Разписание на автобусите софия варна

Публикувано на: 19.09.2019

Ще те отведем от точка А до точка Б и то на невероятна цена. Първият автобус от столицата тръгва в 6.

Как се стига до автогарата във Варна? България София Варна. Целта ни е да предлагаме удобни и нискотарифни автобусни услуги без скрити уловки. Busfor в социалните мрежи. Всички права запазени. Преоткрий Европа с евтините ни автобусни билети Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на FlixBus.

До Варна. Любезният ни екип за обслужване на клиенти ще разреши всеки един проблем или колебание. Изменението на настройките може да ограничи функционалността на сайта. Как се стига до автогарата в София.

Ежедневно пътуват автобуси от София до Варна и обратно. Отпред има стоянка на таксита, а около нея са разположени платени разписание на автобусите софия варна.

От е с лиценз за международен превоз на пътници. Обратна посока: междуградски автобуси Варна — София. Превозвачът развива своята дейност от г.

Oт 59,99 лв. Римски терми — ценен културен паметник в централната част на града. Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на FlixBus. Етнографски музей - Варна — разположен е в стара възрожденска къща, която е била изградена около г. Актуална информация за маршрути. Няма никакъв проблем! В зависимост от местоположението си, вие можете да се придвижите до автогарата както с автобуси и трамваи от градската мрежа автобуси с номера: 74, 78, 85, , , , ; трамваи: 1, 3, 6, 7, 12 , така и с метро.

  • Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.
  • Какво да видите в София?

Информация за автогарите Адресът на централна автогара - София е: бул. Пести пари с изключително евтините ни автобусни билети. Решаваш да излезеш извън града, в Бояна. Ако имаш въпроси по време на планирането на пътуването си, разгледай нашите ЧЗВ или просто ни се обади, разписание на автобусите софия варна.

Busfor в други държави:? Автогарата в София разполага с: чакалня; багажно помещение; тоалетна; заведения за хранене. Боянска църква - Стара църква, но в последния момент. Превозвач: Global Biomet Глобал Биомет.

Обиколи Европа с лекота! Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник. Връзката с летището в града се осъществява посредством метро. Услугите на FlixBus Целта ни е да предлагаме удобни и нискотарифни автобусни услуги без скрити уловки.

Мобилно приложение. Автобуси и околна среда Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник. Услуги на борда. Ще бъдеш първият, който разбере за най-актуалните FlixBus новини. Какво да видите в София.

СОФИЯ - ИСТАНБУЛ, ОМУРТАГ - ИСТАНБУЛ

София Централна автогара, бул. Национален дворец на културата по известен като НДК — Символа на града както и център за изложби, концерти. Как да стигнете с автобус от София до Варна и обратно? Ежедневно пътуват автобуси от София до Варна и обратно. В зависимост от местоположението си, вие можете да се придвижите до автогарата както с автобуси и трамваи от градската мрежа автобуси с номера: 74, 78, 85, , , , ; трамваи: 1, 3, 6, 7, 12 , така и с метро.

  • Боянска църква — Стара църква, която се намира в подножието на Витоша, в Бояна.
  • Римски терми — ценен културен паметник в централната част на града.
  • Информация за автогарите Адресът на централна автогара - София е: бул.
  • От София.

Актуална информация за маршрути! От автогарата във Варна първият автобус отпътува в 6. Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, не можем да оценим това пътуване, за да получаваш новини и информация за специални оферти и конкурси.

Как се стига до автогарата в София. Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на Разписание на автобусите софия варна. Абонирай се за нашия бюлетин и харесай страницата ни във Facebook. За съжален.

Навигация в разписанията - часове за връщане

Автогарата и жп гарата са разположени на разстояние от около м една от друга. Широка автобусна мрежа Избери измежду повече от 2, дестинации в 28 държави и открий Европа с помощта на FlixBus Към мрежата ни. Как се стига до автогарата във Варна?

Първият автобус е в ч. Превозвач: Global Biomet Глобал Биомет. Разписание на автобусите София - Варна на 23 дек. Решаваш да излезеш извън града, но в последния момент.


Facebook
Twitter
Коментари
Чило 29.09.2019 в 18:09 Отговор

Пътуването с автобус от единия до другия град не е кратко — отнема между 6 и 7 часа, но е приятно, защото маршрутът преминава по цялата дължина на страната.

Тройка 24.09.2019 в 17:35 Отговор

Предлагаме безплатен достъп до Wi-Fi и електрически контакти за зареждане във всеки един автобус.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.