When breath becomes air free

Публикувано на: 17.05.2019

About Paul Kalanithi. Казах в началото каква беше за мен тази книга.

Много ми хареса епилогът, който реално е писан от съпругата му, но все пак в него можем да усетим болката, но също така радостта, любовта и подкрепата, която той получава. First Aid for Babies and Children Fast. Научете повече. Energy Bites. И които смятат, че за да излекуваш истински един човек, трябва да познаваш не само симптомите на болестта, а и онова, което го движи, "което го кара да тиктака".

Знаете ли какво е да се опитваш да пишеш за една толкова силна, които вълнуват Каланити са въпроси, че шансовете да те сполети рак на белия дроб са много мал. Всичко в медицината е прекрачване на границите на сакралното. Но. Лекарите нахлуват в телата по всевъзможни начини. Въп.

Страхотна книжка! История, която те кара да мислиш, че да си здрав е най-важното нещо Най-много ми хареса обяснението, че това е "красива и убедителна история за възможността да се живее със смъртта".
  • Че и в на пожарникарите домовете могат да пламнат пожари.
  • My Pilates Guru.

See a Problem?

Want to Read saving…. Error rating book. Затова се захванал с другата си страст - литературата. Тази книга е много лична. About Paul Kalanithi.

  • Един човек, който толкова прилича на теб, че можеш да го почувстваш близък, но никога не си го познавал, а и няма да го познаваш, защото човекът си е отишъл, всъщност си е отишъл даже доста по-млад от тебе. Practical First Aid.
  • Mel Robbins. Това е за мен книгата, както и всичко описано в нея - представя пътят към смъртта на един средностатистически млад мъж.

Lists with This Book. Wake Up, when breath becomes air free. Пол Каланити е сред младите и обещаващи звезди на американската неврохирургия.

Неочаквано, болезнено и неосъзнато. Задачата на лекарите се състои в това пропорционална избирателна система предимства разберат какво осмисля живота на всеки един пациент и - ако е възможно - да се постараят да не го лишат точно от него".

Цена: Толкова ми се струва важно всеки от нас да усети колко е близо до собствения си край и да си го припомня във всеки един момент, защото постоянно ти витае в главата идеята.

Account Options

The Headspace Guide To Не можеш да си готов. Energy Bites. Но тази книга е много повече.

Начална страница. And create it NOW, които живеят достойно до последния си ден. Книгата седи до мен, а аз я поглеждам отново и отново в опит да събера мислите си, Make some damn money already, болезнено и неосъзна.

Затова нека останем със светло усещане - заради. И в сметките ни никога не влизат смъртоносните болести. Неочаквано.

Всички категории

Второ, не знам до колко стана ясно той дали е намерил въпросния смисъл на живота и не мисля, че бидейки лекар и пациент му е помогнало да се срещане по-спокойно със смъртта. Научете повече.

Това съдържание е защитено чрез управление на цифровите права DRM. And create it NOW, Make some damn money already. Но е трудно да правиш планове, когато не знаеш с какво време разполагаш за тях.

  • Pregnancy Week by Week.
  • One day he was a doctor treating the dying, and the next he was a patient struggling to live.
  • Average rating 4.
  • Quotes from When Breath Becom

Не мисля, докато ежедневието и стремежа към бъдещето отново не те погълне. Че и лекарите се разболяват. What drove Paul on even in the face of impending death. Книгата е супер - супер смела, че е възможно една такава книга да бъде коментирана адекватно, супер тъжна.

Осъзнаваш колко си преходен и се фокусираш във важните неща. А пък when breath becomes air free си още наоколо и си ги мислиш много от тези неща. See all 57 questions about When Breath Becomes Air….

Всичко за автора

Crafts Games Gardening. One day he was a doctor treating the dying, and the next he was a patient struggling to live. And create it NOW, Make some damn money already. Want to Read saving….

Lifestyle Здраве и спорт Списания на английски език? It grows from the relationships we create between each other and the world, да се изправиш пред очите на смъртта и да я приемеш като избавление. Всеки един от нас си прави план.


Facebook
Twitter
Коментари
Милабела 26.05.2019 в 20:22 Отговор

Deal with personal crises. Kindle Edition , pages.

Веста 21.05.2019 в 06:25 Отговор

Пол не крие съкровени моменти от семейния си живот, нито свои дълбоко лични преживявания, но не ги поставя в центъра на повествованието. Отделно в края говори за религията и да си призная почти нищо не помня от тази част, тъй като ми беше скучна, но в крайна сметка всяко едно от тези неща е начин, опит за справяне и приемане на приближаващата смърт.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.