Смяна на задни накладки пасат б5

Публикувано на: 03.09.2019

Все пак, всеки сам си извървява пътя до познанието. Пък дали иска, е друг, ама всеки за себе си. Ако нещо оплескаш при смяната, пак до сервиз ще опреш и може и по-скъпо да ти излезне.

Оставете винта на челюстта разхлабен и задръжте маркучите на външния съд, докато започне да изтича чиста спирачна течност, без въздух.

Видях че задния спирачен цилиндър е по-различен от предния и за да се върне буталото трябва да се върти и да се натиска със специален инструмент, подобен на ключ за флекс. Челюст TRW. Edited November 3, by vermeer. Да ама тук става въпрос за задни накладки Там положението епо различно

Основни стъпки при смяна Май има нещо такова. Все пак там е ръчната, не може устройството да е същото като на предните апарати. Със скобата натягаш по челото на цилиндърчето, но не много! Така докато се прибере буталото и има място за новите накладки. Накладки FDB се използват при джанти16 цола.

Процедурата е следната за а4. Накрая се нервирах, свалих целия спирачен апарат махнах маркуча, жилото на ръчната и хайде на менгемето. След като се приберат цилиндрите и се сменят накладките, трябва да се погледне и нивото на спирачната течност, защото се повишава при прибирането на буталото.
  • Форумът е създаден през г.
  • Как ше разбереш дали иформацията е вярна? Нека някой който го е правил да каже.

Sign In Sign Up. Няма да ти одерат кожата за смяна. Подайте налягане на спирачката да достигане на свръхналягане от 50 атм. Последователност на обезвъздушаване Предна лява челюст Предна дясна челюст Задна лява челюст Задна дясна челюст След обезвъздушаване, извършете изпитване на пътя с неколкократно натискане на ABS спирачките. Форумът е също и да те насочи към подходящ и проверен майстор!

  • Ако резервоарът е пълен, течността може да прелее,причинявайки щети. То нали затова е форума, за да не ходим по майстори.
  • Затегнете винта за обезвъздушаване при натиснат педал.

FBX - 20 л. Все пак, Последователност на обезвъздушаването обезвъздушете едновременно лявата и дясната челюст на предната спирачка. Posted August 9, Търсене в файловете. Share this post Link to post Share on other sites. Смяна на задни накладки пасат б5 посещение: Пет дек 20, всеки сам си извървява пътя до познанието. Инструмента може да се направи от ключ за флекс по формата на оригиналния който е дал колегата в по-горния пост.

Натиснете педала на спирачката до пълен ход. KOKO C4. Абе хем ти пожелавам успех, хем бих казал пак моята житейска философия, че е редно всеки да си се занимава с това, което може.

Posted August 8, Затегнете винта за обезвъздушаване. Sign In Sign Up. Нека някой който го е правил да каже.

Така докато се прибере буталото и има място за новите накладки. Всички права запазени.

Recommended Posts

Преди да пристъпите към работа върху задния спирачен апарат на модел Passat, снабдете се със софтуер за диагностика и зарядно устройство за акумулатор освен обичайните сервизни инструменти. Диаметър на диска mm. Sign In Sign Up. Posted November 1, edited.

  • Обикновено някой се хваща сам да майстори, окъква работата и тогава бяга при майстор.
  • Posted July 20,
  • Пасва точно.
  • Все пак там е ръчната, не може устройството да е същото като на предните апарати.

Забележка: Настройката на ръчната спирачка се извършва само с помощта на уреда за диагностика, изискваща оборудване за диагностика. Ползва се смяна на задни накладки пасат б5 скоба която върти и буталото докато го прибира. Просто натискаш и завърташ по посока на часовниковата стрелка. Затегнете винта за обезвъздушаване при натиснат педал. Натиснете педала енергично и го задръжте натиснат.

Форумът е създаден през г. Четат из нета и ретранслират.

Но трябва да си сигурен в това което правиш защото работата е доста сръткава. Последователност на обезвъздушаване Предна лява челюст Предна дясна челюст Задна лява челюст Задна дясна челюст След обезвъздушаване, извършете изпитване на пътя с неколкократно натискане на ABS спирачките.

Избира се точният размер кръгче отговарящо на буталото на конкретната кола. Това с натискането и въртенето, го направих съвсем сам и без дасвалям апарата от маркучите.

Sign In Sign Up. Report post. Благодаря,колега,стана ми ясно.


Facebook
Twitter
Коментари
Креолина 08.09.2019 в 20:00 Отговор

С инструмент става лесно, не се сваля апарата и не се развива тръбичката. Смяна на задни дискови накладки.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.