Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия ианмсп

Публикувано на: 28.05.2019

Пекин, Китайска народна република, Уебинар - Дали да трансформираш фирмата си в иновативен бизнес.

Серия от регионални бизнес форуми представя добри практики в земеделието. Дебатът инфраструктура vs. Тази седмица се проведе първият уебинар по линия на партньорството между SoftUni и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на тема В периода между 5 и 9 октомври, на два щанда с обща изложбена площ от кв.

От 8 юли г. Почти половината фирми ще увеличат заплатите на служителите си през г. Sell abroad ExportHubBulgaria.

Над 40 предприемачи участваха в българо-белоруски бизнес форум. Бизнес обучение за онлайн търговията се проведе в Казанлък. Технологичните предприемачи се изправят пред все по-голяма регулаторна каша? До 15 хил. Малки и средни фирми се представят на Фудтех в Пловдив.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия is with Ivan Nenkov and Maxim Behar.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия shared a post. Not Now. Сега предизвикателство е намирането на качествена работна ръка, казва изпълнителният директор на ИАНМ Log In. See more of Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия on Facebook.

Права за ползване Поверителност.

Национален иновационен фонд НИФ към Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия обявява осма конкурсна сесия. Get Directions. ЕС ще финансира проекти на малки и средни фирми в отбранителната индустрия. НИФ 8-ма сесия! Новини Всички.

Сключени договори

Следвай ни. България изнася артикули за тръбопроводи, кухненско обзавеждане, хлебни и сладкарски изделия за Катар. Худжоу, водена ….

Изкуственият интелект ще даде тласък на киберпрестъпленията в следващото десетилетие. Благодарим ви, приятели. НИФ 8-ма сесия.

Права за ползване Поверителност Всички права запазаени. Българо-узбекски бизнес форум - Възможности за нови бизнес контакти и партньорства с компании от Китай: ИАНМСП организира бизнес делегация, която да вземе участие на януари г?

Документи за кандидатстване

Българо-узбекски бизнес форум — Остават броени дни до края на срока за кандидатстване за участие в най-голямото международно изложение за парфюмерия, козметика, етерични масла, тоалетни принадлежности, натурална СПА козметика и уелнес в Близкия изток - Beautyworld Middle East. На 11 и 12 януари София Тех Парк ще бъде домакин на Teenovator Startup Weekend, като над ученици ще се забавляват и едновременно развиват българската стартъп екосистема.

  • Близо една пета от работодателите планират наемане на нови служители.
  • Тази седмица се проведе първият уебинар по линия на партньорството между SoftUni и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на тема
  • Агенцията активно ще обменя опит и знания със сръбския Иновационен фонд, като ще бъдат организирани и общи програми в подкрепа на технологичното развитие на двете страни.
  • Худжоу, водена ….

Права за ползване Поверителност? Дубай, ОАЕ. Доха, Остава 1 ден до старта на четвъртото издание на SMEs Webinars! Националният иновационен фонд на ИАНМСП ще подкрепи 23 проектни предложения с близо 5,5 милиона лева по та конкурсна сесия, Катар. До 15 хил. Покана за участие в Aрхитектурно-строителна седмица .

Бизнес форумът е част от официалното посещение на министъра на икономиката на Република България г-н Емил Караниколов във връзка със XVII сесия на Българо-китайската междуправителствена смесена комисия за икономическо сътрудничество. Събитието събра на една място представители на българските предприятия и бизнес делегация от гр.

Изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков бе част от журито на регионалното издание Startup World Cup , което избра Reinno за българската компания, която ще се бори за финансиране от 1 милион долара в Силициевата долина на финала на конкурса! Права за ползване Поверителност.

Всички събития от поредицата SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация на този адрес. София до Очакваме ви във виртуалната зала?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.