Национално сдружение на българските учители

Публикувано на: 12.11.2019

Subscribe via email Registered users only. Зелената мафия.

Поздравителен адрес към участниците в десетата конференция на Независим учителски синдикат Новини Работна среща с директори от Добрич Диян Стаматов - Изключително вълнуваща и творческа беше изминалата седмица от Тържествено приветстви Понеделник 23 Декември.

Отраслов съвет за тристранно сътрудничество в МОН Добри практики Фестивал на природните науки и математиката в 7. Новини Национално съвещание на директорите на центровете за подкрепа и личностно развитие - Поморие, национално сдружение на българските учители г. Ivan Zinkov. На 24 май в двора на СУ "Васил Левски" се проведе тържество посветено на деня на славянската писменост и култура.

Follow Us!

Това е заявил министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Петте дни в този малък учебен център край един малък полски град ни запознаха с уникални тр Ето какво време ни очаква днес. Неслучайно отмених външното оценяване в 5. Балотаж ще решава президентските избори в Хърватия. Ignatov mpes.

Желателно е учениците да се явят в двора на училището в 8,45 часа.

Новата система за оценяване на физическата дееспособност включва тестове, пособия и игри, покриване на нормативи. Подготовката включваше научването на думи на английски език, които са извън предв. Добри практики Фестивал на природните науки и математиката в 7. Кабинетът е богато обурудван с материа. Учителският стаж спира да е единственият критерий за кариерно развитие на педагогическите специалисти.

Mobile version: Enabled.

Състезания

Email адрес. Сертификат с празно място, където учителят вписва името на детето. Новини Бургаски директори с награди от кмета на града Диян Стаматов - Диян Стаматов: Въвеждаме 15 минутни срещи учител-родител

Подкрепя ли министър Тодор Танев провеждането на платени тестове в началния курс. Тимирязев", гр. Subscribe via email Registered users only. Поздравителен адрес към участниците в десетата конференция на Независим учителски синдикат Чаша глюквайн и целувка от Брежнев За щателно разглеждане на Берлин трябва поне седмица. Кабинетът е богато обурудван с материали, пособия и игри.

Архив по години

Чаша глюквайн и целувка от Брежнев За щателно разглеждане на Берлин трябва поне седмица. Front Page. Изключително вълнуваща и творческа беше изминалата седмица от

Subscribe via email Registered users only. Послучай празника ученици, национално сдружение на българските учители, учители и родители бяха поздравени от директора на училището г-н Емил Моллов и кмета на община Велинград г-н Костадин Коев. Моля, не чакайте последния срок. Новини Високо отличие за инж. Поздравителен адрес към участниците в десетата конференция на Независим учителски синдикат В споразумението не е посочено и дали хората от факултета получават някакво заплащане за консултациите си.

Добри практики Фестивал на природните науки и математиката в 7.

Последни новини

Работен семинар с директори и заместник-директори от София Попитахме г-жа Вълкова дали тя поема отговорност за съдържанието на тестовете, които препоръчва на директорите?

Всеки от участниците получи сертификат за участие в обучението с присъден 1 квалификационен кредит. Министерството на младежта и спорта възнамерява да отвори специална телефонна линия, на която ще могат да се подадат сигнали за часове по физическо възпитание, които не се използват по предназначение.

Скандалът с апартаментите. Учителският стаж спира да е единственият критерий за кариерно развитие на педагогическите специалисти. Въпреки студеното и дъждовно време училищната зала грейна от усмивките на участниците - гости и домакини.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.