Разликата между типтроник и мултитроник

Публикувано на: 22.08.2019

CVT е най-доброто в трансмисиите. Трябва да укажете лиценза , който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.

Тази тема със съкраштенията е направо супер. Във всеки момент си на "перфектната" предавка. Неговото следващо поколение трябва да се появи през г. Анонимен преди 5 години.

Публикувано 13 December - AM Да зема да рискувам и аз да понапиша нещо Вероятно с някакви леки модификации. Отговорено 28 Май,

Posted March 15, Публикувано 13 December - PM. Слагат я масово на 2,7 ТДИ и всички пищят от нея! Posted April 6, Please re-enable javascript to access full functionality? Участвайте Защо.

Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. Ако е в добро състояние и ти харесва - взимаш.
  • Обикновена СК или АСК са много сложни и трудни за ремонт а в много случай е по добре да е хвърлиш вместо да се занимаваш.
  • Отговорено 28 Май,

Официален форум

Рано или късно ще измяукаш. Много благодаря за бързия и адекватен отговор Ако имам още някои въпроси ще си позволя отново да ви обезпокоя :. Публикувано 15 January - PM. Категория : Устройство на автомобила. Шифтгейта на типтроника има един режим в повече. Телефон за реклама!

Типтроник и мултитроник са горе долу едно и също, но и в двата случая е с мокри съединители - заради големия въртящ момент, За бензиновия вариант V8 все хубави работи съм чел, спортрон. S троникът пък - той си е пак. Влез Регистрирай се. Разликата между типтроник и мултитроник 30 Юни. Сигурен съм че ще помогне на много хора като мен.

Recommended Posts

По-новите системи дори разчитат на електронния контрол на двигателя, за да се "приспособят" към конкретния начин на шофиране на собственика. А DSG кутиите имаха проблеми тези който бяха произведени , после им оправиха проблема, но си остават сложни и скъпи за ремонт.

Препоръчайте автоматична скоростна кутия От yeti , 26 Май, в Octavia 2. Публикувано 13 December - AM.

Това съобщи един от топ инженерите на марката Ралф Ригер пред изданието Motoring! Форумът е създаден през г. Има клипчета за изтракването. Публикувано 12 December - AM. Мultitronic е безстепенна автоматична скоростна кутия. Очакванията са следващия автомобилпри който новата скоростна кутия ще измести CVT да стане семейството А4.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Пак ти казвам - прочети малко преди да пишеш, че са еднакви. Коментари 20 Напиши коментар. Очакванията са следващия автомобил , при който новата скоростна кутия ще измести CVT да стане семейството А4. Публикувано 12 December - PM Бастанчо, кажи какво друго се купува като топъл хляб за тези А4-ки, да си правя сметка какво да гледам..

Audi повече разликата между типтроник и мултитроник да поставя на свои модели вариаторна скоростна кутия, като инженерите на германската компания са прекратили работа върху нейното развитие. Но от друга страна ДСГ си е нещо невероятно. Разлика между мултитроник и типтроник на пасат 5.

Sign In Sign Up. Вход Имате акаунт. Смятам, пояснете за неуките - мултитроник на Ауди какъв тип автоматична скоростна кутия е. Втора употреба по-добре се насочи към читава кола с читав автоматик.

Колеги, че роботизираните механични и CVT-кутиите не са за предпочитане. Именни пространства Статия Беседа.

Има си и разни екстри - кик-даун с педала на газта ако искаш да набира яко и симулирани предавки ако искаш ръчен режим Типтроник на немски : Tiptronic е вид автоматична скоростна кутия , изобретена от Порше. Смятам да се кача на А6 1,8Т или 2,5 TDI - не съм решил още , но ми се иска да е с автоматична скоростна кутия типтроник, ама като не знам как визуално като седнеш в колата да направя разликата.

Слагат я масово на 2,7 ТДИ и всички пищят от нея.

Повечето Типтроник-системи имат два режима на работа - автоматичният, обикновено наречен Комфорт и ръчният. Recommended Posts. Вярно бе изобщо не съм наблюдателен.


Facebook
Twitter
Коментари
Гунчо 25.08.2019 в 06:46 Отговор

Иво преди 5 години. Има и възможност за ръчно избиране на предавките.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.