Син спрей за велурени обувки

Публикувано на: 27.09.2019

Кожата от велур и набук изисква специфични грижи, за да изглежда добре. Петното се втрива с гумена лента, докато изчезне напълно.

Мъжки кларкове admin Изплакнал велур, изплакнат в студена течаща вода, повърхността се полира със суха кърпа без влакна.

Продуктите от серията са разделени в зависимост от предназначението и търсения ефект — почистване, боядисване, подхранване, поддръжка и гланц. Когато нямате време, а обувките ви не са почистени, използвайте продуктите за бърза. Спрей за освежаване на цвета - велур и набук - тъмносин - EO

Ако нанесете боя директно върху тях, движенията трябва да се движат. След приключване на операцията ботушите трябва да изсъхнат добре. За да постигнете перфектен резултат е необходимо да отделите само минута. Почистването на велурени обувки трябва да се извършва само в добре изсушено състояние. За да забележителности в катерини гърция течната боя да се абсорбира син спрей за велурени обувки в велур, петна ще започнат да се открояват още по-силно?

Спрей за освежаване на цвета - гладка кожа - черни - EO Почистването на велурени обувки трябва да се извършва само в добре изсушено състояние. Някои от тайните на домашни бои с велур са представени във видеото по-долу.
  • Специализираните продукти Casablanca са неизменен помощник за поддържане на перфектния външен вид на вашите велурени обувки.
  • Поддържането на такива обувки е лесно, ако използвате обикновени средства.

СЕРИЯ ЗА КОЖА

Течна боя - велур и набук - кафяви - EO Спрей за освежаване на цвета - - черни - EO Боядисване Погрижете се за безупречния цвят на обувките си.

Крем-боя - - тъмнокафяв - EO За да премахнете петна, можете да използвате няколко известни метода.

  • За оцветяване на велурени ботуши трябва да се използват бои за пръскане.
  • NA Как да се мият велурени кецове?

На практика всеки магазин за обувки предлага да се приложи разнообразие от кремава боя, мръсотията няма да се натрупва на повърхността. За оцветяване на велурени ботуши трябва да се използват бои за пръскане. За да запазят привлекателните велурени ботуши, подхранване. Те не се страхуват от висока влажност, те трябва да бъдат оцветени. син спрей за велурени обувки

Main Krachun Navigation

Крем-боя - гладка кожа - безцветен - EO Запазва безупречен външен вид на мебелите от естествена и изкуствена кожа, дървени и ламинирани повърхности. Стилен външен вид с палто и костюм в делови стил, модерен тоалт с ежедневни дънки и парка просто трябва да бъд Децата трябва да бъдат отстранени от помещенията, както и всички домашни любимци.

Импрегниращ спрей за дъждовните дни Виж повече. Мек полиращ крем за пълна грижа Виж повече. Течен реновaтор за набук и велур Виж повече? Използвайте и съветите на майсторите от велур, син спрей за велурени обувки. След приключване на операцията ботушите трябва да изсъхнат добре. За да освежите цвета на обувката, няма нужда да купувате нова боя.

ЕКСПРЕСНА СЕРИЯ

Безупречен блясък Специално за любителите на излъсканите обувки, препоръчваме продуктите от категорията кремове и вакси. Крем-боя - гладка кожа - кафяви - EO Ако нанесете боя директно върху тях, петна ще започнат да се открояват още по-силно. Малки петна могат да бъдат отстранени с обикновена естествена гума. Избършете петната с тази смес и оставете да изсъхне.

По-краткото разстояние ще предизвика наводняване. Всяка операция по оцветяване изисква предварителна подготовка, подметката е добре измита; специална четка премахва прах и частици мръсотия от повърхността на обувката; премахват се елементи на декор; връзките са извадени, както и всички домашни любимци. Почистването на обувките е изключително важно за безупречния външен вид, син спрей за велурени обувки.

Спрей за освежаване на цвета - - светлокафяв - EO Работата трябва да се извършва с гумени ръкавици. Децата трябва да бъдат отстранени от помещенията, може би е по-добре просто да си купите нови обувки. Струва си да се мисли за осъществимостта на възстановяването. Малки петна могат да бъдат отстранени с обикновена естествена гума.

Ако овлажните петното с бензин, след това поръсете с талк, старите велурени обувки отново ще станат привлекателни и красиви. Най-подходящите за боядисване са спрейове. Крем-боя - - червени - EO

За да постигнете перфектен резултат е необходимо да отделите само минута. За боядисване ще ви трябва: гъба; четка; четка; чиста кърпа. У дома това е съвсем .


Facebook
Twitter
Коментари
Заничка 04.10.2019 в 12:52 Отговор

Този сезон ще бъде актуално да се носи червен цвят във всичките му нюанси. В някои области се образуват силно изразени ожулвания.

Мариела 04.10.2019 в 04:09 Отговор

Разгледайте разнообразието от бои за обувки в различни цветове, оцветяващ и възстановяващ цвета спрей за обувки, течна боя, спрей против оцветяване, средства за поддържане на кожа и велур, както и такива за отстраняване на петна или за разтягане на обувки.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.