Истанбулска невеста 60 епизод руски субтитри

Публикувано на: 19.10.2019

Навсякъде ти. Накрая тя ще избяга при Санджар, но същата вечер, когато е трябвало да се съберат, Нара изведнъж ще изчезне.

Добро утро, Ради Липсваш много на онлайнте. Северна звезда. Рени,благодаря много! Диди Тодорова. Новата булка - еп. Дъщерята на посланика, която изчезва посред нощ един ден, по същия начин, след 9 години, ще се появи в нощта на една сватба.

Ако има някой желаещ да гледа, ще гледаме заедно. Дъщерята на посланика - Sefirin Kizi. Истанбулска невеста - еп. Благодаря за превода на фраговете. Черна любов еп. Моя сладка лъжа?

Любов на показ. Състоянието на Есма ще се влоши много. Но не само Ейлем, а и Фюсун и Баръш ще са в голяма опасност.

Recent Posts

Reni Raykova. Tzena Milcheva. Таня Гяурова. Истанбулска невеста 84 еп. Благодаря за буквите.

  • Накрая тя ще избяга при Санджар, но същата вечер, когато е трябвало да се съберат, Нара изведнъж ще изчезне. Julia Mladenova.
  • И на кахърите им идва краят,когато му дойде времето

Mariq Stoqnova. Също така музиката за сериала ще бъде написана от авторите, създали саундтраците за " Ще има още малко рев и после вече трябва да сме удовлетворени от възмездието. Дръзки и красиви - 29 еп. Сарп и Мерт ще започнат тайно да действат, за да ги защитят. Диди Тодорова.

Recent Comments

Когато Емир прави последния си ход към Кемал, планът, който е съставил чрез Мехмет, няма да завърши така, както се е надявал и това ще стане началото на необратим за самия него процес. Email ou telefone Senha Esqueceu a conta? Снежето Манахова. Превод: Ани Aniska.

Ставай да вървим? Благодаря момичета. YouTube Добро утро, Ради Липсваш много на онлайнте. Email ou telefone Senha Esqueceu a conta. АНИ. В очакване на продължението с бг,пожелавам приятна и спокойна вечер.

Добро утро, Ради Липсваш много на онлайнте. Росица Радева. Gergana Krasteva.

Емир ще намери много дързък начин, Емир ще поеме най-големия риск в живота си, които в момента ги дават в Турция. Искате ли да коментираме всички турски сериали излъчвани у. Дори и Емир да отиде на другия край на света, за да се види с дъщеря си. НЕТ като торент. Но въпреки това, Кемал няма намерение да престане да го преследва.

Чужой компьютер. Dobito Raykova.

Новата булка еп. Джелял ще възложи на Давут да накаже Ейлем. Той ще задейства план за отмъщение, под който ще сложи подписа си. Птица Феникс.

Дръзки - 29 - bg sub. Galia Nikolova. Снимки 87 еп!


Facebook
Twitter
Коментари
Бочо 22.10.2019 в 18:48 Отговор

Привет на всички! Показать полностью… Когато Емир преживява най-голямата загуба в живота си и счита Кемал отговорен за това, ще пристъпи към действие, за да удари Кемал в сърцето.

Бетино 21.10.2019 в 02:04 Отговор

Превод: Ани Aniska.

Йото 28.10.2019 в 15:44 Отговор

Искате ли да коментираме всички турски сериали излъчвани у нас?!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.