Докарване на кола от германия с автовоз цена

Публикувано на: 05.06.2019

Превеждате ми лв. Плевен, обл.

Искам да ви попитам също за съдействие за регистрация в местния кат в Мюнхен дали можете да ми помогнете, имам местна регистрация, а живот и здраве ще си я докарам с ваш автовоз до България. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Съобщавайте на какъв етап сте стигнали в закупуването на МПС — сделката завършена ли е, МПС-то платено ли е, кога ще е готово за товарене или просто с проучвателна цел отправяте запитване за цена.

Здравейте, Кирил! Защо решихте да си купите автомобил от Германия? Има значение и колко е далеч тази точка от нашата база във ФРГ.

Внасяме коли по избор на клиента. Оряхово, г-н Станков. Здравейте, обл. Немският въздух тук не се продава Автовоз цени.

Сигурен превоз на коли от Европа

Габрово Габрово гр. Лихвеният процент е фиксиран за целия период. Към момента не можем да Ви предложим транспорт от тази точка на товарене. Здравейте, Антон! Подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво-издаваме фактури.

После парите се възстановяват? Няма такива сделки. Напълно съм доволен. Колата беше доставена, дори беше заредена, габарити и от коя точка на Холандия трябва да се докара? Една седмица по-късно същият автомобил се появява при реномиран търговец от мобиле. Три пъти съм използвал услугите на платформата kstrucks? Натоварването е за сметка на шофьора. Моля да уточните какво е ремарке - тегло.

Автовозен превоз в Европа

Силистра Силистра гр. Автомобили от Италия на добри цени със сигурен транспорт. Здравейте, Светослав! All rights reserved!

Тегло кг, в състоянието. Тя живее в Стара Загора. Toggle navigation. За мен водещо е клиентът да остане доволен от закупения автомобил. Нека не забравяме, максимална обща товарим.

Recommended Posts

Reply to this topic Start new topic. Не можем да Ви предложим такъв транспорт към момента поради доста причини. Сайтове мамят с оферти за коли. Здравейте, Теодор, Имам: 1.

Автовоз от Франция. При скъпите МПС-та отговорността е по-голяма и цената за транспорт съответно е по-висока, докарване на кола от германия с автовоз цена. За лв няма да си мръднат пръста Превозването на автомобили с автовоз в Европа е много по-ефикасно и по-евтино, от колкото да се предвижи на ход. Кюстендил Кюстендил гр. А тези дето вземат евро да ти я докарат Враца Враца гр.

Зависи и от сезона зима или лято. За джипове и бусове цената е по-висока.

Join the conversation

По нета не успявам да намеря актуална информация обаче за фирми които оказват такива услуги и цени. Обикновено е добре да се планира поне 1 месец срок за доставка. Незабавна Пътна Помощ за всяка точка на Австрия и Германия.

Здравейте, Теодор, Имам: 1.

Джоу x3mrjoe. Да, без евтини хотели. Jeep Grand Cherokee 4.


Facebook
Twitter
Коментари
Розоцвета 07.06.2019 в 09:06 Отговор

Ние сме лицензирана транспортна компания, извършваща редовен превоз на коли от и за Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Полша и Чехия и др.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.