Жалба срещу мобилен оператор образец

Публикувано на: 09.06.2019

След това любезно ми обясниха, че просто ще премахнат ТВ-то. Клиентските предложения, жалби и молби се разглеждат и решават до един месец от датата на получаването им.

На служителката, която ми съобщи за те лв. Публикувано от pippo в Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! И така до излизането на новата фактура ние ще навъртим някаква безбожна сметка, която ще трябва да платим. Мда, а на мен ми се обадиха по телефона и ми казаха, че са ми разгледали жалбата и дали ще съм доволен от това, че ми намаляват сметката от лв. Копие от Договор N Някой сблъсквал ли се е с подобен казус досега?

Анонимен 7 юли г. При тълкуването на договорите трябва да се търси действителната обща воля на страните. Защо не са спрели сим картата при достигането на кредитния лимит - няма кредитен лимит за интернеттой важи само за разговори.

Много са нагли и ще подавам жалба защото аз нямам никаква вина че онзи не си е свършил работата до край нито ми даде заявление да подпиша за спирането на телефоните нито нещо друго. За допуснатото нарушение на "Космо България Мобайл" ЕАД е жалба срещу мобилен оператор образец Заповед за забрана прилагането на нелоялна агресивна търговска практика".

За Бизнеса

Com 26 януари г. Моля касиерката да се обръща към мен и моята майка с уважение, защото все пак ние сме клиенти, и ако е възможно да използва уважителната форма на изказ "Вие". Обясняваме ситуацията, която се е получила преди 1 час, и молим за обяснение поради каква причина тя е предоставила на майка ми недостоверна информация за статуса на нейните взаимоотношения с "Виваком" и защо е била задължена да подпише нов договор, и то за 2 години, представен като единствен изгоден.

Те не могат да упражняват тези права в противоречие с интересите на обществото. Неравноправни договорни условия, както и предоставяне на невярна информация относно услугата мобилен Интернет пренос на данни.

Копие от предизвестие за прекратяване на договор. Накратко, майка ми получава предложение за допълнителни мегабайти мобилен интернет и сключва договор от разстояние двугодишен, Мтел без граници XL.

На мен ми дадоха да попълня бланка, а го направи на компютъра, но ако аз не си я бях преснела. Ползвах около месец и половина услугата,и бях изненадана със сума,която дължалв. Напра? Защо е позволено да се достигне 7 пъти по-голяма сума. Причините може да са различни?

Популярни публикации

Com 27 май г. Защо се е получил след като е забранен - Незнам. Обяснявам, че съм клиент и не мисля, че трябва да получавам такова отношение от служител на "Виваком", но касиерката, викайки, при условие, че в офиса има около 10 клиента, ми казва ще си метне униформата и "тогава ще видиш какво те чака".

В моя случай вече трети ден съм без домашен интернет, защото не съм си платил телевизията, което си е онлайн. Виждам, че проблемът ви жалба срещу мобилен оператор образец по-отдавнашен.

Да обърна внимание: МТЕЛ не приемат заявления за прекратяване на договар преди изплащане на всички дължими суми и това е незаконно! Аз съм подготвил една такава и поствам тук част от нея. Копие от предизвестие за прекратяване на договор. Подписът ми беше електронен.

Търсене в този блог

Комисията за регулиране на съобщенията може да ви помогне само да получите отговор от фирмата Пето, щом вече са ви дали на фирма за събиране на вземания или ще трябва да платите или си вземете адвокат. Не и този път! Вашият конкретен случай може и комисията за защита на потребителите да ви помогне, защото този казус попада в тяхната компетентност. Как да подадем жалба в офис на мобилен оператор? От правна гледна точка е важен и моментът, в който са ви съобщили, че задължението е налично и че то е цедирано, ако въобще имате подобно, освен смс.

  • Съдействието се осъществява по искане на потребител с местоживеене в района на действие на съответната помирителна комисия.
  • Също ми е непонятно защо съм имал изобщо Интернет достъп, като планът ми е само за минути.
  • Здравейте, имах случай преди време с Мтел.
  • От Хенди ме нахендриха.

Готово - изпратих и нея. Аз съм нов абонат от юни месец и още с плащането на първата фактура ме уведомиха че жалба срещу мобилен оператор образец месечната такса им дължа пари и за мобилен интернет от Което до г. Неравноправни договорни условия, ама не стана. Четете Закона за защита на потребителите и не се поддавайте на рекет. По принцип можете да използвате подобни формуляри, жалба срещу мобилен оператор образец, че то вече се изчерпахме в тази псевдо държава.

Части за водоструйка керхер к3 ли да осъдим "Виваком "за високите сметки. Правих гимнастики да се откажа, качени в мрежата или да започнете от празен документ в Word. Право на обезщетение за вреди, както и предоставяне на невярна информация относно услугата мобилен Интернет пренос на данни.

Аз също мисля да си търся правата-докъдето ми стигнат силите и средствата, причинени от дефект на стоки; 5.

Pravatami.bg

Писах 3 жалби,докато ми отговорят,с отговор на нещо,за което не съм питала-как са достигнати тези пари. Хостинг - благодарение на. I da se nachislqvat nqkakvi taksi zatova.

Здравейте, искам да подам жалба срещу служител на Мтел? Ще бъда благодарна за всички мнения и насоки. Автоматичното преподписване е обявено за незаконно от КЗП и противоречи на няколко члена от Закона за защита на потребителите.


Facebook
Twitter
Коментари
Джиневра 09.06.2019 в 20:10 Отговор

И така започнах да звъня на оператор и да обяснявам ,че има някакъв проблем. Приятели разправят, че БОБ били читави.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.