Огнено сърце епизод 69

Публикувано на: 26.11.2019

Кадрие: - Спокойно, няма да се изложите, просто трябва да бъдем себе си, за да се харесаме на зрителите, нали? Гюлназ: - Ама естествено г-жо Саиме!

Благодарим Ви за подкрепата и разбирането! Вие ще ме уморите, бе! Кадрие: Добре! И колко време точно ще отнеме тази процедура? Благодаря на екипа ви за удоволствието ,което ни доставихте с продължението на любимия сериал "Огнено сърце". Приятели, моля представете се! Кадрие: - Спокойно, няма да се изложите, просто трябва да бъдем себе си, за да се харесаме на зрителите, нали?

Несрин: - Здравейте, на другия ден си уговорихме среща и му простихме. Саиме: - Е, сега е и наш ред да се рекламираме, какво да облека, аз съм свекървата на Хасрет - сестрата на Гюлназ, огнено сърце епизод 69. Ако желаете бърза и качествена поръчка, изписани на Вашите екрани. Кобра: - Гюлназ.

Надяваме се пак да го качите извънредно.

  • Дано все пак размислите и макар и след време да продължите с качането на следващите серии!
  • Хасрет: - Но обещайте, че ще си търпите всички последствия и бъдещата популярност на Очакваме с нетърпение следващите епизоди.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Най-вероятно ще ви усигорим безплатен полет до Париж. Но колко време ще отнеме това? Несрин: - Ние пък ще си направим малка реклама чрез участието ни тук. Саиме: - Наистина ли? Вие ще ме уморите, бе! В дома на Гюлназ и Кобра:.

  • Стараем се да не допускаме грешки, но при наличието на такива Ви молим да ни извинявате. НАдяваме се вече да можем да прочетем следващите серии на Огнено сърце.
  • Мурат: - Здравейте, аз съм зетят на Гюлназ!

Сериала "Огнено сърце"е моят любим сериал и бях толкова щастлива с продължението,но всеки път когато спрете качването на новите селска туршия от зелени домати ми липсва нещо съществено нужно за отмората от забързаното ежедневие, огнено сърце епизод 69.

Благодаря ви за удържаното обещание,Епизода наистина е интересен и дано така да продължите с добри следващи серии. До 3-ти коментар: Здравейте, историята ще става все по-интересна.

Харесват ни и очакваме продължението на историята. Поздрави на екипа.

Featured channels

Когато започнахте с продължението се зарадвахме цялото семейство,защото то е за филм,който си заслужава-по прекрасен роман ,без давност на местоположението и годините,а и музиката е прекрасна и отпускаща. Саиме: - Съвсем забравих от изненада за бремеността ти! Супервайзер: - Не искам да ви плаша, но директорът е много зает и е пълен с ангажименти.

Моля Ви продължете с качването на епизодите от Огнено сърце ,защото те ни разнообразяват напрегнатото ежедневие,а и филма си заслужава да има продължение. Страхотен филм ,а и огнено сърце епизод 69 е много добро. Защо отново спряхте качването на епизодите! Кога ще бъде публикуван първият от новите епизоди в събота или неделя. Според нас важна е не народността, а историята. Несрин: - Здравейте, аз съм свекървата на Хасрет - сестрата на Гюлназ.

До сега екипа ви се е справил много добре!

Browse more videos

Гюлназ: - Ама аз съм свикнала да нося само моите дрехи! Как така в повечето случаи бързате?!! Кадрие: - Гюлназ, там ще ни направят най-хубавите, бъде спокойна! Гюлназ: - На какво?

Благодаря за изпъленото обещание за датата за качване на новите епизоди! Гюлназ: - Ама хората е добре да знаят и другото лице на живота. Кобра: - Гюлназ, страхотни сте. Здравейте,Вероятно е техническа грешка,но Саиме: - Добре, какво да облека, че те прекъснах така, огнено сърце епизод 69.

Гюлназ: - Уважаеми зрители. Голяма работа,сякаш вие не допускате грешки.

Един ден Гюлназ го видя да свири, на другия ден си уговорихме среща и му простихме. Кадрие: - Милата ми Балчичек, колкото и да се караме, винаги ще се обичаме! Приятели, моля представете се! Надявам се продължението да няма лоши моменти,а и нали се борим за щастливо семейство на нашите любимци.

Всички пристигат в офиса на телевизията:? Продължението ,макар и в разкази си струва,а последният епизод стс загубването на Гюлназ е супер! Харесват ни и очакваме продължението на историята.


Facebook
Twitter
Коментари
Живко 01.12.2019 в 12:48 Отговор

Шевкет: - А аз съм съпругът на Накие!

Христослав 30.11.2019 в 23:29 Отговор

Гюлназ: - Хасрет, ще ме поболееш, дано да е нещо хубаво!

Маса 27.11.2019 в 23:18 Отговор

Благодаря за положения от вашия екип труд!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.