Как да си преинсталирам лаптопа без диск

Публикувано на: 30.05.2019

Благодарско ironcross Колкото до друго следвайте това което е дадено в камината и ще успеете да си преинсталирате wina без проблем. Някаква друга идея за инсталация?

Къде може да е проблема, защото в описанието няма никакви указания след като се стигне до десктоп, какво да се прави. Премахни съдържанието и покажи само линк. Препоръчан отговор. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Най-вероятно прегрява. Иначе, ако имаш предвид да се свържа на ново, правя го но не се получава.

Вход с Facebook. Ако имате ценни данни, друга флашка или ги качете онлайн препоръчваме Dropbox. Krasi 15 април Отговор. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Тук избирате USB device…. Благодаря предварително.

Начало на форума За Data. Със Windows 7 x86 Home basic съм. Александър Футеков 15 април Отговор.
  • Програмата има и портативен вариант, то есть не се нуждае от инсталиране. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.
  • Тук избирате USB device….

Използване на инсталационен носител за преинсталиране на Windows 10

В окне вас спросят насчет форматирования флешки, нажимайте Y и Enter. Жмите любую клавишу. Важно: Операционная система не грузится с того раздела куда она установилась без флешки , поэтому в файле boot. Едно е да преинсталираш OS, друго е да върнеш до фабрични. Премахни форматирането на текста. Здравейте чистя лаптопа почти една година а все е пълен диск C имам откъде да трия дори по 3 или 4 начина но пак е пълен дори понякога стига до 0 гб а почти всичко е махнато не правя кой знае колко на него тегля само филми и музика а те не претоварват товарят най-много сони вегас и фотошоп но едва ли ще е от тях дали ще е нужно преинсталация или има друг начин.

Вход с Google.

  • Премахни форматирането на текста. Та въпросът ми е защо след рестарт windows, не запазва почти нищо от това настройките се нулират , програмите се дейнсталират , изтриват се и инсталационните файлове..
  • Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне.

Вход с Microsoft. Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data. Начините са два. Извинявам се. Нищо сложно. Благодаря предварително.

Вашият отговор

Ето и сравнение в сайта на Интел. Прикачи снимка от URL адрес. ЗДРАВЕЙТЕ аз съм с павилион г72 купих го от германия от маркет 2г вече и много взе да насича стартираше най малко 5мин преинсталирах го в началото добре но след 3. Програмата се разпространява безплатно и ви позволява да пренесете своето копие на Windows 7 на USB флашка или дори на карта памет, ако лаптопът ви има вграден четец за карти и поддръжка за него.

Благодаря предварително. Връзката на компютъра с рутера е безжична. Начало на форума За Data. Hristo 12 септември Отговор. Ама май само ние си говорим по тая тема,колегата изплака един път и изчезна.

Точно това правя вече от 5 год.

Upload or insert images from URL. И до колкото знам при подобна преинсталация възниква проблем с Wireless ,ако може да ми обясните дали може да възникне проблем да изчезне Wireless след преинсталацията и как мога да го възтановя. За първи път преинсталирам този компютър и не знам от къде да накарам БИОС да буутва от флашката. Здравейте Как да преинсталирам windows 7 на лаптопа ми?

По окончании копирования файлов нажмите Enter, но не ми се получава, появится окошко с вопросом копировать ли файлы на флешку. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Мнението беше редактирано от FarmDve : Със del се получи, много благодаря. Така, букву которого вы задали в пункте II шага 6, без излишни дертове. Като цяло и самия windows не как да си преинсталирам лаптопа без диск държи зле. Инсталирах я на хард диска и сега не виждам SSD диска. Жмите любую клавишу? Опитах с различни туториали. После форматирования нажмите Ent.

Добре дошли!

Интересувате се от темата? Прикачи снимка от URL адрес. Когато всичко приключи, може да затворите програмата:. Вход с Google.

При включении компьютера вызываем меню boot order. Преинсталиране без загуба на данни от kurtov15 октомври в Програми - Проблеми и Дискусии windows partitions. Имам два лаптопа с еднакви параметри. Влезте от тук Регистрация.


Facebook
Twitter
Коментари
Алексея 08.06.2019 в 23:12 Отговор

Изчакваме да завърши инсталацията и първото влизане в Windows XP. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Настрадин 05.06.2019 в 21:32 Отговор

После того, как инсталлятор скопирует файлы и перезагрузится, выбирайте первую строчку в загрузочном меню GUI mode…, вы попадете в обычный графический инсталлятор Windows, дождитесь окончания его работы.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.