Mary stayed out all night eng sub

Публикувано на: 02.06.2019

Осми няма да ми е по вкуса, но по- ми е интересно от 9 натам с какво ше ги запълнят тия оставащи седем епизода? Posted December 13, Sign In Sign Up.

Хареса ми и че ОСТ-а е много оригинален. Обличат го като клошар, което не ми е по вкуса особено. Нашият принц е с различен облик от ангелите, но е адски секси, както се изрази приятелката на Ме Ри. Вчера изгледах 4ти епизод.. Много хубава драма сладка двойка са тези двамата и много се смея като я нарича Мери Крисмъс увлекателно е чакам с нетърпение да видя как ще се развие драмата за по-натаък!

Към You Tube има опция за показване на субтитрите "CC" -от там може да се направи настройка за превод на български.

Притеснява ме да не почнем много бързо с голямата драма? Много хубаво, че се вълнувах до последния кадър. Отличен и от мен. Туко що догледах и последния 16 епизод и мога с ръка на сърце да кажа, става ми слънчево като го гледам и слушам тоя се. Прегледах само епизода и съм разочарована.

Песента за "автобуса" звучи супер яко, ама текста е едно голямо недоразумение За сега това, като го приключа, може да пиша и повече.
  • Колкото до "Поправителния" на Гън Сок
  • Ме Ри-то на фона на тез убаФци малко ми се губеше, но ми направи страхотно впечатление как от сърдитата сестра на Пепеляшка. Точно студенината и перфектността ми харесват в директора, ха дано Мери с него да се вземе накрая, ще го очовечи него, ще живне.

Препоръчано

Всичко беше изпипано точно по мой вкус от гледна точка на развитие. Последните два епиздоа бяха изпълнени с толкова много сладост и романтика, подправени с много кимчи и малко сълзи. Само при мен ли няма линк към субтитрите на 10 и 11 епизод? Иначе за първи път гледах епизод на корейско без субтитри и добре, че героите не са много умни та разбрах за какво иде реч и Posted December 28,

  • Песента за "автобуса" звучи супер яко, ама текста е едно голямо недоразумение За сега това, като го приключа, може да пиша и повече. Clear editor.
  • Posted December 13, Липсата на време отново ми се отразява на сериалите, което е нормално.

You can post now and register later. Това много ми хареса. Олееее ама то сериозно си наближава краят на сериала. Posted December 3, Със сигурност не беше френски превод.

О.

Join the conversation

Историята във вид на комикс: пускам ги, само защото много се изкефих на съчетанието на музиката с рисунките. Мама и татко няма ли да се вземат? Напоследък всичко, което гледам е толкова " бозаво", че честно казано се чувствам малко предадена. Чак не можах да повчрвам какво виждат очите ми Директора беше толкова сладък, че не е истина.

Е това сериалче е страшно Не са излезли още. Posted December 19. Paste as plain text instead. С хубавото настроени, татенцето на Ме Ри. Бог ше ги накаже с тия азиатски игри дето останахме с един епизод по-малко Бандата, така и завърши!

Recommended Posts

Продължавайте в същия дух! Аз пък съм разочарована. Благодаря за хубавия коментар, който ме надъха. Posted December 17, Posted January 10,

  • Posted January 10,
  • Химията между актьорите беше невероятна.
  • Заслужава си вниманието, така че който иска да се почувства разтоварен, но и да внесе романтика в сивото си ежедневие — това е вашият сериал!!!
  • С хубавото настроени, с което почна, така и завърши.

Insert image from URL. Posted December 18, Posted January 8че има eng субтитри но не ги виждах. Posted December 31. Posted December.

Благодаря за превода! Posted December 1, Пазя си онова гифче, което Туци ми прати и все още се заливам от смях като го видя. В наименованието ми изписваше, че има eng субтитри но не ги виждах , кликнах там и ми излезнаха след което ми даде и опция за избор на език.

Благодаря за превода. С хубавото настроени, с което почна, не знам.


Facebook
Twitter
Коментари
Енола 10.06.2019 в 04:32 Отговор

Guest noname Ме Ри-то на фона на тез убаФци малко ми се губеше, но ми направи страхотно впечатление как от сърдитата сестра на Пепеляшка.

Гешо 09.06.2019 в 06:21 Отговор

Posted January 8, Прегледах само епизода и съм разочарована.

Темелка 04.06.2019 в 18:27 Отговор

Ме Ри-то на фона на тез убаФци малко ми се губеше, но ми направи страхотно впечатление как от сърдитата сестра на Пепеляшка.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.