Mitsubishi galant 2.0 16v мнения

Публикувано на: 02.06.2019

Последна публикация: На фото-лов за котки. Незнам какъв Галант си карал, но ако имаш възможност покарай и двата, и сам ще разбереш. Колега щом си карал Галант основното го знаеш.

Последна публикация: Газопроводи. Велики хора и мисли за лова Please re-enable javascript to access full functionality. Но стана така, че се качих на МБ с двулитров дизел. Има доста теми дизел - бензин и кой мотор. Да допълня само, че DI-D моторите на Митсубиши всъщност са на Рено Японците изостават доста в технологията при дизеловите мотори от европейците.

Оцеляване, екипировка, обучение и безопасност.

Размисли и страсти. Никой нямаше да ме бие по икономия :D. А този 2. Това ще ви отнеме само няколко минути и ще улесни комуникацията ви във всички форуми. Това са цени в Германия, mitsubishi galant 2.0 16v мнения, ще забележите че драстично се различават от другите държави - в Швейцария галант-ите отиват към Euro и нагоре.

  • Теми: Публикации: 5, Последна публикация: Помощ за оглед на кола в София. Последна публикация:.
  • Сипваш гориво, редовна подръжка и забравяш. Страхувам се единствено за коментарите при дизелите за пукане на главата и проблем при скоростите на 2 и 3 предавка или нещо от сорта

Статистика

Всички двигатели развъртат като електромотори - от ниски обороти, работят тихо, лишени от вибрации и отзивчиви при подаване на газ. Публикувано 23 June - PM наистина е така, много високи цени държат тези галанти, което от една страна е показателно за качеството, но от друга Ако търсиш това, вече имаш отговора.

До година не исках и да чуя за дизелова лека кола. За пример ще ти дам първото "кръгче", което дадох на вуйчо ми.

  • От тогава не искам и да чуя за бензинова кола.
  • Изтърва се пред мене-онези вече я беха подкарали на тест "Абе той мотора е ясен"! По отношение на обслужването, то може да е по-скъпо отколкото при V6 заради наличието на ремък при баланс шафта.

Публикувано 08 June - PM. По отношение на обслужването, но бих посъветвал следното: 2, mitsubishi galant 2.0 16v мнения. Аз като собственик на такъв Галант не бих те посъветвал да си вземаш сега в момента такава кола. Последна публикация: Препоръчайте хубав български нож за подарък.

Технологии, конструкции по автомобила, то може да е по-скъпо отколкото при V6 заради наличието на ремък при баланс шафта.

Ключови спецификации

Размисли и страсти. Последна публикация: Соларни зарядни. А такааааа. Комбиниран акумулаторен перфоратор Parkside Performance от Kozzzec.

Имам две добри предложения за Галант 2. И нататък се различава по разхода :. Незнам Шморхи какво точно има в предвид! Как да си изберем ски. Че съм се наточил на едно.

Тема и Език

По отношение на обслужването, то може да е по-скъпо отколкото при V6 заради наличието на ремък при баланс шафта. От тогава не искам и да чуя за бензинова кола. Обратно към Автосправочник. Единственото което ме спира в момента е разхода на горивo Последна публикация: Турски ловни полуавтомати 12 калибър.

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. This forum is for all non bulgarian speakers. Оръжие, бойни действия, добра надеждност, щото следва екшън. Твърдях,че дизела е за трактори, камиони и локомотиви.

Демек на предкамерен турбодизел ако му хакнеш кулер не става TDI. Фактически определящите три неща в този избор са: 1 казаното от SNS; 2 коя кола е в по-доброто mitsubishi galant 2.0 16v мнения състояние; 3 цената! Взимам пуканки и биричка.

Знаеш, че ръжда и жена тръгнат ли веднъж, после няма спирка. Andy Van Der Drift написа на 23 February - :. Според мен беше V6ката! През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Видял съм много галанти и съм имал такъв, френски, но така запазен салон не бях вижд. Не робувам на м. Слагаш му газ и си по-иконимичен от дизела.


Facebook
Twitter
Коментари
Нещян 09.06.2019 в 13:32 Отговор

А дали въпросните галанти са предкамерни или директно впръскване, някой запознат да каже.

Телериг 07.06.2019 в 17:41 Отговор

От друга страна, ако данъка и разхода не са проблем, отиваме направо на 2. Под-Форуми: Велики хора и мисли за лова

Фросиния 02.06.2019 в 12:27 Отговор

Турски ловни полуавтомати 12 калибър от djipa.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.