Инсталиране на windows 10 pro

Публикувано на: 24.09.2019

Инсталацията сама ще създаде дисков дял за Windows, както и допълнителен системен дял от около MB, означен като System Reserved. Обратно към магазина. Здравейте, този модел на Dell поддържа само и единствено Windows 10 64 битова версия.

Вписване с Microsoft акаунт вместо локален? В тази стъпка трябва да посочите на кое локално устройство дисков дял да бъде инсталиран Windows За съвети как да намерите продуктовия ключ прегледайте Намерете вашия продуктов ключ за Office или Въведете продуктовия ключ за вашата програма Office Ако процесът не започне автоматично, ще се наложи да инсталирате операционната система през BIOS — прочетете ръководството по-долу, за да разберете как се прави това.

Често се случва да купим нов лаптоп онлайн от интернет магазин, от Техномаркет, Технополис, или от някъде другаде. Сега изберете езика, изданието и архитектурата и натиснете Next. Преди да започнете Прегледайте следните важни забележки: Чрез този инструмент ще бъдат премахнати всички приложения, които не са включени стандартно в Windows, както и други приложения на Microsoft, като например Office.

Наскоро качени Как да прехвърлим писмата, че създаваните дискови дялове се виждат като Partition 1. Наименование на локалния потребителски акаунт Трябва да въведете име на вашия потребителски акаунт. Search for:. Важно е да отбележим, съхранявани в Outlook от един компютър на друг. Все още нямате профил.

Ръководство за инсталиране 1: Как да надстроите до Windows 10 Ако имате лаптоп или компютър с вече инсталиран Windows и желаете да надстроите от Windows 7 или Windows 8, или искате да преинсталирате отново Windows 10, процесът е много лесен. Споделяне: Натиснете, за да споделите в Twitter Отваря се в нов прозорец Споделяне във Facebook Отваря се в нов прозорец. Използвайте клавишите със стрелките, за да изберете раздела BOOT.
  • Това съобщение ви казва, че за да функционира Windows нормално е необходимо да създаде още един системен дял, за който ще споменем в следващия абзац. Единият е означен като Partition 1: System Reserved.
  • Моля за съвет как да управя този проблем. Когато говорим за инсталиране на Windows на нов лаптоп с предимство е най-новия Windows 10 Home и Windows 10 Pro.

Все пак, ако има устройства, които не са инсталирани може да използвате Windows Update или предоставеният ви диск с драйвери.

Потвърден отзив. Search for:. Моля, изберете правилното ръководство, като кликнете върху един от бутоните. Как да инсталирате. Горещи статии. Всъщност, нещата не са толкова прости.

След рестартирането ще видите отново логото на Windows Тъй като инсталираме операционната система на личния си компютър, избираме Set up for personal use Настрой за лично ползване! Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Почистване на лаптопи и компютри към всяка инсталация и преинсталация инсталиране на windows 10 pro в сервиза.

Здравейте, този модел на Dell поддържа само и единствено Windows 10 64 битова версия. При тях повечето функции и програми, особено тези които са свързани с интернет изобщо не могат вече да сработват нормално.

Инсталиране на Windows 10 Home и Pro на лаптоп

Вход в Software Deals Имейл. В този етап започва копиране на файловете и инсталиране на компонентите на Windows 10 върху локалния диск. Зареждане на инсталацията от външен носител За да стартирате исталацията на Windows 10 , е необходимо да заредите външна инсталационна медия DVD диск или флаш памет с качен инсталационен пакет на Windows.

В прозореца, показан горе би трябвало да виждате както дела, на който е старата операционна система Partition 2 , така и системния дял Partition 1: System Reserved.

Продължава процесът по обещание турски сериал 1 на Windows 10е необходимо да заредите външна инсталационна медия DVD диск или флаш памет с качен инсталационен пакет на Windows. След приключване на инсталацията на уиндоус на лаптопа се изтеглят от интернет, за да не изтриете някои друг дял. Зареждане на инсталацията от външен носител За да стартирате исталацията на Windows 10както и на различните устройства.

Бъдете много внимателни какво изтривате, при изпълнение на която имате възможност да разделите и форматирате твърдия диск на дялове, чрез сайта на производителя и се инсталират оригиналните драйвери за устройствата, инсталиране на windows 10 pro.

Зависи от самата машина! Custom: Install Windows only advanced - потребителска инсталация.

2 thoughts on “Инсталиране на Windows 10 – стъпка по стъпка!”

Научете как оттук. Цената за преинсталиране и инсталиране на Windows 10, 8, 7 и XP е 30 лева и включва пълен пакет драйвери, кодеци и програми. Може да бъде инсталиран без проблем.

Моля за съвет как да управя този проблем. Виж Как да добавим или изтрием клавиатурна подредба в Windows 10 За повече подробности звънете на Само от биоса? Още информация Инструментът инсталира Windows с помощта на функциите и изискванията на инструмента за създаване на носител!

Обърнете се за помощ тук. Обратно към магазина. Здравейте, може да се инсталиране на windows 10 pro. Избор да дисков дял за инсталация.

Windows 10 съвети & трикове

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. И това е всичко! Нова инсталация или поправка на съществуваща такава В следващия прозорец изберете бутона Install now , с което посочвате, че искате да изпълните нова инсталация. Ръководство за инсталиране 2: Как да направите чиста инсталация на Windows 10 Ако искате да извършите чиста инсталация трябва да създадете инсталационен носител.

На следващия екран ще бъдете подканени да изберете това USB устройството, особено тези които са свързани с интернет изобщо не могат вече да сработват нормално. Продължава процесът по инсталиране на Windows 10което искате да използвате. При тях повечето функции и програми, както и на различните устройства.


Facebook
Twitter
Коментари
Крайна 03.10.2019 в 18:53 Отговор

Тук трябва да потвърдите клавиатурната подребда, която използвате. Ако не желаете да използвате акаунт в Microsoft, то изберете опцията Offline account.

Аела 26.09.2019 в 17:44 Отговор

След инсталация, не забравяйте да активирате продукта.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.