Тест по човекът и природата за 6 клас вещества и химични реакции

Публикувано на: 02.09.2019

Кое от изброените свойства не е характерно за среброто: а неразтворимост във вода; б метален блясък; в топлопроводност и електропроводност; г крехкост и чупливост. Опазване на околната среда.

Човекът и природата за 6. Плаване на телата. Видове размножаване. Движение на многоклетъчните организми. Направи теста, попълни пропуските си и си гарантирай отлични оценки в училище!

Кардам Хост Мрежа от училищни сайтове Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.

Дразнимост и движение. Вещества и химични реакции. Постоянни магнити. Свързване на електрически вериги. Движения при животните.

Вече даде своя глас за този коментар.

Search form

Ако не сте съгласни, моля напуснете сайта и изтрийте бисквитките от вашия браузър. Пристли извадил мишката и на нейно място поставил саксия с цвете. При кое условие от калиев перманганат се получава кислород? Въпросите, които ще видиш в теста: 1. Предимства при използване на лост и макара. За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча.

  • Физични свойства на веществата.
  • Опазване на околната среда. Течни и газообразни горива.

Видео урок: Вещества и техните свойства. Учи с уроците на разбираем и интересен език. Тест: Химични реакции в природата и практиката. Растеж и развитие на растенията. От кое полезно изкопаемо се получава порцелан.

Човекът и природата 6 клас - изходно ниво

За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Кое от изброените свойства не е характерно за среброто: а неразтворимост във вода; б метален блясък; в топлопроводност и електропроводност; г крехкост и чупливост. Грешка при запис!

Видове химични реакции. Част 2. Вещества и химични реакции. За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Решаване на задачи.

You are here

Течни и газообразни горива. Кое от изброените свойства не е характерно за среброто: а неразтворимост във вода; б метален блясък; в топлопроводност и електропроводност; г крехкост и чупливост. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.

Кое от твърденията е вярно. Здравни познания и хигиена на половата система. Свържи правилно. Движение на веществата в растителния организъм. Здравни познания и хигиена на опорно-двигателна система.

Благодарим за помощта. Влез в профила си Регистрирай се.

Информация и рейтинг

Движение на веществата в растителния организъм. Този сайт използва бисквитки. Градивни частици на веществата. Здравни познания и хигиена на нервната система.

Опазване на въздуха. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Влез в профила си, за да можеш да гласуваш. Пристли извадил мишката и на нейно място поставил саксия с цвете.


Facebook
Twitter
Коментари
Тео 09.09.2019 в 17:08 Отговор

Кои са източниците за получаване на метали?

Адриан 12.09.2019 в 09:46 Отговор

Признаци за протичане на химичните реакции.

Лальо 07.09.2019 в 20:37 Отговор

Вече даде своя глас за този коментар.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.