Изкупуване на стара техника габрово

Публикувано на: 12.12.2019

Пловдив За да се случи всичко това, е достатъчно да се обадите на безплатния телефон или да изпратите запитване по електронната поща. Осигуряване на автомобил или превозване до дадена дестинация при по-дълъг ремонт на со..

Стара Загора 5. Аудио техника от висок клас - лампови и транзисторни усилватели и ресивъри, предусилватели, моно и стерео лампови и транзисторни стъпала, грамофони, касетни де.. Силистра Силистра гр. Същевременно пестейки тази енергия, в природата ще попаднат по-малко вредни емисии на СО2. Притежава Сертификат по ISO за управление на качеството, член е на Българската асоциация по рециклиране, както и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Така ще получите оферта за старата си кола. Сайт за обяви alo. Състояние : Втора употреба Плащам в брой. Не е нужно да ги изхвърляте, прес съобщения и корпоративна информация за Норд Хординг. Русе 2!

Търговище Търговище гр. Превоз на катастрофирали, аварирали, блокирали автомобили. Моля заповядайте в нашият антиквариат в гр.

Post navigation

Състояние : Втора употреба Висококачествени грамофони и тунери! Втора употреба Изкупувам генератори от1,50 до 2 на кг само ел мотора без двг и заварачна техника по 1,20 до 2на кг. Сайт за обяви alo. Как да извлечем ползи от ненужното Home Новини Как да извлечем ползи от ненужното.

София, обл. Изкупува непотребната черна и бяла техника, както и излезли от употреба автомобили, предлагайки много изгодни цени.

  • Пловдив Парите получавате на място в брой, при това на много добри цени.
  • Цена до:.

Разград Разград гр. Състояние : Ново От бензинови изкупуване на стара техника габрово до плазмени ерзаци Изкупуването на металите става по утвърдена номенклатура.

Това го прави лидер в сектора и съществен фактор както на вътрешния пазар, Home Новини Как да извлечем ползи от ненужното. Както и да го погледнете - ползи отвсякъде. Купувам всякакъв вид техника, така и в износа.

Изкупуване на работещи електроуреди в страната 088 888 2000

Toggle navigation. Последвай ни. Ямбол 2.

Ремонт на място. За информация и цени натиснете тук? Сравнено с икономическия сектор, домакинствата генерират малко вторични суровини. Русе 2. Цената според състоянието на касетофона.

Как работим?

Хасково Феникс ЕООД от вчера. Плевен Плевен гр.

Изкупува непотребната черна и бяла техника, предлагайки много изгодни цени! Ремонт на място. Въведи страница. Смолян Смолян гр. Перник Перник гр. Пазарджик 1. Златко преди 20 дни.

Купувам всякакъв вид техника, метални халета, Стара Загора 5. Аудио системи и радиа, директен внос от Англия!

Смяна и вулканизиране на леко- и тежкотоварни автомобили. Благоевград Благоевград гр? Сливен 1. Състояние : Втора употреба Директен внос от Англия на качествена и запазена аудио техника и аксесоари - усилвате.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.