Лепило за таван на коли

Публикувано на: 26.10.2019

И телефона има светкавица. Posted March 9, edited.

Лошото е, че жената не знаеше в каква пропорция се смесват. Изхабих около флакона,т. Цвета си го избрах аз. Махнахме плата който беше леко напоен и пак по обратната процедура. Форумът е създаден през г. Плат - 5лв.

Откажи Потвърди. За тавана ми взе 70лв. Лошото е, че жената не знаеше в каква пропорция се смесват! И това беше голямата ми грешка. Не е толкова крещящо червеното,сигурно е от светкавицата.

Питам за временно решение, понеже претапициране мисля да правя лятото. Marcus Aurelius. Ще се претапицира.
  • Posted March 9, edited. Плата беше разлепен изцяло и след като го изпрах и тръгнах да го залепям се беше свил.
  • Дано да нямаш повече ядове с него, ако не бях видял темата нямаше да разбера че си си го предапицирал! Първо се намазва основата с четка навсякъде.

Облик и език

Всички Текуща група. Евала на колегата за това което е свършил и за упътването, което ни е предоставил. Откажи Изпрати. Posted March 12, Display as a link instead. Reply to this topic Start new topic.

  • Аз използвах гъби за миене на чинии, но имайте превид, че коресилина е доста силен и ги разяжда. Засега си реших проблема с провисналия таван с тапетно лепило.
  • Там има една железария малко по-надолу от дюнержийниците. Posted March 12,

Допълнителна пристройка към къща близнак!! Всички Текуща тема. Основата се зачиства от дунапрена и лепилото с помоща на стъргалката за стикери. Колко е дебел този дунапрен? Използвах почти цяла тубичка от гореспоменатото лепило КанакоНлит.

Recommended Posts

Reply to this topic Започнете да пишете Някъде във форума го бях чел това, но там слагаха и лепило С, но аз като пробвах за проба мястото остана леко светложълто до мръсно бяло. Решенията са 2 - да се занесе на майстор за претапициране или процедурата да се направи от самия вас.

Откажи Изпрати! Не знам точно каква е материята. Display as a link instead. You can post now and register later. Стъргалка за лед по стъклата на кола.

Статистика на изпълнението

Става въпрос за голф Share this post Link to post Share on other sites. Много добре се е получило, Браво! Edited March 8, by veselin velchev.

Със силикони разни. Така и стана. Posted October 1, съхнене. Беше отлепен и плата на вратите. Снимката я правих с телефона колега в гаража. Плата който взех е леко разтегателен - лепило за таван на коли там ми изигра лоша шега. Начин на мазане, Решенията са 2 - да се занесе на майстор за претапициране или процедурата да се направи от самия .

User account menu

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Парчето излезе точно 5лв! Лепило КанакоНлит за подлепяне на ръбовете - 2.

Posted May 5, Както се досещате и аз съм от тази група хора иначе защо ще седна да обяснявам как се прави. Posted March 10, Ще видим колко ще издържи!


Facebook
Twitter
Коментари
Никифор 27.10.2019 в 06:43 Отговор

Декларирам, че имам навършени 14 години.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.