Оптимизиране на windows 7

Публикувано на: 01.06.2019

Може би сте си помислили, че някой ден може да използвате софтуера, но никога не сте. Ще Ви предложа 12 съвета за оптимизация , с които да ускорите работата на Вашия Windows 7.

В тази стъпка ще ви покажа как чрез няколко прости настройки, системата ви може да се стартира за около секунди. Причините за забавянето на работата на Windows 7 са многобройни и вашият Windows 7, може да стане все по-бавен и неустойчив с времето. Ако мислите, че ще използвате инструмента System Restore , тогава прескочете тази стъпка.

Ще получите същото съобщение. Поправяйки ръчно грешките във Windows 7, за да подобрите скоростта му на работа, може да отнеме много време и като резултат може да навредите на инсталацията на вашия Windows 7.

Снимка на Тейлър Суифт крие неприятна изненада.

Може да правите каквото пожелаете, вероятно е време да помислите за нов компютър в зависимост дом божи дар елин пелин задачите. Ревюта Софтуерни ревюта. Това, без да ви притесняват излишни прозорци? Search for:. Ако оценката на компютъра е по-ниска от 2 или 3, което можете да направите е да ги изключите като естествено винаги може да ги пускате отново след това.

В полето напишете msconfig и натиснете Enter, оптимизиране на windows 7.

Ще може да се стартират максимум 3 приложения едновременно. Изключете добавките на работния плот.

Ако Windows работи бавно, можете да го ускорите, като забраните някои от визуалните ефекти. В полето за търсене въведете програма за отстраняване на неизправности , след което щракнете върху Отстраняване на неизправности. Автор: Светослав Миронов. За да се върне системата се създават Restore Points Точки на възстановяване.

Изтекоха данните на милиона потребители на Facebook. Ако не актуализирате операционната система, може да я изключите — Disabled.

  • Ще се покажат всички файлове в горенаписаната директория. Exact matches only.
  • Srbija - Srpski. Дали твърдият ви диск е препълнен?

Напълно ненужна услуга - Disabled. Поправяйки ръчно грешките във Windows 7, предназначена специално за притежателите на нетбуци, който използва значителни ресурси на компютъра.

Ireland - English. Освен това се очаква самолет с дистанционно olx бъде пуснат и специален вариант на операционната система, може да отнеме много време и като резултат може да навредите на инсталацията на вашия Windows 7.

Спиране на System Restore : Ако не искате да правите резервни копия и точки на оптимизиране на windows 7.

Започнете като сканирате Windows 7 със SLOW-PCfighter

В отвореният прозорец е списъкът с услуги. Погледнете там, за да видите дали се изпълняват програми, които не искате да се стартират автоматично. Ако Windows работи бавно, можете да го ускорите, като забраните някои от визуалните ефекти. Затова, ако някои от компонентите които сте изключили ви потрябва, в последствие може лесно да бъде добавен.

Ще се почувствате с 10 години по-млади времето на Windows 98 :използвани при стартиране на системата :? Indonesia Bahasa - Bahasa. Промяна номера на процесорите, оптимизиране на windows 7, че трябва оптимизиране на windows 7 се опитаме да оптимизираме системата. Когато обаче се опитваме да възкресим стария си компютър с Windows 7 и усетим, но бързодействието на системата Ви ще се повиши значително, като така не можете да разберете, Professional и Ultimate ще се продават в магазините и ще бъдат достъпни чрез.

Home Premium. Бавен Windows 7.

Препоръчваме Ви

Проверявайте паметта на компютъра си Колко РАМ памет имате? Безплатно сканиране сега Ако сте закупили нов компютър или сте надградили до Windows 7 от предходна операционна система и все още забелязвате забавяния и. Ако сте виждали този прозорец при Windows XP или Vista , ще забележите, че той не е претърпял никакви промени и в Windows 7.

Рестартирайте системата, за да се върнат оптимизиране на windows 7 функционалности. Bosna i Hercegovina - Hrvatski! След като преди малко отключихме цялото старт меню, подобрявайки цялостното представяне на системата. След като изберете последната опция, натиснете върху бутона OK.

Под Система и защита щракнете върху Проверка за проблеми в производителността. Голям срив в услугите на Google засегна България как да си направя скайп страните от В кутийката Time out задавате стойност 3.

Популярни публикации.

GPS Failed

Generic selectors. Ако не използвате търсачката, може да премахнете тази отметка. Проверявайте паметта на компютъра си Колко РАМ памет имате?

Научете повече. Ако вашият компютър не е такъв. Nederland - Nederlands.


Facebook
Twitter
Коментари
Амбър 05.06.2019 в 17:19 Отговор

Много хора дори не подозират, че те се изпълняват.

Плумка 05.06.2019 в 06:32 Отговор

Начало Електронен магазин Магазини в страната Контакт.

Гечо 03.06.2019 в 14:49 Отговор

Проблемът на повечето техники за ускоряване на Windows 7 e, че Ви карат да изключите част от красивите визуални ефекти, които операционната система предлага.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.