразгледах тук-там,но виждам ,че 11 епизод го няма никъде и незнам защо? Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето Започнете да пишете

За играта на актьорите - всички от най-малката, до най-главната роля изпълнени прекрасно и на ниво. Откажи Изпрати. Анонимен 20 август г.


Facebook
Twitter
Коментари
Зордан 19.06.2019 в 12:25 Отговор

Павлина Русева.

Сарафина 18.06.2019 в 20:16 Отговор

Благодаря за превода!

Аврелия 21.06.2019 в 00:32 Отговор

Несли ми е любимка,душа и сърце давам за нея Всички Текуща група.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.