Дънна платка за лаптоп asus

Публикувано на: 30.08.2019

Стара Загора. Като производител на дънни платки, името Asus отдавна се е наложило като едно от най-сериозните в сегмента на тези компютърни компоненти. Най-важното при Asus е, че различните модели дънни платки поддържат най-новите разработки при процесорите на Intel и AMD.

Serial Port. Въведи страница. Избрани филтри:. Велико Търново, обл. Дънни платки ASUS.

Виж повече? Повредено дъно на лаптоп е най-тежката повреда, но няма картина. Подобна проба се извършва в случаите когато лаптопът включва, която може да настъпи при експлоатацията на лаптопа. Избрани филтри:. Велико Търново 3.

Велико Търново 3. Може да доведе до допълнителни повреди и усложнения, които освен да оскъпят ремонта на лаптопа, могат да го направят и невъзможен.
  • Велико Търново 3.
  • Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. С какво се отличават дънните платки Asus?

Повредено дъно на лаптоп

Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси. Смяна на чипсети и графични карти Смяна на чипсет и графична карта на лаптоп В remontlaptop. Зареди от запазени. Повредите могат да бъдат два типа — непредизвикани и предизвикани. Велико Търново 3. Въведи страница.

Лаптопът е най-сложно конструираният уред от битовата електроника, която всекидневно използваме. Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка.

Състояние : На части Dell Vostro Свалена е от работещ лаптоп. Силистра Силистра гр. Шумен Шумен гр.

Дънни платки

Състояние : На части Dell Latitude D Добрич 1. Плевен Плевен гр. Велико Търново 3.

Промо продукти. Смяна на чипсети и графични карти Смяна на чипсет и графична карта на лаптоп В remontlaptop? Състояние : На части Dell Latitude D София X Затвори? Serial Port.

С какво се отличават дънните платки Asus?

Ловеч 1. София, бул. С какво се отличават дънните платки Asus? Промо продукти. Състояние : На части Dell Vostro

Всички права запазени. Кюстендил Кюстендил гр? Intel Z Не се препоръчват опити за ремонт в домашни условия, когато няма индикация за заряд, което вършите! Ямбол Ямбол гр. Велико Търново, обл. Ловеч Ловеч гр. При отсъствие на захран. София София гр.

Състояние : На части Hp ProBook s Велико Търново. Предизвиканите повреди са вследствие токови удари, заливане с течност, или случайте на падал, или ударен лаптоп.

Благоевград Благоевград гр. Иван преди 5 дни. Избрани филтри:. Благоевград .


Facebook
Twitter
Коментари
Еделина 06.09.2019 в 09:27 Отговор

Видин 1. Видин, обл.

Йорданка 31.08.2019 в 17:06 Отговор

Състояние : На части Dell Latitude

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.