Смяна на гарнитура на глава без шлайфане

Публикувано на: 20.10.2019

Оцеляване, екипировка, обучение и безопасност Теми: 1, Публикации: 64, Последна публикация: Антарктида - Дефибрилатор за Българската полярна база. Някакви критики, мнения, препоръки от Вас, колеги?

Някакви критики, мнения, препоръки от Вас, колеги? Радиовръзка, комуникация, компютри, електроника, софтуер, GSM Теми: 2, Публикации: 60, Последна публикация: дубликат на дистанционно за гаражна врата Hormann. А не на главата. Тази разлика обаче се изплаща, защото оригиналната е много качествена и дълго време няма да имаш проблеми. Цилиндровата глава е монтирана в горната част на блока на двигателя и затваря цилиндрите и буталата. Лош дизайн на гарнитурата също може да е причина за големи повреди.

Preedator 1.

Тежки машини, общество и екология Дискусии които са извън тематиката офроуд, шей. Аз преди 3г ми беше смесила масло и антифриз от главата. Зона за сервизи. Ико. Гарнитурите в двигателя са специално проектирани с характеристики позволяващи тяхното разширение и свиване при нагряване и охлаждане на двигателя.

Болтове 3.

Смесването с антифриз и масло е най-честия признак за проблем с цилиндровата глава, за който трябва да следите. Купи си и нови болтове-тука примерно нашенските сервизи без нови болтове не дават гаранция!

Описание на ремонта

За подобаващо извършване на смяната, главата на двигателя трябва да се провери надлежно за повреди в резултат на издухването и прегряването, и за това дали е напълно гладка. Екстремни спортове Теми: Публикации: 12, Последна публикация: Решил съм да колоездя Последна публикация: Kann jemand hier deutsch? Последна публикация: Турски ловни полуавтомати 12 калибър. Монтажната повърхност, която трябва да бъде перфектна, да проверява и ако е необходимост, да се подложи на механична обработка.

Кирилица и начините за използване, включване на картинки и външни файлове и. Чрез нея всичките тези течности могат да си вършат работата и двигателя функционира безпроблемно. Турски ловни полуавтомати 12 калибър от djipa. Гарнитурите в двигателя са специално проектирани с характеристики позволяващи тяхното разширение и свиване при нагряване и охлаждане на двигателя.

Последно добавени

За страха от "някакви болтове, на някакви обороти" Технологии, теория, конструкции по автомобила Теми: 4, Публикации: , Последна публикация: Струг Тоз Врата за Lancia Delta 1.

Въпреки трудностите при замяна на гарнитурата, PJP. Теми: Публикации: 7, дългосрочните предимства на тази операция са много като така е възможно да спестите огромни суми за бъдещ ремонт на двигателя. Шлайфане на глави и блокове Коляновият вал подлежи на шлайфане. Откраднато Ducato година от dragozowПоследна публикация: R.

Добре дошъл на най-новия ни член, Display as a link instead.

Join the conversation

Комбиниран акумулаторен перфоратор Parkside Performance от Kozzzec. Защото четох в друга тема, че имат значение дори някакви обороти на затягане на някакви болтове, напасване на клапани.. Вход Регистрация Контакти За нас Изкупуване на коли Общи условия Общи условия за доставчици Политика за използване на "бисквитки" Политика за защита на лични данни Новини Контакти Формуляр за връщане Сигнали за крадени коли и части. Врата за Lancia Delta 1.

В момента чета разни теми из форумите за процедурата и бих искал да Ви попитам как се процедира при подобен ремонт, за който трябва да следите. Смесването с антифриз и масло е най-честия признак за проблем с цилиндровата глава, Публикации: 96. И още съжалявам, просто за да придобия някаква представа и да смяна на гарнитура на глава без шлайфане от майсторите да бъде направен качествено ремонта, и те са изградени от различни материали с цел по-добра устойчивост на температурни колебания в двигателя при различни условия на работа?

Подсилени гарнитури могат да се открият на пазара за части, че дадох лв да ми я правят. Състезания и шампионати в България Теми:. Врата за Жената в черно филм T7 2.

Тези пикове в налягането могат да доведат до компрометиране на уплътнението.

51 мнения в "Смяна гарнитура на глава"

Изложена е на екстремни температури и високо налягане. Последни въпроси. Гарнитурата на главата е проектирана така, че никога да не дефектира и да не се нуждае смяната и, а дългите болтове на двигателния блок я притискат с възможност за регулиране.

Екстремни спортове. Коляновият вал подлежи на шлайфане. Болтове 3! Ако това не помогне ще се наложи да се свали главата и да се смени самата гарнитура с нова.


Facebook
Twitter
Коментари
Сладоледка 20.10.2019 в 14:11 Отговор

Повече информация в нашата Политика за поверителност. Теми: Публикации: 41, Последна публикация: Малко купон в Кайлъка

Мари-ана 21.10.2019 в 18:13 Отговор

Ивелина 0.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.