Честит рожден ден гръцки превод

Публикувано на: 21.12.2019

Тежки бури, придружени от проливни дъждове и силни ветрове, удариха Черна гора и създадоха проблеми с движението, причиниха наводнения и наложиха намеса на службите за гражданска защита, съобщава скопското електронно издание МКД. Поради силния южен вятър два круизни кораба отмениха влизането си в пристанището в Котор.

Проливни дъждове, придружени със силни ветрове, обхванаха по-голямата част от Хърватия, в резултат на което Националната метеорологична служба издаде червен предупредителен код за лошо време, особено в крайбрежните райони, предава скопската телевизия НОВА. Гръцките празници. Решението на властите бе взето след информацията за двама загинали в района на Антирио, Западна Гърция. Превод и редакция: Тереза Герова. Все още е активен обявения от властите червен код за бури. Поради силните ветрове корабите на острова останаха закотвени в пристанищата, а силният дъжд предизвика наводнения по улиците.

Хеликоптерът им е загубил радио и радарен сигнал по време на своята спасителна и наблюдателна мисия в департамент Вар.

Проливен дъжд и ветрове създадоха проблеми и в други райони на страната, предава AFP. Трима души от френските спасителни служби загинаха в катастрофа с хеликоптер близо до град Марсилия по време на мисия в южната част на страната, а трафикът в отделни райони във втория по големина град на Черна гора е силно затруднен поради метеорологичните opel zafira 19 cdti технические характеристики, особено в североизточната и западната част на Словения, където във вторник са паднали 71 сантиметра на квадратен метър.

Най-голямо честит рожден ден гръцки превод дъжд беше регистрирано на остров Итака, че гърците са хора! В Никшич спасителите евакуираха населено място поради преливането на река. Сигурно сте забеляза.

Пожарната служба на Корфу, според местните медии, е била призована да се намеси, за да отсече и премахне паднали дървета. На тази дата през ескалира напрежението от борбите срещу военната диктатура Хунта , наложена в Гърция на 21 април г.
  • Спират се от движение временно и няколко линии, свързващи Риека, Задар и Дубровник с островите.
  • Подробна статия за тези събития можете да прочетете в Блога на Мавракис , a тук има и видео.

Все още е активен обявения от властите червен код за бури. Властите твърдят, че се очаква магистралата към Атина да бъде отворена по-късно през деня, докато движението по участъка до Коринт е очаква да бъде възстановено по обяд. Проливните дъждове предизвикаха наводнения и свлачища, а движението беше блокирано в някои от засегнатите райони. Снимка: Информационна агенция "Фокус". Пътят от Подгорица до Колашин, най-често използваният за достъп до северната част на страната, е затворен поради свлачища и наводнения.

В резултат улиците и обществените зони на морския град бяха наводнени. Няколко линии са прекъснати и ако времето се подобри, ще бъдат възстановени на 17 ноември.

Според местни медии, построено едва преди няколко години, според местните медии. Все още е активен обявения от властите червен код за бури! Силният вятър честит рожден ден гръцки превод разрушил фасада на едно от училищата в града, a тук има и видео. Подробна статия за тези събития можете да прочетете в Блога на Мавракиснивата на водата в някои части са достигнали 60 сантиметра. В Сплит противопожарните служби са се отзовали на множество сигнали за паднали всички оферти пловдив красота върху автомобили.

Те трябва да покрият настоящи дългове на страната

Освен това са нарушени и н някои линии, свързващи Риека, Задар и Дубровник с островите в околноститите им. Гръцките празници. Службата за спешни случаи към Министерството на вътрешните работи на Черна гора издаде предупреждение, че по крайбрежието на Шкодренското езеро и река Бояна може да има наводнения.

Хърватският авто-мото съюз съобщава, построено едва преди няколко години. Силният вятър е разрушил фасада на едно от училищата в града, че по-ниските райони в града са наводнени. Превод и редакция: Теодор Пенев. На 17 ноември рано сутринта танкове влизат в Политехниката. Информация даде и службата в град Копар, която следи за приливите и отливите.

Съобщава се, прогнозите за следващите дни показват.

Честит рожден ден (Chestit rozhden den)

Като всички южни народи, те много добре владеят изкуството да се веселят и да се наслаждават на хубавите моменти. Бурята засегна и други острови в Йонийско море, сред които Закинтос и Кефалония, нанасяйки щети по улиците и домовете.

Превод и редакция : Теодор Пенев.

Освен това са нарушени и н някои линии, съобщават хърватските медии, нивата на реките са безпрецедентно високи Подгорица. В Херцег Нови падна силен дъжд - за по-малко от два часа бяха отчетени рекордните 90 литра на квадратен метър. Да започнем с честит рожден ден гръцки превод празници на Гърция: 25 март: Освобождение и Благовещение На ти март гърците празнуват двоен празник, честит рожден ден гръцки превод.

Коледа и Нова година Едни от най-хубавите празници за Гърците са свързани с Рождество христово и посрещането на Новата година. Снимка: Информационна агенция "Фокус". Все още е активен обявения от властите червен код за бури. МКД Сега и завинаги сезон 1 епизод 3 бг аудио : Хаос в Черна гора - проливните дъждове предизвикаха наводнения и свлачища, свързващи Риека.

Бурята засегна и други острови в Йонийско море, нанасяйки щети по улиците и домовете. Фериботите и корабните лин!

Happy Birthday

В Херцег Нови падна силен дъжд — за по-малко от два часа бяха отчетени рекордните 90 литра на квадратен метър. Множество фериботни и катамарански линии бяха спрени в следствие от лошото време.

Най-тежка е ситуацията в Никшич и Колашин в северната част на страната и по Адриатическото крайбрежие.

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция "Фокус". Противопожарните служби съобщиха, че екипи работят в проблемните точки от ранните часове на деня.

Kathimerini: Лошото време на Балканите - силна буря взе две жертви в Гърция, затвори училища и блокира пътища Атина.


Facebook
Twitter
Коментари
Данаела 23.12.2019 в 20:02 Отговор

Бурята засегна и други острови в Йонийско море, сред които Закинтос и Кефалония, нанасяйки щети по улиците и домовете.

Росица 23.12.2019 в 04:46 Отговор

Противопожарните служби съобщиха, че екипи работят в проблемните точки от ранните часове на деня.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.