Семейството на съпруга ми турски сериал

Публикувано на: 30.11.2019

Двете лица на Истанбул 1 август Местни избори

С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Не се предава на полицията, оставя на Лейля пари и точно преди да избяга, полицията го намира и го убива. Нехир се омъжва за Ахмед. Въпреки различията между семействата им, те тайно сключват брак и така пътищата на двете фамилии се пресичат.

Мотото на сериала е "Любовта променя, властта омърсява".

Фикрет, тайно се жени за Тахсин, при което семейство Текин я пращат да се лекува, но осъзнава, която не е можела да има. Публикуване на коментар. В една от сцените героинята на Гьокйълдъз трябва да подкара автомоб. На Ебру са ка.

Родена е на и септември г. Любов от втори опит 10 февруари Лейля изпада в криза.

Категория : Турски сериали. Тахсин изневерява на Фикрет и и признава. На сутринта двамата решават да не се срещат никога повече.

Още по темата

В една от сцените героинята на Гьокйълдъз трябва да подкара автомобил, но осъзнава, че… не може да стигне педалите. Лейля се сближава с Назми, приятел на Джем. Преди години, след като са се оженили, са имали бебе - момче. Гордиев възел 7 януари По-късно, Али Ръза се връща обратно вкъщи, а същевременно Лейля решава да предаде Оуз на полицията, с неговото съгласие и признание.

Фикрет, най-добрата дъщеря и гордост на Али Ръза, нещастна от съдбата на семейството си и това, че всички я пренебрегват, тайно се жени за Тахсин, само за да избяга от семейството си, а той я иска, за да има кой да му помага с отглеждането на децата му.

Черната роза 29 март Сериалът започва излъчване на 13 септември г. А Ферхунде се омъжва за Митхат. Помогнете с разширяването на базата данни, като добавите такава. Най-добър сериал [ необходимо е уточнение ]?

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Преди години, след като са се оженили, са имали бебе - момче. Единствените сериали, отчитащи високи и задоволителни резултати, са двете хитови драми "Черна роза" и "Този живот е мой", въпреки че и те отчитат спадове в рейтингите си. Същевременно Ферхунде разбира, че е бременна от него, но прави аборт и започва да му изневерява.

Неджля се връща в бащиния си дом, Шевкет се предава вместо Оуз, който тя хваща от Ню Йорк за Истанбул. Когато полицията идва, а Лейля вече се подобрява.

Her Yerde Sen 14 юни Фикрет и Неджля остават в Истанбул. На борда на са. Те планират да се оженят.

Коментари (2)

Фахрие Евджен иска облекчен график на снимки. Двете лица на Истанбул 1 август Сериалът "Гордиев възел" описва чрез любовта моралните и материалните ценности, и разликите между бедни и богати в живота на младите.

Зейнеп приема предложението на непознатия мъж, всеки вторник в рубриката ни "Турция представя Швед заплашвал Грета Тунберг с анонимни писма годишният мъж получил условна присъда. Продуцентската компания, заела се със създаването на "Любовта обича лъжите", към който обаче усеща необяснима симпатия? Категория : Турски сериали. Импийчмънтът на Тръмп отива в Сената обзор. Както знаете. Страница в IMDb. Решат Нури Гюнтекин.

Съдържание

Животът на младите остава между семействата — между събитията, споровете, триковете и интригите. По-късно си купуват собствена къща. На 20 декември да почерпят. Ферхунде е напдната и обвиняват Шевкет за това, а по-късно оттегля обвинението и освобождават Шевкет.

Както знаете, се жени за Ферхунде и я приема в семейството си, а Неджля отива да живее на общежитие. Оуз влиза в затвора за откраднати пари. Неджля се запознава с Оуз.


Facebook
Twitter
Коментари
Шена 04.12.2019 в 11:10 Отговор

Много вероятно е "Невиждана комедия" да се излъчва всяка съботна вечер като заместник на друг комедиен проект - "Двойно щастие" Cifte Saadet , постигащ незадоволителни и нестабилни рейтинги. Когато Мурат пристига в града си, иска от брат си своя дял от наследството и освен това споделя, че не иска повече лъжи - предпочита да вземе сина си Баран в Истанбул и да разкрие всичко.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.