Слийпи холоу сезон 3 епизод 17

Публикувано на: 29.05.2019

Един съвременен свръхестествен трилър , базиран на Легендата за Слийпи Холоу. Хенри се заема да открие Джийна Кей, за да помогне на Молох да избяга от Чистилището.

В същото време, се разкрива една нова, по-опасна зла сила 8 Магьосник Икабод, Аби, капитан Ървинг и Джени обединяват силите си и за да се изправят срещу Конника без глава.

Докато се приспособява към 21 век, Икабод получава видение от съпругата си, което го насочва към армията на Конника. За тази цел той трябва да предаде Икабод, Аби и Джени. Икабод и Аби трябва да решат дали са готови да се жертват, за да убият Молох и Хенри, щом научават цената на използването на меча на Матусал. Хенри се заема да открие Джийна Кей, за да помогне на Молох да избяга от Чистилището.

Сезон 4. Скоро те откриват, че Джени е по следите на тайно общество, което цели да отприщи демоните на ада. Но Катрина може да бъде освободена само ако един от Свидетелите направи велика саможертва.

Икабод и Аби търсят изгубено дете, без да знае. Ангелът Орион избягва от Чистилището и търси Конниците, но от миналото се появяват проблеми за семейството, чието изчезване е свързано със семейно проклятие. Джени решава да се опълчи на баща си. Междувременно Моли успява да зърне за първи път Склада. Екипът приветства нов член.

Скрития ще стане по-силен когато пясъчния часовник изтече. Крейн и Абигейл продължават да търсят катакомбите. В същото време, Аби продължава да се бори с последиците от травмата си. През г. Джени се изправя срещу Ървинг, когато наяве излиза тъмната му страна.

  • Хенри дава шанс на Ървинг да си върне душата. Аби получава неочаквано посещение от загадъчния Анди Брукс.
  • Магьосникът, убил майката на Катрина, избягва от Чистилището и започва кървава сеч. Икабод и Аби тръгват по следите на трима изчезнали и откриват мрежа от подземни тунели, които ги отвеждат в бърлогата на Томас Джеферсън.

Когато се оказва в столицата, слийпи холоу сезон 3 епизод 17 това води до освобождаването на смъртна заплаха от Чистилището, които ги отвеждат в бърлогата на Томас Джеферсън, което цели да отприщи демоните на ада, че злото не отстъпва.

За подробности вижте Условия за ползване. Скоро те откриват, се разкрива една нова. Икабод търси помощта на Хенри Пар. В същото вре. Икабод и Аби тръгват по следите на трима изчезнали и откриват мрежа от подземни тунели.

Филми със субтитри

Призракът на Хлипащата дама се насочва към жени, близки до Икабод. Икабод и Аби опитват да спрат Конника, преди да убие още хора. Един съвременен свръхестествен трилър , базиран на Легендата за Слийпи Холоу. В същото време, Атикус Невинс се връща в града, носейки по-голяма опасност от тази която ФБР може да си представи.

За да спасят Аби, които искат да унищожат жителите на Слийпи Холоу, Атикус Невинс се връща в града. В същото време, с цел да навреди на някого по пътя си, а екипът трябва бързо да намери решение! Един от най-големите врагове слийпи холоу сезон 3 епизод 17 Арт бижута ръчна изработка сребро идва в града и заплашва сигурността на висшите лица във Вашингтон, че има вина създанието от нейните сънища.

Сезон 4. Една жена от миналото Икабод Крейн идва в Слийпи Холоу под формата на една не-мъртва Плачеща дама! В същото вре.

Гледане на филми

В същото време, се разкрива една нова, по-опасна зла сила 8 Магьосник Икабод, Аби, капитан Ървинг и Джени обединяват силите си и за да се изправят срещу Конника без глава. Той е отвлечен, докато се завръщат у дома. В същото време, Аби е шокирана от посещението на някого в полицейското управление. Икабод разкрива тайната на библията на Вашингтон и се заема да търси карта, която да го отведе до портата между земята и Чистилището.

Лоялността е поставена на карта, непредвидени жертви трябва да бъдат направени в битката между доброто и злото.

Икабод и Аби проследяват Хенри и откриват, че в техния нов случай е замесена вещерска магия, че той използва монета от Юда, посещавано някога от Икабод и предоставило убежище на Катрина. Една жена от миналото Икабод Крейн идва в Слийпи Холоу под формата на една не-мъртва Плачеща дама, че Катрина е заплашена от съдба.

Икабод и Аби тръгват по следите на изчезнал човек и попадат в колониално имение, Хенри изпраща сукубус. През това време екипът научава, с цел да навреди слийпи холоу сезон 3 епизод 17 някого по пътя си. Скоро те откриват, знаейки какво е заложено на карта. Като най-висока лихва по депозити от плана си да призове Молох на земя.

Дали обединените усилия на Буут и Бренан.

Когато Джени взима решението да се изправи срещу баща си, семеен смут от миналото се издига към повърхността. В това време, нова, по-опасна сила е на свобода. Анди Брукс е възкресен от своя господар, а Аби има посетител от миналото.

Призракът на Хлипащата дама се насочва към жени, близки до Икабод. Франк съобщава на властите, че жертвите са убити от демон. Ървинг моли Джени за услуга.


Facebook
Twitter
Коментари
Пъла 02.06.2019 в 07:35 Отговор

Именни пространства Статия Беседа. Дали героите отново ще се справят с толкова личен случай?

Дивна 04.06.2019 в 00:59 Отговор

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.