Време за приключения сезон 1 епизод 2

Публикувано на: 30.12.2019

За подробности вижте Условия за ползване. Той е унищожен когато Цар Студ и Абрака Даниел призовават демона и Фин счупва меча на 2, за да ги спаси. Посетен на 20 март г.

Тя лети към замъка на цар Студ. Именни пространства Статия Беседа. Посетен на 14 юли г. Мечът се оказва част от новата ръка на Фин и излиза от бодила му, когато той или самия меч се чувства заплашен. На 19 октомври г. Шестия меч на фин е мечът подобен на този на Дрънкалко.

Страница в IMDb. За подробности вижте Условия за ползване. Четвъртият меч на Фин е Тревния меч. Посетен на 4 август г. В други проекти Общомедия. Екипът се състои от:.

Съдържание

Посетен на 29 март г. В началото на късометражния филм Пен прототипът на Фин се събужда от сън и вижда Джейк да медитира, като така се свързва с Интернет.

Спекулира се, че е баткото е сменен от брат си, заради гласа. Петият меч на Фин е Фин-мечът. След като той счупва меча Фин прави копие на острието му от замразен гроздов сок осветен от свещеник и побеждава демона.

Официален уебсайт? Според продуцента и основател на Frederator Studios, като двамата се приземяват върху Дъга Белорога, до април г. Посетен на 22 април г. YouTube15 март г! След кратко преследване. На 29 септември г.

Шестия меч на фин е мечът подобен на този на Дрънкалко. Той му казва как да се върне в неговото време и така Пен се отмразява. Категории : Време за приключения Епизоди на сериали Американски детски анимационни филми Късометражни анимационни филми Американски късометражни филми.

Той става част от ръката на Фин и може да се пребира на китката му подобно на гривна. Участвайте Защо. Фокусира се върху годишното момче Фин и кучето с магически сили Джейк. Страница в IMDb. Джеръми Шейда има и музикална кариера, а също е изпълнител на песен на Джъстин Бийбър.

Архивиран от оригинала на 9 октомври г. В САЩ финалът е през Този меч Фин използва като временен. Страница в IMDb. За подробности вижте Условия за ползване.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Край на разкриващата сюжета част. Именни пространства Статия Беседа. Каналът заявява, време за приключения сезон 1 епизод 2, а се превръща в меч, за да ги спаси, като тогава Cartoon Network го взима, ако Уорд може да се съгласи.

Той е унищожен когато Цар Студ и Абрака Даниел призовават демона и Фин счупва меча на 2. Nickelodeon отказва да продуцира сериала.

По-късно Фин пее песен с магическа дупка и малкия Фин се вижда танцуващ в кристала, което показва, че той е все още вътре. Посетен на 18 януари г. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Именни пространства Статия Беседа.

Този Фин живее в малкия син кристал на меча и чува и вижда всичко, което показва. За подробности вижте Условия за ползване. По-късно Фин пее песен с магическа дупка и малкия Фин се вижда танцуващ в криста.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.