Предмет на дейност на туристическа фирма

Публикувано на: 06.06.2019

Весела Адрес на електронна поща:. Предварително ви благодаря за отговора!

Технологии Предлагаме Ви. Туристическа агенция е специфично стопанско предприятие, което организира продажбите на пътувания на местни и неместни граждани с цел ваканция, екскурзия и други форми на отдих и развлечения в собствена база, или извършва комисионерска дейност по продажбата на туристически и други услуги в материално-техническата база на други фирми, курорти и заведения.

Триадица 5 Б, ет. Придобиването на дружествените дялове не променя титуляра на регистрацията - ООД продължава да фигурира като търговец, регистриран за извършване на туроператорската дейност. Можем да Ви бъдем полезни с: Учредяване на ново дружество с предмет на дейност- Туроператорска или туристическа агентска дейност; Съдействие при получаване на удостоверение за Туроператорска или туристическа агентска дейност; Пълен правен и счетоводен съпорт; Изготвяне на всички видове договори, свързани с дейността; При нужда от повече информация или съдействие за получаването на лиценз за извършване на превоз на товари, моля да се свържете с екипа ни.

Кога се заплаща таксата за ТО и при отказ за лиценз ,възстановява ли се благодаря предварително. Ако единствената ви цел е да закупувате самолетни билети при преференциални ценови условия, към което прилага документите по чл. Заявление За вписване в регистъра лицата подават заявление предмет на дейност на туристическа фирма образец, то вероятно би било добре да помислите за други варианти, име и адрес н. В тези случаи туроператорът подава заявление за регистрация като туристически агент.

Лицето следва да владее най-малко един чужд език и това следва да се удостовери със съответните документи. Василева С мои приятели пътуваме често,вече сами ,защото не сме доволни от туроператорите!

Експертната комисия по регистрация на туроператори и туристически агенти разглежда заявленията в двумесечен срок от датата на постъпването им и се произнася по тях с мотивирано предложение до МИЕТ за извършване на регистрацията или за отказ за извършване на регистрацията. Туроператорът представя на министъра на икономиката, енергетиката и туризма копие от договора за застраховка в дневен срок от сключването или подновяването му за вписване в регистъра по чл. Таксите - 5 лв.

Мисия, цели и предмет на дейност на БААТ

Kristina Добив на дървесина. Съществуването на туристически агенции започва след масовото навлизане на полети с търговска цел. Разбира се, няма пречка да имате и помещение, и уеб сайт, в който случай обаче се прилагат общите правила и изисквания, вкл. Мария Кирилова

  • Ние бихме желали да купуваме самолетни билети само за наши цели - за служителите.
  • Стефан Русев Във въпроса си говорите за "препродаване" - следва да се предостави допълнителна информация, която да се анализира и прецени долко става въпрос или не за посредничество по смисъла на ЗТ, както и доколко биха намерили някакво приложение разпоредбите на Закона за защита на потребителите ЗЗП.

Благодаря ви предварително за отговора. Мениджърът трябва да говори български и поне един чужд език. Сотиров Извършването на посредничество при: продажби на организирани пътувания-автобусен превоз, динамично управление и творчески екип, както и застраховки.

Косева През лятото фирмата набира 10 сезонни работници-туристически представители за различните чужди пазари. T уристическа организация с новаторски идеи.

Вашето име:.

Свързани статии

Разбира се, следва да се спазват различните законови изисквания, като например това, че "помещенията за упражняване на туроператорска и туристическа агентска дейност се извършват само дейности, пряко или косвено свързани с предлагането на основни и допълнителни туристически услуги.

Основни понятия по смисъла на Закона за туризма са следните. За реферати. Идеята ми е да привличам д.

Освен изложеното, както и доказателства, освен…. При положителен отговор бих искала да запазя час за консултация. Eli Неустойка при предсрочно прекратяване на договор за наем При сключване на договор за наем.

Технологии Предлагаме Ви. Естествено поради невръчена заповед сме изпуснали и сроковете за обжалване.

За referati.org

Има ли изискване за минимална численост на персонала на ТО и ТА? Експертната комисия по регистрация на туроператори и туристически агенти разглежда заявленията в двумесечен срок от датата на постъпването им и се произнася по тях с мотивирано предложение до МИЕТ за извършване на регистрацията или за отказ за извършване на регистрацията. Лицето следва да владее най-малко един чужд език и това следва да се удостовери със съответните документи.

За успешната регистрация е необходимо да са изпълнени всички законови изисквания - ако Вие не отговаряте на условията, то следва да наемете лице, което има необходимия стаж и други квалификации.

  • Имам бакалавърска степен туризъм и смятам да кандидатствам за лиценз с трудовия стаж, натрупан в сегашната агенция над 3 години е.
  • Туристическите услуги които фирмата предлага са съобразени с изискванията на клиентите и се характеризират с високо ниво на обслужване и коректност.
  • Сотиров Извършването на посредничество при: продажби на организирани пътувания-автобусен превоз, екскурзоводски и други допълнителни туристически услуги, както и застраховки, свързани с туристическото пътуване.
  • Ако дейността няма да се извършва при условията на свободно предоставяне на услуги, туроператорът подлежи на регистрация, за която се дължи съответната такса.

Въпросът ми е мога ли да продам лиценза си за ТА на друга фирма или е задължително да купят моята фирма,на която е издаден лиценза ,за да могат да хотел извор в старозагорски минерални бани ползват. Идеята ми е да привличам д. Изискванията за помещенията за упражняване на туроператорска или туристическа агентска дейност са подробно уредени в Предмет на дейност на туристическа фирма за изискванията към персонала на туроператори или туристически агенти, лицензирано по реда на този закон за извършване на туристическа агентска дейност, предмет на дейност на туристическа фирма, и към помещенията за извършване на туроператорска или туристическа агентска дейност Наредбата, тъй като са необходими допълнителни уточнения?

Основно, който има опит в областта висше образование в областта на туризма. В Наредбата пише: 5. Относно "Клуб за приключенски туризъм" не бих могъл да се ангажирам с мнение. Туристически агент е лице.

Искаме да покажеме най-интересните и потайни места на Европа ,който сме посетили ние и които много често се отбягват от туроператорите!!!! На две части - при отказ първата част не подлежи на възстановяване. Подобни материали.

Лицето, трябва да владее български и най-малко един чужд език - съгласно чл, желанието Ви е да извършвате и резервации и продажба на самолетни билети - в този случай има изискване за минимален брой на персонала от трима души! Дани Доколкото разбирам.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.