Тест по география за 9 клас балкански полуостров

Публикувано на: 01.09.2019

Видео урок. Албанска низина. Описание на теста С онлайн теста по география за 7.

Тест: Географско положение, големина и брегове на Балканския полуостров. Средна гора. Не можеш да гласуваш отново! Вече даде своя глас за този коментар. Свържи цифрата с името на морето.

Test por Адреяна Янкова , creado hace 10 meses.

Въпросите, които ще видиш в теста: 1. За крайбрежието на кое море се отнася следната характеристика. Pregunta 11 de 20 5. Използвай подходящите ключови думи? Ще разпознаваш брегови форми и местоположението на оградни морета. Pregunta 16 de 20 4.

Посочи я. Средна гора.
  • Скопска котловина.
  • Ти успешно докладва този коментар. Скопска котловина.

Не, не искам Да, искам Затвори. Pregunta 3 de 20 1. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Описание на теста С онлайн теста по география за 7. Свържи цифрата с името на морето. Pregunta 6 de 20 1. Pregunta 17 de 20 1.

  • Не можеш да гласуваш отново!
  • Балкански полуостров Por favor espera - en proceso…. Pregunta 20 de 20 1.

Вярно ли е твърдението, creado hace 10 meses. Балканският полуостров се намира изцяло в:. Кои от териториите на полуострова се отличават с малка гъстота на населението.

Направи теста, попълни пропуските си и си гарантирай отлични оценки в училище? Моля въведете текст преди да изпратите. Test por Адреяна Янковаче Балканският полуостров се намира на границата на Европа с Африка.

Test sobre Балкански полуостров, creado por Адреяна Янкова el 19/02/2019.

Ще отговаряш на въпроси за особеностите на географското положение на полуострова. Вече даде своя глас за този коментар. Направи теста, попълни пропуските си и си гарантирай отлични оценки в училище.

Pregunta 16 de 20 4. Коя от страните на Балканския полуострав става член на ЕС през година. Албанска низина. Попълни пропуските в текста! Pregunta 1 de 20 1. Не можеш да гласуваш за свой коментар.

Форма за търсене

Учи и се забавлявай! Pregunta 9 de 20 1. Албанска низина.

Направи теста, попълни пропуските си и си гарантирай отлични оценки в училище. За да коментираш този тест, стани част от Уча. Коментари Постави имената на релефните форми на правилните места.

Долнотракийска низина! Кое от изброените НЕ е пристанище на Балканския полуостров. Скопска котловина. Важна климатична преграда за нахлуващите студени въздушни маси от север е Стара планина Средна гора Динарски планини Стара планина. Коя двойка "страна-езикова група" е грешна.

Информация и рейтинг

Направи теста, попълни пропуските си и си гарантирай отлични оценки в училище. Pregunta 12 de 20 1. Коя от страните на Балканския полуострав става член на ЕС през година? Влез в профила си, за да можеш да гласуваш!

Pregunta 3 de 20 1. В сравнение с другите два южноевропейски полуострова: Апенински и Пиренейски, Преспанското езеро. Средна гора.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.