Женско име с буквата д

Публикувано на: 10.11.2019

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Празнува на Еньовден.

Димитрина - грц. Данаил - от Даниил - име на пророк. Делчо - съкратено от Неделко, Неделя. Имен ден празнува на 19 март. Как да включите етерични масла в йога занятията. Даби - съкратено от Дабижа.

Дена - съкратено от Младен, Раден, от турската дума "авер" - приятел. Откажи Потвърди. Празнува имен ден на Цветница. Илиана Кочева е магистър по логопедия.

Дъщеря на Юпитер и на Латона, и сестра на Аполон. Давер - видоизменена форма на Дaв.

  • Производно от Димитър с наставка "ан".
  • Имена на Български рецепти Полезни линкове и имена на кулинарни рецепти: Име на рецепта: Яхния с овнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджик Вкусно и полезно В категория: Ястия с овнешко месо Яхнията става по-вкусна, ако месото е тлъсто. Доно - видоизменено от Андон, а то - разновидност на Антон.

Търси имена в каталога

За да зададете въпрос, влезте в профила си или се регистрирайте. Димка - съкратено от Димитър. Делян - хитрец - началото на името от цар Петър. В нашето семейство за сега всички сме с Д. Дея - женска форма срещу Дейо, преосмислена като лат.

Данаил софия ден и нощ епизод 286 от Даниил - име на пророк. Име на град: Долна Баня - Описание: от "баня" в смисъл на минерален извор, женско име с буквата д. За момче бих предложила Даниел! Диян - "да бъде деен"? Донатела - съкратено от Дона. Даница - Сръбска форма на Деница. Добрая - Пожелателно име, Найден или друго подобно име. Денка - съкратено от Младен, образувано от една от петте най-разпространени по българското езиково землище личноименни основи - добър.

Каталог на Фамилини имена започващи с буква Д:

Дяна - съкратено от Деян. Месото се нарязва на средно големи парчета и се задушава заедно със ситно. Има имен ден на 12 април.

Снимки на деня! Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Защото всичко е по план. Десана - съкратено от Десислав или Десимир. Добрен - от "д о б ъ р", "добър по душа".

Виж имена започващи с буква

Делка - съкратено от Неделко, Неделя. Хора, които са влюбени в някоя холивудска звезда, музикална или модна икона, или пък свързват бъдещето на момиченцето си с живот в чужбина, предпочитат неговото име да бъде лесно произносимо и разпознаваемо там, с което се обяснява избора на названия като Анджелина, Бела, Ванеса, Грейс, Джесика, Каролина, Моника, Холи, Шарлот.

Име на подправка: Червен пипер За да бъдат вкусни и полезни ястията Вие се нуждаете от правилните кулинарни подправки.

Дочо - старо Българско име. Дарана - Дарен - Дарен от Бог! Защо не бива да крещите на кучето си никога! Десимира - старинно име "да намира мир", деспот. Това ми беше и името,което избрах ако е момче. Драгуша - от "д р а г", "да бъде драг"! Добромира - "добър и мирен".

Лично нейно

Женски вариант на Даниел. Имена на Български рецепти Полезни линкове и имена на кулинарни рецепти: Име на рецепта: Яхния с овнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджик Вкусно и полезно В категория: Ястия с овнешко месо Яхнията става по-вкусна, ако месото е тлъсто. Коледна украса за празнично настроение.

Засега вторият фаворит след Диана ми е Десислава. Дарен от Бог. Драгана - от "драг", "да бъде драг". Деяна - "да бъде деен".


Facebook
Twitter
Коментари
Боримира 12.11.2019 в 04:26 Отговор

Дарен - Дарен от Бог. Името е нещо изключително важно.

Лули 18.11.2019 в 19:29 Отговор

Деспот - решителен силен водач властен смел умен. Йоан, Матея — на Св.

Норма 15.11.2019 в 03:34 Отговор

Драгомила - драга и мила. Деспа - Деспина - от гръцки "господарка".

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.