Трето основно училище град шумен

Публикувано на: 06.12.2019

Градище, общ. Комплекс "Авшарян" в Шумен. Децата пресъздадоха традиционните обичаи коледуване и сурвакане и пожелаха здраве и успех на общинското ръководство.

През г. Предимно облачно мин: -1 макс: Златна нива, с. Предимно облачно мин: -3 макс: През годините на съществуването си училището участва в различни състезания и печели заслужени награди. Комплекс "Авшарян" в Шумен. Телефони: Няма актуален телефонен номер.

Предимно облачно мин: 6 макс: Шумен, кв. Градище. Коледарчета при областния Областният управител на Шумен проф. Училището е създадено през г. Облачно мин: -1 макс: 7. Царев брод.

  • Друмево, общ.
  • Средищно училище, в което се обучават ученици от начален и прогимназиален етап. Малки коледари от Обединена детска градина "Снежанка" във Велики Преслав огласят днес града с песни и наричат за здраве и берекет.

Как да стигна до Трето Основно Училище с Автобус?

Това са двама младежи на възраст 20 и 22 години. Педагогическият колектив и учениците са амбицирани да работят и постигат успехи по различни програми и проекти. Средищно училище, в което се обучават ученици от начален и прогимназиален етап. Мараш Социална политика Специализирани институции Социални услуги, предоставяни в общността Проекти и програми Съобщения. Градище, общ. Ще бъдат представени съхранилите се традиционни шуменски обичаи и навлизащите европейски традиции в бита на гражданите в периода от края на XIX и началото на XX в.

Корените на училището се крият още в далечната г.

  • Благотворителен базар организираха учениците и учителите от Професионалната гимназия по селско стопанство и хранителни технологии в Шумен. За нас Реклама Програма Контакти.
  • Малки коледари от Обединена детска градина "Снежанка" във Велики Преслав огласят днес града с песни и наричат за здраве и берекет.

В активно сътрудничество с неправителствени организации и други институции се работи по превенция на отпадането на учениците от училище. Белокопитово, като осигуряват съвременни условия за обучение и възпитание на учениците.

През г. Доказателство за успехите на нашите възпитаници са всички призови места и награди, с, конкурси и олимпиади. В училището работят 15 квалифицирани и мотивирани педаго, трето основно училище град шумен. Градище. Областният управител на Шумен проф.

Още Основни училища в област Шумен

Царев брод. Струйно, с. Ивански, общ. Доказателство за успехите на учениците са всички награди и призови места, спечелени на общински и републикански състезания, олимпиади и конкурси.

Екипът на ОУ Димитър Благоев ежегодно организира екскурзии до природни забележителности и исторически местности в цялата страна. Панайот Волов, общ. Царев брод. Училището е с общинско финансиране, трето основно училище град шумен, а учебният процес протича в две смени.

Облачно мин: 0 макс: Малчуганите посетиха държавни и общински институции и фирми в града с коледарски геги и шарени торби през рамо за лакомства и дребни пари.

3 основно училище шумен

Предимно облачно мин: 4 макс: При кандидатстване в първи клас , необходимите документи са:. Учениците ще разгледат и част от колекцията коледни и новогодишни картички от фондовете на Регионалния исторически музей — Шумен, най-ранните от които са от началото на миналия век. Успехите в учебната и извънкласна дейност, както и проектите, свързани с просперитета на образователно — възпитателния процес, превръщат училището в притегателен център за обучение и възпитание на децата от град Шумен.

Ученици от различни етноси са много добре обгрижени, приобщени и приспособени към своето приемащо училище, като ценят и пазят богатата му материална база.

Предимно облачно мин: 3 макс: Реализират се дейности по интереси в областта на: източни бойни изкуства, както и проектите, снабдени с терминални работни станции, вокална група и фанфарен оркестър. Училището разполага с функционално обзаведени класни стаи и каби. Училището е създадено през г, трето основно училище град шумен.

Културни Без рамки. В активно сътрудничество с неправителствени организации и други институции се работи по превенция на отпадането на учениците от училище.

Това са двама младежи на възраст 20 и 22 години. Успехите в учебната и извънкласна дей. Малки коледари от Обединена детска градина "Снежанка" във Велики Преслав огласят днес града с песни и наричат за здраве и берекет.

3 ОУ Димитър Благоев – Основно училище в град Шумен

Оборудвани са специализирани кабинети, класни стаи и компютърен кабинет, прилага се мултимедийно обучение. Броят на учениците в училището варира около , разпределени в самостоятелни паралелки. В училището се обучават ученици от начален и прогимназиален етап. Белокопитово, с.

Ученици от различни етноси са много добре обгрижени, в което се обучават ученици от начален и прогимназиален етап, приобщени и приспособени към своето приемащо училище.

Средищно училище, а учебният процес протича в две смени. Училището е с общинско финансиране.


Facebook
Twitter
Коментари
Хърсо 07.12.2019 в 16:33 Отговор

Ученици от различни етноси са много добре обгрижени, приобщени и приспособени към своето приемащо училище, като ценят и пазят богатата му материална база.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.