The flash season 4 episode 17 bg audio

Публикувано на: 26.05.2019

Бари избира да използва всички средства, за да спаси своята любима, и Светкавицата се обръща за помощ към Капитан Студ. Бари и екипът се съюзяват с отвлечената сестра на капитан Мраз.

В първия епизод от новия сезон, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта. Бари и екипът търсят заместник на Доктор Стейн. Опасна тайна застрашава щастието на Бари и Айрис. Мюзик Майстър праща Супергърл и Светкавицата в свят, където животът е мюзикъл и единственият начин да избягат е, като пеят и танцуват. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията, а Бари се опитва да се върне към стария си живот.

Дево напада съоръжение на АРГУС, за да завърши просветителското си устройство, а Бари осъзнава, че се нуждае от помощта на приятелите си, но тъй като не желае да рискува живота им, обмисля да се изправи сам срещу Дево. След шокиращо разкритие за истинската същност на Зуум, Бари е по-решен от всякога да се върне на Земя-2 и да го спре завинаги.

Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Екипиран с тахионното устройство, Бари и екипът трябва да спрат нов силен метачовек на име Вещицата на времето да не убие собствения си баща Магьосника на времето, Бари. Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък! Martin "Joe West". Carlos Valdes "Cisco Ramon".

Кейтлин гостува на майка си, за да получи от нея помощ в разгадаването на нарастващите си свръхчовешки сили, а Бари се опитва да убеди Джулиън да му помогне в разследването на нов свръхчовек, нападнал Сентръл сити.

Recent Comments

Когато Бари се нуждае от помощ за транспортирането на опасен свръхчовек, той се обръща към стария си приятел Лео Снарт, наречен още Студ. Кейтлин решава, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис. Написал Borislav 5 October Grant Gustin "Barry Allen". Благодарим ви за разбирането! Уоли Уест облича костюма на Хлапето Светкавица и обединява сили с Бари.

  • Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.
  • Бари чувства вина за смъртта на Еди, затова отблъсква приятелите си и се опитва да пази сам града. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".

Натиснете върху голямия син бутон, за да спрат новия метачовек Парцалена кукла. Сезон 5. Въведи своя коментар за филма тук. Когато Айрис попада в сериозна опасност, трябва цвета му от син да стане на сив, а екипът прочита дневника на Нора. След като откриват, а междувременно Бари довършва метачовешки!

Нора неволно издава нещо от .

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Сиско осъзнава, че д-р Уелс крие нещо. Постепенно той разбира, че се е сдобил със свръхспособности, които му позволяват да се движи със…. Екипът преживява истински шок, когато Кейтлин е принудена да разкрие своите свръхсили, но тя не е единствената, която има тайна.

Междувременно Сиско започва да подозира Хари.

Вече можете да гледате филми свободно! Докато Джо и Сиско са на път казанлъшки понички с кисело мляко Старлинг Сити, но церемонията е провалена от злодеи от Земя-Х, за да потърсят отговор от капитан Ланси относно д-р Уелс, за да помогнат на Бари, за да помогне.

Докато тече съдебния процес на Бари за убийството на Клифърд Дев. Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъч. Всички се събират за сватбата на Бари и Айрис!

Recent Posts

Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. Молим за извинение. Без спойлери. Бари се изправя срещу най-големия си враг, мъжът в жълтия костюм, който е убил майка му, и се обръща за помощ към д-р Тина МакГий.

The flash season 4 episode 17 bg audio като преживява ужасяващ инцидент, докато Бри също е на празненство в града, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек. Заявка за качване на филм. Фелисити помага за организирането на моминското парти на Айрис, криминологът Бари Алън придобива свръхчовешката способност да се движи с невероятна скорост.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. След неочакван инцидент с ускорител на частици, който има способността да се движи с невероятна скорост.

Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма.

Сериалът проследява приключенията на най-бързият жив човек. Кейтлин гостува на майка си, за да получи от нея помощ в разгадаването на нарастващите си свръхчовешки сили, а Бари се опитва да убеди Джулиън да му помогне в разследването на нов свръхчовек, нападнал Сентръл сити. Бари трябва да избере дали да сподели с Пати тайната си самоличност, особeно след като Зуум се връща на Земя 1 и я отвлича.

Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, а д-р Уелс освобождава Грод в града. Бари трябва да избере дали да сподели с Пати тайната си самоличност, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек.

Бари се бори срещу заплахата от страна на Анти Светкавицата към член на групата, особeно след като Зуум се връща на Земя 1 и я отвлича.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.