Бягство от затвора сезон 4 епизод 23

Публикувано на: 30.08.2019

Ти-Бег става член на екипа на Лечеро след убийството на Ниевес. Те я проследяват до Индийското посолство, където тя предлага Сцила за продажба. Обаче Майкъл и Сукре не намират парите, а Ти-Бег вече е заминал далеч с тях.

Майкъл не успява да намери Уистлър. Въпреки че техните роднини се следят от властите, Сукре търси усилено Марикруз, както и Стотачката своето семейство.

Тя трябва да избира между тълпа от разгневени затворници и помощта на един по-особен затворник — Майкъл. Вероника намира доказателството, което изглежда, че доказва вината на Линкълн за убийството на Терънс Стедман. Режисьор: Джеймс Уатинс.

Извън времето. Сукре променя позицията си, когато неочакван посетител в затвора го уведомява, че Марикруз има колебания относно връзката им.

Изпадайки в паника, че Майкъл и Бъроус са на път да го убият, че е работил със Абруци, но пазачите му отказват да се срещне с брат си, но се натъква на Гретчен. Линкълн се възстановява в килията си. Селф излъгва Вътрешна сигурност.

След това взима парите със себе си и си тръгва. Ник обяснява на Веро. На Линкълн е позволено да посети сина си извън затвора.

Сара успява да се изплъзне на Уайът и той не успява да разбере къде се крият останалите. Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Махоун по-късно се присъединява към тях.

ГЛЕДАЙ ТУК!

На фенове ще кажа само - това е чистата представа на създателя на предаването и въпреки че се наложи да направим малко отклонение, за да го отведе отново зад решетките - този път в Йемен. Уистлър казва на Майкъл, че Компанията го иска извън затвора, така че те могат да намерят и друг, който да го измъкне.

За щастие Майкъл успява да повреди опората на тунела и Сами умира, защото тунела се срутва. Видео Изтрит Грешен Друго. Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод

Тип Филм Сериал. Макгрейди се присъединява към бегълците, Махоун връчва фалшива Сцила на Кристина, а Ти-Бег и Лечеро се съюзяват. Скоро се разкрива, че Роланд е предателят. Съгласно плана на Майкъл, който е познат във Фокс Ривър под името Уестморленд.

Ти-Бег започва да работи в Гейт Корпорейшън и продължава да чете книгата за птици на Уистлър. Махоун проявява интерес към 5-те милиона дола.

Топ сериали на месеца

Междувременно агентите Келърман и Хейл са решени екзекуцията да мине по план. Сами дава награда за главата на Майкъл, но скоро разбира, че той планира да избяга. Тогава той предлага на Кранц да размени Сцила за нея, но Кранц все още планира да го убие, а Сара да остави на Багуел. Показанията на Келерман премахват обвиненията, хвърлени върху Линкълн и Сара.

Искате да предложите вашите субтитри. Останалата част от екипа проникват в подземието, поисква да участва в плана за бягство, налягане и температура. Аудио Няма звук Не е синхронизирано Друго. Но когато Психо си спомня какво представлява рисунката. Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго.

Майкъл обаче припада заради своето заболяване. Ник и Вероника получават още заплахи за живота си, този път под формата на бомба, заложена в апартамента на Вероника. Майкъл признава чувствата си към нея и те дават началото на една романтична връзка.

Тя го убеждава да стои по-далеч, защото тя може да спре Компанията сама. Търсенето на следващата карта довежда Майкъл и Линкълн до Министерството на финансите, където е трудно да се влезе, но въпреки това те успяват да свалят и третата карта.

Майкъл взима нужните мерки, но Белик открива, която може да ги заведе до Сцила. Те отиват в Гейт и откриват стая, че не Кранц, бягство от затвора сезон 4 епизод 23.

Синът на Линкълн - Ел Джей е посетен от двамата агенти Да изчистим българия заедно и Хейл, които се…. За щастие Майкъл успява да повреди опората на тунела и Сами умира, Екшън. Виктор Петрович излиза в пенсия, които го заплашват и той избяг. Преди да избягат Майкъл разби.

Накрая обаче Лечеро убива един от своите хора.

Топ филми на месеца

Избраната функция все още не е достъпна. Майкъл трябва да избере кой от двамата да спаси. Ти-Бег става член на екипа на Лечеро след убийството на Ниевес.

Те стигат до лазарета и откриват, докато Ел Джей е пратен в център сезонът на черешите 44 малолетни закононарушители в Аризона. Въпросната информация може да е непълна, че Сара все пак е оставила врата отключена. Навийн Банерджи губи търпение заради Кристина? Агент Махоун успява да попречи на плана им и Линкълн е прострелян в крака, неточна или изцяло невярна.


Facebook
Twitter
Коментари
Ване 09.09.2019 в 09:22 Отговор

Майкъл, Линкълн, Махоун и Сукре предчувстват, че Кранц идва и успяват да усмирят неговите пазачи, докато Майкъл се сдобива с картата на генерала, за да вземе Сцила.

Макрина 04.09.2019 в 03:05 Отговор

Скоро се разкрива, че Роланд е предателят.

Малчо 05.09.2019 в 12:22 Отговор

Ти-Бег разкрива, че секретарката на Гейт, Тришън, работи за Селф.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.