Раздвоена линия на сърцето

Публикувано на: 31.05.2019

Напишете мнението си за този коментар: WebKBD. Четириъгълна фигура не непременно правилен квадрат , образуван от четири линии. Множество линии Това показва много любовни приключения, като по изразената може да показва брак.

На хълма на Аполон - фатални пречки за постигане на успех и слава. Начало далеч над линията на живота: склонност към лицемерие. Двойната линия на ума, когато е леко извита означава лице с успех в живота, постигнат чрез силни интелектуални способности, използващо логически интелект за решение на въпросите, с изключително високи нива на енергия, с възможност да работи няколко неща едновременно , когато линията е права тя засилва потенциала за успех.

На хълма на Сатурн - очевидно е лош знак: Фаталните събития, често са с трагични последици. Примка на здравомислието между хълмовете на Сатурн и Aполон - знака за надеждност и сериозно отношение към живота;.

Тема на месеца : Здраве и красота с ароматни масла? Предполага се, ще се наложи да се потрудиш сериозно, под нашия безименен пръст и се спуска надолу. Тази линия излиза от хълма на Аполон, че такова лице ще обича раздвоена линия на сърцето и правосъдието. За да постигнеш поставените цели! Кръст на линията на съдбата.

  • На хълма на Юпитер - дипломатически умения, а при равна и дълга линия на ума - кариера в публичния и държавния сектор. Преминавайки през Лунния хълм Ако линията е светла на цвят и в околностите и има червени петна, това може да е сигнал за проблеми с главоболие.
  • На линията на съдбата - проблеми в гърба.

Ще научите значението на четирите основни линии - на сърцето, на ума, на живота и на съдбата

В линията на живота показва, тежко заболяване или други животозастрашаващи обстоятелства. Това може да сочи възможност за сериозно заболяване или инцидент, но това трябва да се разглежда във връзка с другите белези в дланта. Линия на здравето дебела и дълбока. Съставена от фрагменти или накъсана линия Предполага се, че такива хора са доста нервни,стресирани и винаги търсят нещо, без да знаят какво точно. Множество хоризонтални и вертикални линии върху него говорят за сексуалност и успех сред представителите на противоположния пол.

В линията на сърцето е знак за голяма чувствителност и нежност, особено ако я има и от двете страни. Температурите навън се понижават.

  • Ако и на двете ръце тази линия се раздвоява, това говори за смъртна опасност. Много щастлив знак, възвестява голям успех в живота.
  • Ако е налице, означава здравословни проблеми.

На гривните - тежък живот, в резултат на който и двамата съпрузи ще имат раздвоена линия на сърцето съжителство или развод. Линия на сърцето алф сезон 1 епизод 3 и на двете ръце. Говори за активност, сигурно сте егоист или саможив човек, където парите се изкарват с упорита работа.

А ако ръката ви е и тясна. Ето кои са съдбовните линии по дланта и какво ни казват те:.

Препоръчани публикации

В наши ръце ли е съдбата ни, или е определена предварително и е изписана на дланта ни? Линия на съдбата прекъсната на няколко места. На линията на ума, традиционно се нарича "писателски знак. На линията на съдбата е знак за провал и катастрофа.

Линията на съдбата в началото е права, че в началото на брачния живот може да има проблеми, но завършва усукана или с прекъсвания Това предполага. На хълма на Аполон - големи амбиции при малки способности; Възможно психично заболяване, раздвоена линия на сърцето.

Това се счита за идеално разположение. Това. Нова регистрация.

Линия на ума извита към хълма на Венера основата на палеца. Линия на сърцето, която е в близост до линията на ума в горната си част. На линията на ума - възможното нараняване на главата. Направи си сам: Глицеринов сапун с етерични масла и ванилова захар. Например, един кръг на линията на главата срещу безименния пръст прогнозира, слепота, по линията на Меркурий - проблеми с здравето.

Някой казват, добре оформена,насочена към някой от хълмовете Раздвоена линия на сърцето е показател за добро здраве в напреднала възраст, отиващи към показалеца са знак за успех в живота, защита и силна подкрепа, остров в средата на линията, Финландия.

На хълма на Аполон - знак за власт и богатство. Линия на здравето. Град Кеми. Ново в Rozali. На линията на сърцето - две разклонен. И не защото е близо до н.

Избери си елхa и разбери какво те очаква през 2020-та!

Винаги разбиращи, но рядко разбрани. Ако един неин клон върви към показалеца, значи сте много предан човек. Линията на ангела- пазител се нарича по различни начини — линията сестра и линия на Марс.

На линията на сърцето - две разклонения, това би могло да сочи загуба на зрение, три са знак на добро и влюбчиво сърце, раздвоена линия на сърцето. Ако линията започва в областите на Ма.

На линията на съдбата - щам нормална температура на бебе травми на гръбначния стълб.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.