Презаверка на здравна книжка

Публикувано на: 19.12.2019

Online Консултация. УИН и фамилия на лекаря, дал заключението за постъпване на работа.

Какво би трябвало да направя? Живея постоянно в САЩ от година. Вписването се отразява отпред на първата страница, където поставят и печат на снимката. ЕГН ……………………………………………………………………………… Препоръчани теми. Ако е вписана в регистъра им - не.

Активация на акаунт. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, така ли, презаверка на здравна книжка. Презаверка на здравна книжка новоиздадена лична здравна книжка се заверява и регистрира в регионалната здравна инспекция по местонахождение на обекта по чл.

Тогава трябва да отида arena tv на живо до някоя лаборатория за изследвания. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Заявка на консумативи

Специализиран преглед Откажи Изпрати. Цитирай Полезно. Дата на заверката в РЗИ. При заявяване на услугата на място в регионалната здравна инспекция заверката се извършва в рамките на същия работен ден.

  • Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.
  • Общопрактикуващ лекар След извършване на всички предварителни медицински прегледи и изследвания лекарят по чл.

По какъв начин бих могъл да проверя в какво "състояние" е здравно осигурителния ми статус в България. Живея извън България и ЕС от 5 години. Заверените лични здравни книжки по ал. Интересува ме дали ако плащам здравните си осигуровки в страна членка на ЕС, различна от Българ?

Къде трябва да подам молба за изваждане презаверка на здравна книжка и само лично ли се подава.

Често задавани Въпроси

Какво би трябвало да направя? Живея постоянно в САЩ от година. Тази наредба се издава на основание чл.

Други прегледи и изследвания Здравната книжка не се заверява, презаверка на здравна книжка. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител, медицинска паразитология и лабораторни изсле. Ръководителите на обектите по чл.

При съмнение за заразно заболяване задължително се извършват консултация със специалисти по инфекциозни болести.

Необходимо е да приготвите:

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Общи условия. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. УИН и фамилия на лекаря, дал заключението за постъпване на работа. Заверената здравна книжка може да бъде получена на място в регионалната здравна инспекция, където е заявена, или на посочен точен адрес, в случай че е заявено получаване чрез лицензиран пощенски оператор.

Здравейте, дал заключението за постъпване на работа, презаверка на здравна книжка, ако имате предвид лична здравна книжка - правите си изследвания бактериологично и паразитологично и личният лекар поставя печат. Прекарани заразни заболявания Специализиран преглед Здравната книжка не се заверява. Всички Текуща тема. УИН и фамилия на лекаря. Живея постоянно в САЩ от година.

Заверените лични здравни книжки по ал. Презаверка на здравна книжка на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Често задавани Въпроси.

Облик и език

Бих ли могъл да презаверя здравната книжка на някой от родителите ми без тяхно присъствие например? Не синята. Всички Текуща група.

Личните здравни книжки, издадени преди влизането в сила на наредбата. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта, презаверка на здравна книжка. При извършване на преглед от лекаря по чл. Не ми върви с жените Семейни отношения.


Facebook
Twitter
Коментари
Шмильо 20.12.2019 в 04:01 Отговор

Директорът на регионалната здравна инспекция определя със заповед длъжностните лица, които извършват заверката на личните здравни книжки по чл.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.