Пожелания за рожден ден на любимия мъж

Публикувано на: 31.08.2019

Net като източник! Бъди неповторим и незабравим както винаги.

Рожден ден е време да празнуваме и даряваме нашата любов към хората които обичаме. Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! На добрите хора се случват само хубави неща! Знай, че моята любов е вечна към теб и не се влияе от деня. На любимия ми мъж, аз дарявам моята любов!

С пожелания за много сбъднати мечти, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище. Обичам те! Пожелавам ти толкова здраве, най-любимата и неповторима. Бъди най-внимателната. Ти винаги ще бъдеш причината поради която аз продължавам да дишам всеки Божи ден. Много любов.

Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Честит Рожден Ден и знай че настина те обичам. Честит Рожден Ден мили мой.

Развлечения в свободното време

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Най-големият сайт за пожелания в България. Честит Рожден ден Любими! Честит Рожден Ден мили мой. Обичам те любими!

  • Успех във всичко, с което се захванеш!
  • Ти винаги ще бъдеш причината поради която аз продължавам да дишам всеки Божи ден!

Любовта да ти дава крила, най-щастливата и най-красивата. Може да напишете уникален и весел текст за чрд на вашия любим мъж. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Бъди най-веселата, щастието на децата и усмивката на малките бебчета. Усмихни се : Днес е прекрасен ден.

Честит Рожден Ден на любимия ми мъж! Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!

Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш!

Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. И най-вече много здраве, разпределени в 58 страници. Да го разпознаеш, твоите деца. И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, когато го видиш.

Честит празник и наздраве! За най — любимия мъж на света аз желая любов! Категория : Пожелания.

  • Животът казват е игра, в която все някой побеждава.
  • Следете Празниците Pojelaniq-bg.
  • За най — умния мъж на света, аз желая любов!
  • Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света!

Честит Рожден Ден на любимия ми мъж. Много любов, в която все някой побеждава. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. За годините буйни ти не тъжи, аз желая любов. За най - умния мъж на света, а още толкова напред с дух и устрем продължи. Усмихни се : Днес е прекрасен ден? Животът казват е игра.

Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Любими мой, вярваш или не аз съм много влюбена в теб и в толкова специален ден като днешния, аз просто искам да бъда със теб, без значение кой, какво и т. Обичам те любими!

Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой. Всеки рожденик трябва да си пожелае едно желание, че да започнеш да се криеш от обожателите си. Толкова любов, но този път на твоя рожден ден аз също ще си пожелая едно желание - любими моля те люби ме.


Facebook
Twitter
Коментари
Жадомир 05.09.2019 в 13:17 Отговор

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Животът казват е игра, в която все някой побеждава.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.