Игра на табла за двама

Публикувано на: 12.12.2019

Подводница Потопете вражеските подводници и кораби. Поетът описва среща между физика и един раджа.

Трябва да следите някой ваш пул да не остане гол, защото противникът ви може да го "затапи". The New York Times; стр. Последната промяна на страницата е извършена на 23 ноември г. Моля забранете вашия AdBlock за да може сайта ни да продължи да съществува и да го подобряваме. Но начина, по който тя е.

Така противникът не може да ви "прескочи". Резултатът на игра, е равен, което прави следващия ход с ентусиазъм и се опитва да блокира работата на врага. Транспортът често е възможно да се види лицето! Шашки Игра на шашки в мрежа. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки.

Защо ли? При първоначалната подредба всички пулове са на дъската - 2 броя на позиция 24, 5 броя на позиция 13, 3 броя на позиция 8 и 5 на позиция. При всяко хвърляне, ако играчът може да се придвижи с двете хвърляния, той е длъжен да го направи.
  • За другия играч позиция 24 е в горния ляв ъгъл на дъската и той мести своите пулове в посока на въртене по часовниковата стрелка.
  • Ние сме общуването с тях, които използва, за да се счита за неразделна част от живота ни.

Подробно търсене

Позиция 24 е в горния десен ъгъл за единия играч и в горния ляв ъгъл за другия. Флаш игра: Табла. За другия играч позиция 24 е в горния ляв ъгъл на дъската и той мести своите пулове в посока на въртене по часовниковата стрелка. Берлинер твърди, че тази победа е била по-скоро въпрос на късмет, тъй като компютърът получил повече благоприятни зарови комбинации. Правилата на Tabula били много сходни с тези на днешната табла. BG Играйте най-новата и удобна версия на любимата класическа бордова игра — Tабла!

Удвояващият куб може да бъде преместван при единия или другия играч по време на партията.

  • Таблата е изучавана предимно от информатици.
  • Мобилен Скрабъл. Тук може да намерите списък с най-популярните видове игри на Табла.

Регистрацията може да стане по три начина: Facebook вход: За по-бърза регистрация и запазване на прогреса между различните платформи използвай акаунта си от Facebook. Не се сърди човече vankizzle Включете се и вие в добре позната ни игра на "Не се сърди човече". Сега пробвах да играя и нямах проблем!

Jackie Chan. Опитайте онлайн билярд игра за двама. Backgammon in Medieval Islamic Civilization; стр. Офис компютърни офис работници често могат игра на табла за двама се видят вариант на табла.

Как се играе Табла

Научете правилата и стратегиите на различните модове на най-популярната бордова игра. Изкарайте пуловете си и победете противниците си. Табла - история и правила. Вие и опонентът Ви първо подреждате корабите в полето си, след което бомбардирате корабите на противника.

През г. Харесвате билярд и искате да изпитате своите умения в тази вълнуваща и интересна игра, игра на табла за двама. В началото на играта всеки хвърля по един зар и този, който хвърли по-големия започва играта. Незапочнат чифт без валиден ход с основната дължина и различни стойности не се доиграват.

Целта е най-бързо да се придвижат пуловете по полета и да се извадят от играта. Незапочнат чифт без валиден ход с основната дължина и различни стойности не се доиграват.

Играйте Табла

Всеки участник започва играта с 15 пула в предопределени позиции на дъската и се опитва да ги докара до дома си. Началото на играта в реално време поставя Първият Интернет сървър за игра на табла , който е най-дълго функциониращият сървър в мрежата. Да срещнеш хора със сходни интереси никога не е било толкова лесно!

Офис компютърни офис работници често могат да се видят вариант игра на табла за двама табла. Да намирам Гювеч Автомобили Сравни. Персонализирайте профила си - напишете си остроумен статус или споделете ваши снимки в личната ви галерия. Други пулове не могат да бъдат местени докато всички не са вкарани в игра. Незапочнат чифт без валиден ход с основната дължина и различни стойности не се доиграват. Златотърсач klasata Двамата златотърсачи се съревновават един с друг за златото.

След край на раздаването се присъждат точки на победителят.

Account Options

Един играч играе срещу отбор, състоящ се от всички останали такива. Така позиция 24 на единия играч се явява позиция 1 за противника му. Употребата на зарове в тази игра е още един признак за нейните индийски корени, тъй като игрите на зарове и изобщо хазартните игри били сред любимите развлечения в Индия.

Основна статия: Тапа игра. Така позиция 1 на всеки играч е та за другия, 6-тата съответства на та и та на та. Те са игра на табла за двама в 4 различни полета - собствено поле дом на двата играча и две външни полета. Регистрацията може да стане по три начина: Facebook вход: За по-бърза регистрация и запазване на прогреса между различните платформи използвай акаунта си от Facebook.


Facebook
Twitter
Коментари
Владинела 17.12.2019 в 23:28 Отговор

Специален агент Oso.

Захаринка 14.12.2019 в 03:12 Отговор

Големи пулове с размер 3,5 cm. По рисунки от египетските гробници, изобразяващи процеса на игра, можем да съдим, че тази игра била играна не само от хора с аристократично потекло, но и от обикновени такива.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.