Бунгала язовир искър будното око

Публикувано на: 18.09.2019

Контакти Реклама Кариери Споразумение за ползване Пишете ни. Има и условия за всевъзможни водни развлечения. Дръж вратата!

Да погледнем живота от хубавата му страна! Регистрирай си безплатно блог в Blog. И наистина останах приятно изненадан. Блоголунатизъм 7. Тъй като имаше запитвания по телефона за повече инфо относно кемпер стопа ,вчера се разходих до там.

История без край IV

Благодаря за страхотната информация. Същия следобед се разходих до Шишмановския манастир "Успение Богородично", разположен на ок. Но наоколо има и ред други места, които си струва да се посетят. Има изведен ток,за вода не съм сигурен. Искър е най-големият в България по площ 30 кв.

Почивка и туризъм

Някои цитати Край южния му бряг изобилства от места за отдих - бунгала "Релакс", "Будното око", "Дивото зове" и разбира се новият комплекс "Иструм парк".

Явно вече има развитие по въпроса. Запомни ме Регистрация. През почти целия ден на отиване към яз. Тук наистина силно намирисва на соц-носталгия. Така изглежда през нощта, снимката май е от лани..

В момента изгражда и къмпинг ,до самото селище за каравани,мястото е терасирано,прокаран е ток,вода,предстой монтиране и на нови бани,тоалетни. Контакти Реклама Кариери Споразумение за ползване Пишете. За 1 месец се пълни за трети път, стоят по дни и заминават,нали това е идеята на кемепер стопа :wink: п. Искър е истински рай. Гледката към язовира е впечатляваща, бунгала язовир искър будното око.

Благодаря за страхотната информация.

Най-новите оферти от Комплекс Будното око THE BEACH

И наистина останах приятно изненадан. В момента изгражда и къмпинг ,до самото селище за каравани,мястото е терасирано,прокаран е ток,вода,предстой монтиране и на нови бани,тоалетни. Постинги в TP

Искър е най-големият в България по площ 30 кв. Има изведен ток,за вода не съм сигурен. Някои цитати Гледахме го в края на лятото на г. Кемпер стопа се намира във вилно селище "Иструм парк", бунгала язовир искър будното око. Контакти Реклама Кариери Споразумение за ползване Пишете. Защо не дойде по на долу ,да пийнем по една бира.

Вашият сайт за почивка

Запомни ме Регистрация. Предишната тема :: Следващата тема. Има изведен ток,за вода не съм сигурен. Явно вече има развитие по въпроса.

Сампо видях ти колата в началото на залива,но те нямаше.

  • В момента изгражда и къмпинг ,до самото селище за каравани,мястото е терасирано,прокаран е ток,вода,предстой монтиране и на нови бани,тоалетни.
  • Лошото време обаче си имаше и своя чар, както е видно от снимките.
  • Но наоколо има и ред други места, които си струва да се посетят.
  • Аз съм спал там преди години в бунгалата, според мен мястото е добро.

Искър валя дъжд, на моменти проливен! През почти целия ден на отиване към яз? Същия следобед се разходих до Шишмановския манастир "Успение Богородично", за да уважават и. Студено и ветровито. Сънна Апнея За нула време Ихтиманското поле се накваси. Прочелите постинга прочетоха и:.

Уважавайте другите. Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг.

Условия на обекта

Точно така изглежда като работи с пълен капацитет,иначе през седмицата само градинското осветление свети :wink: Евала за картата ,че нещо съм изключил как се качваше,и не стана. Политика на модерация.

Блоголунатизъм 7.

Така изглежда през нощта, снимката май е от лани. Явно вече има развитие по въпроса! Гледахме го в края на лятото на г.


Facebook
Twitter
Коментари
Згура 21.09.2019 в 14:21 Отговор

Същия следобед се разходих до Шишмановския манастир "Успение Богородично", разположен на ок. Уважавайте другите, за да уважават и вас!

Люсила 21.09.2019 в 06:37 Отговор

Моите пътешествия 3. Миналия уикенд се разходих на двудневна колоездачна обиколка из Ихтиманската околия - предимно около яз.

Мариоллита 22.09.2019 в 02:11 Отговор

Тук наистина силно намирисва на соц-носталгия. Asthfghl DreamWidth 2.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.