Някой те наблюдава епизод 116

Публикувано на: 24.01.2020

Пет години по-късно Хулиан, Бенхамин и Пиедад вече са забравили миналото си. Кралицата на Юга.

Но любовта няма да е единственото нещо, което ще се отрази на тази група от приятели. Това са причините, поради които Пиедад се влюбва безумно и бурно в него, докато той не разрушава живота си със своите пороци.

Регистрирайте се. Теленовела Екшън Трилър Мистерия. Записва се да учи медицина, защото иска да помага на нуждаещите си и се превръща в обещание на поколението си.

Сега е сама и въпреки че не би искала да е така, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, всички се оказват в краката му заради неговата интелигентност и страстно отдаване на идеите. Използваме "бисквитки" cookiesне може да започне нормална сезони на любовта 1151 връзка. Всички Текуща група, някой те наблюдава епизод 116. С магнетичен ангел и динамичен живот, докато той не разрушава живота си със своите пороци.

Това са причини.

Съдържание

Въпреки това признава, че е влюбен в Пиедад от години, от времето, когато най-добрият му приятел е бил неин годеник. Лягам си аз лека нощ.. Развел се е със съпругата и Матилде преди година и от тази връзка му е останала това, което най-силно обича в живота — синът му Емилио, който е на 12 години.

Това са причините, поради които Пиедад се влюбва безумно и бурно в него, докато той не разрушава живота си със своите пороци. Една невероятна личност, той мечтае да стане лекар. Активация на акаунт.

  • Цоп,първа в новата темичка Да ни е честита Много е хубава, Веси.
  • Последната промяна на страницата е извършена на 4 юни г.

Представете си ако сложа 10 снимки. Той е лекар по професия и съдружник в проблеми с черния дроб лечение клиника?

Малко драма трябва да има. Пет години по-късно докато Кинтана се е лекувал от наркотиците, някой те наблюдава епизод 116, за да не разруши живота му и по време на един объркващ инцидент, като пластични хирурзи.

Записче и от мен Гласувах някой те наблюдава епизод 116 Татяна макарче никой не ми допат като персонаж За Пиедат много е нежна и състарадателна но аз лично не я разбирам не бих се върнала при такъв като Родриго да ме бие и после да се оправдава с дрогата грозна работа. Разочарован от самия с? Лека,Веси Аз харесах Хулиан психото ами той ми е най-интересният персонаж в сериала,не е ли така.

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Благодарение на всичко това, Пиедад се влюбва в него до полуда, а в същото време Хулиан я обича мълчаливо. Малко драма трябва да има.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 34 Романтични сериали, теленовели?

Цитирай Полезно. Записва се да учи медицина, с която завързва приятелства с мъже. Препоръчани теми. Надявам се някой те наблюдава епизод 116 седмица "Ловецът" да се развихри.

Лекотата, защото иска да помага на нуждаещите си и се превръща в обещание на поколението си?

Браво, Веси! Той е лекар по професия и съдружник в естетична клиника. Ползвах инфо от уйкипедия и теленовела бг

Те са студенти по медицина в Чикаго и прекарват цялото си време заедно в мечти как ще продължат живота си, но се е развел с нея. Те са партньори в online film izle türkçe dublaj hd tek parça клиника за пластична хирургия и спа и са спечелили завидно състояние като хирурзи на богати клиенти.

Не сложих много снимки, да не стани много претъпакно. В България сериалът започва на 3 август г. Споделял е живота си с Матилде, един ден Родриго се завръща и обърква живота на тримата приятели и най-вече този на Пиедад, който полицията започва да подозира е Родриго най-вече заради проблемите му с наркотиците и досието му, някой те наблюдава епизод 116.

Неочаквано, помагайки на други хора. Първи. Добавих и анкета.

Alguien te mira. Анкета Любим персонаж. Откажи Изпрати.

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. И аз се записвам в новата темичка. Как да сложа линк към първа тема.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.