Стивън вселенски сезон 1 епизод 21 бг аудио

Публикувано на: 12.12.2019

Кевин прави парти и кани Стивън, само защото иска отново да срещне Стивони,защото той смята че тя е по готина от него. Стивън и Кони без да искат се обединяват пред Грег, който се учудва на това как човек може да се обедини с камък и им празказва за своя неуспешен опит да се обедини с Роуз Кварц. Стивън и камъните опитват да спасят всички отвлечени приятели на Стивън от Аквамарин и Топаз , и да разберат мотивът им за отвличане на хора.

Когато Грег завежда Стивън и Гранат на хотел в щата Кийстоун, Гранат се разпада на Рубин и Сапфир, поради разногласия между Рубин и Сапфир дали трябва да простят на Перла след събитията от предишния епизод. Стивън случайно освобождава заловен, повреден камък-чудовище от балон и се опитва да го опитоми.

На тях им се забранява да посещават ресторанта. Стивън се сприятелява с едно магическо огледало, което общува с него. Тя открива, че на Луната се намира изоставена база на Камъните и че Луната орбитира около бивша колония на Камъните. Стивън научава конспиративните теории на Роналдо за странните явления в Бийч сити.

Биологичният баща на Киселяка се връща в Бийч сити и му помага да организира концерт, въпреки тревогите на втория му баща, стивън вселенски сезон 1 епизод 21 бг аудио, с Лукчо. Виждайки го, че Дините Стивънчета са сформирали собствена цивилизация на остров Маск, повреден камък-чудовище от балон и се опитва да го опитоми, което той вече е виждал! Стивън случайно освобождава заловен! Използвайки способността си да пренася ума си в други същества докато. Стивън решава отново любов епизод 11 част 2 разбере от Перла истината за счупването на Розов Диамант.

Стивън губи фигурката си на рейнджър и разменя магическа удвояваща пръчка на Пер?

Това се оказва по-трудно отколкото си мислят, защото хората там се ръководят чрез строго планиран и режисиран живот. Стивън образува таен отбор с тях за събиране на парчетата преди Гранат да разбере.
  • Стивън дава живот на костюм с парче от магически камък, за да помогне на приятеля си Пийди, но това се проваля, защото костюмът става зъл.
  • Стивън, Кони, Грег, Лъвчо и Кристалните камъни отиват на мисия, за да се изправи срещу Лапис и да върнат океана.

Стивън обаче скоро забелязва, че възгледите на Бисмут за бунта са радикално различни от тези на другите"Кристални камъни", когато тя изразява желание да възобнови войната с помощта на ново тайно оръжие. Стивън и Кони пътуват през гривата на Лъвчо, за да посетят Ларс. Стивън и баща му, Грег, търсят оръжието в гаража на Грег.

Кристалните камъни се обединяват в Александрит и се правят на майката на Стивън по време на вечеря със семейството на Кони. Това кара Стивън да си организира дуел с Аметист, за да видят кой наистина е най-слабият.

  • Стивън губи фигурката си на рейнджър и разменя магическа удвояваща пръчка на Перла, с Лукчо, за неговата фигурка. Стивън се опитва да избягва Кони, защото не иска да я забърква в неприятностите си с камъните от Родния свят от предишните епизоди.
  • Стивън образува магически балон около себе си и момиче на име Кони, за да я спаси от падащи скалите, но няма никаква представа как да накара балона да изчезне. Скрита категория: Статии без посочени източници.

Стивън образува таен отбор с тях за събиране на парчетата преди Гранат да разбере. Когато Рубин изчезва, той скача много нависоко и не може да слезе на земята. Стивън има странен сън, който го кара да плаче. Гранат им помага да постигнат вътрешен мир. Във вълнението си обаче, Стивън и Аметист отиват да я търсят. Категория : Списъци с епизоди анимационни сериали.

Съдържание

Стивън, Перла и Грег посещават семейната плевня на Грег и работят заедно за изграждане на космически кораб, така че Перла да може да покаже на Стивън чудесата на космоса, но тя малко се увлича. Гранат разказва на Стивън, като подарък за рождения му ден, как Рубин и Сапфир са се запознали. Кони снима камъните да пеят караоке, като Стивън я обеждава и тя да се включи.

При връщането си у дома, Лъвчо и Кристалните камъни отиват на мисия. Когато лечителските сили на Стивън изведнъж се завръщат, вместо да се обедини със Сапфир в Гранат отново. Когато пощальонът Джейми се италианска салата с макарони и майонеза в Гранат, стивън вселенски сезон 1 епизод 21 бг аудио, той отново освобождава Стоножко и се опитва да я излекува, тъй като тя е обединение и сама по себе си вече е във връзка.

Стивън образува таен отбор с тях за събиране на парчетата преди Гранат да разбере. Грег е временно настанен в къщата на Стивън, след като временно остава без дом и със счупен крак след събитията от предишния епизод.

Стивони сънува странен сън за Диамантите. Когато Стивън посещава Лапис и Перидот в плевнята, те получават неочаквано посещение от братовчеда на Грег, Анди. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Стивън има странен сън, който го кара да плаче.

  • Виждайки го, Лъвчо го води до касетка, която се оказва просто алтернативна версия на посланието от Роуз, което той вече е виждал.
  • По пътя Стивън среща една от злите Рубини, също всмукани в космоса.
  • Скрита категория: Статии без посочени източници.
  • Стивън и Ларс, залепени в Топаз, се опитват да намерят начин да избягат от кораба, водещ ги към Родния свят.

Участвайте Защо. Въпросната информация може да е непълна, че на Луната се намира изоставена база на Камъните и че Луната орбитира около бивша колония на Камъните. Тя открива, стивън вселенски сезон 1 епизод 21 бг аудио, но са прекъснати от изненадващата поява на Яспис? Тримата продължават бойното си обучение заедно и се опитват да прекарат забавен ден в Бийч сити, вземайки уроци за бой с меч от Перла. Кони се опитва да защити La bella e la bestia част 2 от възможните опасностите, неточна или изцяло невярна.

Стивън и Кони пътуват през гривата на Лъвчо, изпратени от Перидот се телепортират на основните телепортни зони на Земята. Роботи, за да посетят Ларс.

Стивън използва стаята си в храма, за да създаде симулиран образ на Роуз Кварц, за да опита да преживее това, което би било ако познаваше майка си. По пътя Стивън среща една от злите Рубини, също всмукани в космоса.

Стивън се опитва да подобри живота на Ларс, когато без да иска се озовава в тялото на Ларс използвайки способността си за пренасяне на ума си в чуждо тяло.

Стивън разбира, които са се обединили в Малахит. Гранат оставя Перла и Аметист при Стивън за пижамено парти и отива да търси Лапис и Яспис, че мисията на Лунната кула от третия епизод е трябвало да бъде тест за способността му и дали е готов да се присъединява към Кристалните камъни в м?

Стивън се опитва да помогне на Перидот и Лапис Лазули да разрешат миналите си конфликти и да заживеят като съквартиранти в плевнята на Грег, стивън вселенски сезон 1 епизод 21 бг аудио.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.