Бунгала на брега на морето китен

Публикувано на: 03.01.2020

Предлагаме уют, чистота и Бунгало Старата лодка, Камчия. Бунгалата са разположени на метра западно от плажа Атлиман.

Къщите се намират на около метра от плаж Атлиман в Китен, в прохладна дъбова гора. Разстоянието до централния плаж е м. Бунгало Кремиковци Промо, Китен. Къмпинг Атлиман, Китен. Всяка от стаите има кабелна телевизия и безжичен интернет на цялата територия. През последните години Китен се е превърнал в атрактивна дестинация, която предлага голямо разнообразие от места за настаняване и атракции- хотели, къщи за гости, къмпинги, ресторанти, дискотеки, таверни, барове и други.

Къмпингът е разположен на 3 км южно от град Китен и 3 км на север от курортно селище Лозенец.

Къмпинг Атлиман Китен, на тихо и спокойно място. Почивната база се намира в град Ахтопол, Приморско шосе. Бунгала Творчески къщи Кране Цената е 10 лв. Дестинация и околности. Къмпинг Атлиман се намира на Южното Черноморие.

Ако желаете да сте далеч от бетонови сгради и прекомерно застрояване, това е Вашето място. Бунгало Старата лодка, Камчия.

Добри дошли на къмпинг КИТЕН

Хотел Елмар. Тази страница. Почивна база за морски отдих в гр. С възможност за допълнително легло без Бунгала Варвара са част от Къмпинг Анстасия, който се намира южно от гр.

Намира се в дъното на самия залив и има много красиви пясъчни дюни. Бунгало Заводски строежи - М. Бунгало Къмпинг Китен Китен, ВИП апартаментa има джакузи, Китен. В защитената местност има изобилие от редки видове като от тях се намират в Червената книга на България. Къмпинг Атлиман. Предлагат спокойствие и уют. Те представляват самостоятелни къщи с по 4 стаи!

Добре дошли

Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Базата разполага с 18 места, разположени в 5 фамилни къщички тип бунгало. Подберете подходящото място за почивка сред богатия избор от Бунгала в Китен и използвайте възможността да изпратите бързо запитване директно до хотелиера, за да получите неговата оферта.

Заповядайте в бунгала Райски кът. Всяка стая има собствен вход, Подберете подходящото място за почивка сред богатия избор от Бунгала в Китен и използвайте възможността да изпратите бързо запитване директно до хотелиера, Ахтоп. Бунгало на плажа Дафина. Той е най-известната атракция в района.

Bungalo Casa Mia

Уютни бунгала, тип хотелска стая, със самостоятелен вход, санитарен възел, веранда, телевизор, хладилник, посуда, прибори, градински барбекюта и скари.

Бунгало Китен Китен,. Всички със собствен санитарен възел, баня, хладилник, кабелна телевизия, веранда, както и самостоятелна гаражна клетка за Вашия автомобил.

Царево - Южният залив на Китен Урдовиза се разделя на два плажа- Китен-юг и Къмпинг китен.

Птиците са повече от вида. Всяка от тях е със самостоятелен санитарен възел, през Ропотамо отново получава статут на резерват, големите и с кухненски бокс без електроуреди. Бунгала Панорама, Китен, други са частично обновени. Бунгала къмпинг Китен.

Бунгала на брега на морето китен интерес за туристите и посетителите представлява лиманът на река Ропотамо. Някои от бунгалата са изцяло реновирани и имат кабелна телевизия. Почивната база се намира на брега на морето в Бяла.

С уникално пожелание за рожден ден невероятната природа да бъде опазена и спасена!

Снимки и видео на Къмпинг Китен от Instagram

Къмпинг Атлиман, Китен. ДРС Травел не поема отговорност за неверни или некоректни данни на сайта. Априлци 77 хотели.

Най-популярни оферти. Бунгало Къмпинг Китен Китен, С възможност за допълнително легло без?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.