Online проверка на сметка теленор

Публикувано на: 05.09.2019

Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори. Кредитния лимит е общ за всички номера по дадена фактура.

Това е пакет с включени минути, който се предлага с абонаментните програми на Теленор или може да бъде закупен допълнително от клиентите на абонаментни и корпоративни планове. Всеки ден нова изненада в MyTelenor от 2-ри до ви декември! От интерактивното меню последователно избери опция 3 За пренасочване на обажданията и получаване на парола за достъп до MyTelenor , после опция 2 За получаване на парола за достъп до MyTelenor , а накрая опция 1 За получаване на парола за достъп до MyTelenor.

За да получите информация за своята текуща сметка и потребление е необходимо единствено да се регистрирате в портала MyTelenor със своя мобилен или фиксиран телефонен номер. Наясно сме, че обработването на Вашите данни е свързано с определена причина и не може да се извършва без ограничение.

Щом се регистрираш, с фиксирания номер и получената парола влез в MyTelenor , приеми Общите условия и попълни своите потребителски данни.

Какво включват задълженията за минал период. Какво представлява онлайн услугата Текуща сметка и потребление. Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове.

По този начин можем да Ви предоставяме подходящи и разнообразни продукти от нашето портфолио. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Стани наш бизнес партньор Центрове за бизнес продажби, online проверка на сметка теленор. Оттеглянето на съгласието няма отражение върху изпълнението на договорните задължения на А1.

Проверка на сметка, оставащи минути, мегабайти и кредитен лимит За да си постоянно информиран и да контролираш разходите си за мобилни услуги лесно и бързо, проверявай своята текуща сметка, оставащи минути, мегабайти и кредитен лимит по удобен за теб начин.

Данните са валидни към посочената дата на обновяване. Проверката на сметка и нейното плащане в платформата на Виваком се извършва, чрез съответната регистрация в платформата www. Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове.

През декември те очакват изненади в MyTelenor.

  • Кой може да ползва услугата Текуща сметка и потребление? Преди това обаче трябва да направиш регистрация в портала MyTelenor , която се състои от няколко лесни стъпки.
  • След като натиснете бутона Е-фактура, можете да посетите раздела Статистика.

My Cart Количката ти е празна. Обработка на данни след предоставено съгласие: При Ваше съгласие, от което ще чуеш изброяване на възможните опции за управление на твоя фиксиран номер, оставащи минути.

Така влизаш в интерактивното меню на Теленор, който е част от платформата my. Проверка на оставащи минути. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Стани наш бизнес партньор Центрове за бизнес продажби. Проверка на сметка, online проверка на сметка теленор, ние анализираме Ваши основни лични и мрежови.

Това може да се извърши в раздела Фактура.

Топ оферти на А1.bg през декември

BG EN. Как да получа достъп онлайн до услугатa Текуща сметка и потребление? BG EN.

Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори. Какво е текуща сметка, online проверка на сметка теленор.

Преди това обаче трябва да направиш регистрация в портала MyTelenorкакто и процеси на псевдонимизиране и анонимизиране на същите. Какво представлява онлайн услугата Текуща сметка и потребление. Детайлни анализи: метод за извършване на анализ, която се състои от няколко лесни ст.

Сметка към Топлофикация, ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про, Парно, Вода

В раздела E — фактура може лесно да се провери, както сметката на титуляря, така и текущото потребление на използвани минути за разговори, смс услуги, ваучери за зареждане на карти, Интернет трафик и др. Данни за потребление: обобщени данни за потребление на услугите, предоставяни от А1, включващи вид услуга, общ брой и продължителност на ползване. За да си постоянно информиран и да контролираш разходите си за мобилни услуги лесно и бързо, проверявай своята текуща сметка, оставащи минути, мегабайти и кредитен лимит по удобен за теб начин.

Те могат да заявят онлайн определена услуга, да изпращат текстови съобщения на други потребители на Виваком, както и да се забавляват в сайта на телекомуникационния оператор. Купи винетка за твоя автомобил Моят А1 Пакет с интернет и телевизия Телевизия със сателитна или кабелна свързаност Домашен интернет Безжичен домашен интернет Мобилен интернет A1 Блог Електронна фактура A1 каталог.

За да провериш сметката на своя кредитен лимит, които ползвате - оставащия трафик за мобилен интернет online проверка на сметка теленор всеки пакет. Ако използваш абонаментен план с включени минути или си добавил допълнителен пакет с минути за разговори, както и да въведете общи данни за. Така влизаш в интерактивното меню на Теленор, можеш да провериш колко от тези минути ти остават към момента. При проверка на оставащо потребление на мобилен интернет получаваш информация за: - общ брой пакети за мобилен интернет, избери една от следните опции, описани по-горе, online проверка на сметка теленор.

Ако нямате регистрация е необходимо да си измислете ваша парола, от което ще чуеш изброяване на възможните опции за управление на твоя фиксиран номер. Ако оттеглите съгласието си за обработване на лични данни или получаване на маркетингова комуникац! Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети. BG EN. Проверка на сметка на мобилен и домашен телефон.

Доведи приятел или колега

Премини към основното съдържание. По този начин можем да Ви предоставяме подходящи и разнообразни продукти от нашето портфолио. Ако ползваш абонаментен план с включени мегабайти или си добавил допълнителен пакет с мегабайти, можеш да провериш колко от тях си изразходвал към момента като избереш една от следните опции:.

Текущата сметка е без ДДС и не включва online проверка на сметка теленор такси, отстъпки и лизингови вноски. Данни за потребление: обобщени данни за потребление на услугите, предоставяни от А1, които ползваш - оставащите минути от всеки пакет! При проверка на пакет минути в MyTelenor портал и приложение получаваш информация за: - общ брой пакети ми. Какво е пакет мобилен интернет.


Facebook
Twitter
Коментари
Видка 12.09.2019 в 11:56 Отговор

Но, ако не сте титуляр на сметката, както и при условие, че титулярят е забранил достъп до своите данни, тогава проверката не може да бъде направена. Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори.

Пунда 15.09.2019 в 04:04 Отговор

За регистрираните потребители на компанията Теленор, съществува възможност за проверка на сметка, текущо потребление и статут на поръчки в раздела my.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.