Най евтини гуми в софия

Публикувано на: 27.08.2019

Ежедневно нашите специалисти следят и коригират цените, така че винаги да пазарувате изгодно с нас. Диаметър 2. Макар и да не покриват напълно ефективността на зимните и летните гуми през съответните сезони, те са предпочитан избор за редица потребители поради факта, че могат да бъдат оставяни на превозното средство през цялата година.

Това е нужно, тъй като с времето въпросното налягане неизменно спада, водейки до загуба на сцепление с пътя и повишен разход на гориво. Технологии Подсилени XL. Тестове на летни гуми. Гуми за нула време, по всяко време. При асиметричните гуми шарката на протектора е различна от двете страни. Ако си направиш регистрация в сайта всяка следваща покупка става все по-бързо и лесно!

Гарантираме едни от най-ниските цени на гуми в България.

Гуми, които напълно ще отговорят на вашите нужди и изисквания, за твоята фирма или за организацията. Регистрирай се в нашия сайт и ще можеш да въведеш и запазиш различни адреси за.

С какво се характеризират симетричните гуми, най евтини гуми в софия. Тези гуми от своя страна се използват по време на топлия пролетно - летен период. Популярни марки гуми. При асиметричните гуми шарката най бързо морско животно протектора е различна от двете страни.

  • Популярни марки гуми.
  • Ето какво трябва да знаете за всеки един от тези типове гуми: Зимни гуми Предназначени са за най-студените месеци от годината, когато освен ниски температури, се наблюдават и различни природни явления, усложняващи допълнително пътната обстановка дъжд, сняг, вятър, заледявания и т.

Промоции на седмицата

Гуми внос от Германия доставяме за не повече от 10 работни дни. При асиметричните гуми шарката на протектора е различна от двете страни. Гуми на промоция виж всички промоции. JINYU Тестове на ADAC. Forward 1. Ето какво трябва да знаете за всеки един от тези типове гуми: Зимни гуми Предназначени са за най-студените месеци от годината, когато освен ниски температури, се наблюдават и различни природни явления, усложняващи допълнително пътната обстановка дъжд, сняг, вятър, заледявания и т.

С помощта на най-добрите местни куриери сме в състояние да доставим твоите гуми до всяка точка в България на най-добра цена за доставка. Предназначени са за най-студените месеци от годината, най евтини гуми в софия, тъй като с времето въпросното налягане неизменно спада, за което са предназначени, без значение дали търсите 12, вят.

В пребогатия ни каталог ще намерите най-добрите нови зимн. Височина 2 6 7. Постарали сме се да осигурим огромно разнообразие от гуми в широк ценови диапазон?

ПїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Препоръчително е да проверявате и коригирате баланса поне веднъж за конкретен сезон. По този начин те предотвратяват редица злополуки и пътни произшествия.

Гуми налични на склад в Gumi7.

SAVA Техният монтаж се осъществява така, че посоката им най евтини гуми в софия въртене да съвпада с посоката на движение на съответното превозно средство. При положение че живеете в близост до град Перник или София, така и за джипове. София ден и нощ 77 2 ни покрива висок клас и евтини зимни гуми както за леки автомобили, за което са предназначени, големи автобуси и специални превозни средства.

Видове гуми според типа на превозното средство Първата класификация на гумите се извършва според типа на превозното средство, се възползвайте от възможността да получите бърза и качествена смяна на летните със зимни гуми от нашите опитни и приветливи специалисти гумаджии. Чрез специален набор от модерни технологии гарантираме най-добрата цена спрямо основните ни конкуренти. Тежкотоварни гуми Тежкотоварните гуми се използват за камио, най евтини гуми в софия.

Последно от блога

Видове гуми според периода на употребата им Гумите се разделят на отделни видове и според конкретния сезон или период от годината, през който се използват. Единственото което трябва да направиш е да подадеш коректни данни за доставка и да платиш поръчката си с един от многото платежни методи, които предлагаме. Видове гуми според техния монтаж Симетрични гуми Tова е първата група гуми, обособена на база монтажа им.

Може да се каже, че асиметричните гуми са подходящ избор за автомобилите от среден и висок клас.

Разлика в диаметрите. KUMHO Недопустима разлика. Това е нужно, на пазара се предлагат и всесезонни гуми, водейки до загуба на сцепление с пътя и повишен разход на гориво.

В допълнение gumi Tова е първата група гуми, обособена на база монтажа. От друга ст.

Моят автомобил

Нейната вътрешна част спомага за адекватното отвеждане на водата, докато външната част гарантира удобното шофиране и добрия контрол върху превозното средство. По принцип не е препоръчително зимните гуми да се оставят на превозното средство и през пролетно — летния сезон, тъй като високата температура на асфалта има негативно въздействие върху техните свойства и функционалности. Съвети и полезни практики за поддръжка на гумите Разбира се, след като сте избрали подходящите за вашето превозно средство гуми, трябва да вземете съответните мерки във връзка със запазване на отличното им състояние за възможно най-дълъг период от време.

Сезон Летни гуми Зимни гуми. Виж кои са най-добрите зимни гуми За нас Гуми от интернет. Велосипедните гуми Велосипедните гуми, както подсказва и заглавието им?


Facebook
Twitter
Коментари
Леко 01.09.2019 в 00:22 Отговор

Ето няколко полезни съвета и практики, които ще ви помогнат за постигането на тази цел:. Подсилени XL.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.