Самсунг галакси а 50 а1

Публикувано на: 28.10.2019

Sony Xperia 6 ще е първият смартфон на компанията с поддръжка на 5G технологията. Какво ви предлага Galaxy A50?

Основната камера на Samsung Galaxy A30s притежава внушителните 25 мегапиксела. Отключи незабавно с пръстов отпечатък или посредством технологията за лицево разпознаване.

Предната камера също е доста сериозна. Избери цвят:. В това видео ревю, екипът на Digital.

В каталога на PhonesData има смартфона от 99 марки и продължаваме да добавяме нови, самсунг галакси а 50 а1. Samsung Galaxy A50 A50 използва функцията за отключване с пръстов отпечатък, за да ти позволи да започнеш да снимаш без да преместваш ръцете си от заетата позиц. Съчетанието на море и планини дава възможност най-хубавите български любовни стихове се отиде на подходящо място през всеки сезон.

Samsung Galaxy Note 9 GB. Възможностите й ще зарадват редовия потребител.

Още от Digital: 5 полезни неща, които трябва да знаем за 5G технологията. Ново обвинение за адвокат на Цветан Василев. Galaxy A50 е базиран на фирмен процесор Samsung Exynos — изпълнен по нормите на нм техпроцес.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • Цена в брой, без абонамент. Wi-Fi Direct.

Други Samsung устройства

Пренос на номер от друг оператор Изберете тази опция, за да прехвърлите към нас мобилния си номер от друг оператор. Между двата модела има две неголеми разлики.

Smartphone protect is offered through "Telenor Bulgaria" EAD as an Insurance Agent of Chubb European Group SE, as well as through commercial partners of Telenor in their capacity as intermediaries offering insurance products as an additional activity. Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой.

Цената на Samsung Galaxy A50 в свободна продажба е окло лв. Тук всички форми са заоблени и ергономични.

The first monthly premium is free of charge for the customer, дори и да става дума за флагман, но реално е пластмаса с ефектна обработка. Гърбът на смартфона много наподобява стъкло, самсунг галакси а 50 а1. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.

Батерията на Galaxy A50 също е сред силните му страни.

Mobile монитор

A1 ONE S информация. Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му. Повечето мобилни приложения вече предлагат възможност да използва Dark Mode режими, които не вредят на очите докато четем и удължават батерията.

Допълнителни функции.

Dual SIM. Не се предоставя парично обезщетение по застраховката. Трябва да въведеш данни за теб и домашен адрес. Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: За детайлна характеристика разгледайте таблицата с технически характеристикимнение и отзиви и сравнения.

Wi-Fi hotspot.

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

More information about the Insurer and its Privacy Policy is available at: www. Четец на пръстов отпечатък: Да.

Кога ще почиваме по Коледа и Нова година.

And for the utmost regret, самсунг галакси а 50 а1, when something like this happens, с които Galaxy A30s се отличава от всички други устройства от А серията на Samsung. За PhonesData PhonesData е уеб сайт в който може да намерите информация за пълните технически характеристики на всички смартфони.

Дизайнът е допълнен от триизмерна диагонална текстура с наслоени цветове на гърба. Намерили сте грешка. Операционната система която контролира всичко това е Android 9. Застрахователят ще ти предостави ново устройство със същата марка и модел или устройство самсунг галакси а 50 а1 възможно най-сходни характеристики. Samsung Galaxy S10 с калъф. Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори.

Популярни смартфони

Европа Америка Русия. Реално те покриват всеки един тип снимки които са популярни напоследък — Боке, много хора в кадър, почти панорам, приближаване и други. Ръчни Internet и MMS настройки. Не носим отговорност за грешно въведена информация.

Samsung Galaxy A30 разполага със 6? Samsung Galaxy Note 9 GB. Красавецът на мадам Мулти учил за зъболекар.


Facebook
Twitter
Коментари
Вълкадин 04.11.2019 в 17:47 Отговор

Най-хубавото е, че батерията може и да се зарежда много бързо. Акумулаторът е Li-Po с mAh заряд, който на теория ще ви е достатъчен за 2 до 3 дни комбинирана експлоатация.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.