Министерство на транспорта иа автомобилна администрация отдел лицензи

Публикувано на: 03.06.2019

Политика по защита на данните. Заявление за издаване на ADR свидетелство на водач, превозващ опасни товари. Габриела Митова.

Справка за реализирани превози и превозени пътници по международни автобусни линии. Aнна Вълчева-Хаджиева. Старши юрисконсулт. Здравко Аспарухов. Декларация за спазване на изискванията относно времето за управление и почивка на водачите към заявлението за издаване на сертификат.

Ивайло Славейков.

Заявление за издаване на разрешително за превоз на товари по реда на чл. Контакти Длъжностни наименования. Димитър Бонков. Издадени административни актове. Длъжностно лице по защита на данните. Годишен доклад.

Антон Велев. Валутната банкова сметка да се използва за превеждане на държавните такси в EUR , съгласно чл. Достъп до правото на Европейския Съюз. Издадени административни актове. Цветелина Димчева-Дойчинова. Заявление за изадаване на дубликат на удостоверение за психологическа годност.

Людмила Христова.

  • Мадлен Кънчева. Справка за доказване на финансова стабилност.
  • Заявление за издаване на дубликат на Сертификат за водач на моторно превозно средство. И зпълнителна агенция "Автомобилна администрация" ул.

Гинка Башева. Владимир Владимиров. Aнна Вълчева-Хаджиева? Заявление за издаване на карта на превозвач. Красимира Евстатиева. Славка Андреева.

Психологически изследвания. Цветелина Илиева-Йорданова. Заявление за издаване карта на водач. Марина Лютова.

Заявление за издаване на Сертификат за водач на моторно превозно средство. Отдел "Административно и информационно обслужване".

Мая Микова. Спас Спасов. Спрени от движение ППС по чл.

Главен експерт опасни товари. Отдел "Професионална компетентност и квалификация". Политика по качеството на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" към Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Дамян Войновски. Владимир Владимиров. Заявление за издаване карта на водач. Политика по защита на данните. Анна Николова. Отдел "Финансово-стопански дейности". Структура: Изображението можете да видите тук.

За агенцията. Длъжностно лице по защита на данните. Гинка Башева. Цветелина Илиева-Йорданова.

Структура: Изображението можете да видите тук. Роза Димитрова. Изпълнителен директор на ИА "АА".


Facebook
Twitter
Коментари
Антош 07.06.2019 в 08:15 Отговор

Сертифицирана е от Номер на документа, по който се плаща - регистрационен номер на заявлението за административна услуга и дата.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.