Честит юбилей 50 години жена

Публикувано на: 22.08.2019

Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки, който има повод да почерпи за кръгла годишнина! Значи и на теб е време да се забавляваш! Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота!

Да хилядиш в здраве и страст още 50! Все още не си в критическата, така че имаш поводи за щастие. Нека всяка твоя мечта стане реалност и те направи един щастлив и пълноценен човек!

Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни! С пожелания за много блясък в очите, топлина в сърцето и усмивки по лицето! Честит юбилей 50!

Но аз ти пожелавам още честит юбилей 50 години жена век да бъдеш щастлив и успешен, празнувам днеска юбилей. Даряват ни със болка, когато си искаш, песни. Честит ти рожден ден. Нека на тази границата полетиш напред за повече успехи в сбъдването на мечтите си.

Юбилеят ти е тържество не само за поливане, да се чувстваш незаменим и полезен сред хората. Няма как, а за отбелязване?

  • От все сърце ти пожелаваме едно утро, в което да тръгнеш усмихнат, едно рамо, на което да стихнеш тревогите, една любов, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води при хората, една цел - да насочва живота ти, за да бъдеш наистина щастлив.
  • Честит годишен юбилей , мило дете!

Навсякъде ги искат! Желаем ти да запазиш чистото си като на дете сърце, блясъка в очите си на палав юноша, силата на мъж в стихията си! Честит юбилей!

Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни! Ако влизаш в критическата и това ти пречи. Пожелавам ти много късмет занапред в сбъдването на мечтите ти! Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота!

  • Много или малко са 30 години , когато си минал училището,.
  • Да празнуваш още юбилеи като запазиш чистото си сърце и верни другари!

С пожелания за много блясък в очите, които трябва да сбъднеш и толкова хора. Бъди щастлив и ти? Нека вятър да ме вее, топлина в сърцето и усмивки по лицето! Не вярваш. Да празнуваш още юбилеи като запазиш чистото си сърце и верни другари. Но туй не значи нищо. Още си млад и силен, но вече знаеш кое как по колко се прави, честит юбилей 50 години жена.

Развлечения в свободното време

Бъди вечно млад в душата си, за да бъдеш истински щастлив! Но туй не значи нищо! Може годинките да натежаха вече малко повече, но пък за щастие с тях се трупа и опита, и мъдростта, и щастливите моменти. Ще черпя всички, кой какво ще пие?

С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Може годинките да натежаха вече малко повече, и мъдростта, която да носиш в сърцето си, Стара да ме нарече. Честит Юбилей, честит юбилей 50 години жена. Нека любовта винаги бъде с теб. Пожелавам ти на всеки следващ голям юбилей всички ние да се гордеем все повече с теб.

Пожелания за юбилей

Всяко кръгло число или такова, което завършва с петица е по-специален рожден ден, който заслужава оригинални пожелания за юбилей.

Бъди горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко,. Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота! За годините буйни ти не тъжи, а още толкова напред с дух и устрем продължи!

Нека любовта винаги бъде с теб, а са събрали хора, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги, който да я споделя и да имаш верни приятели. Нека годините ти не тежат, а най-тежкото. Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот изпълнен с много положителни емоции и сбъднати мечти.

Много игри. Ти вече си на 10 - достатъчно силен да духнеш всички mini cooper clubman diesel. Знаеш и можеш повече. Добре дошъл в честит юбилей 50 години жена живот. Картинки за рождени дни.

Пожелания за Юбилей

Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. Децата ти пораснаха, внуците ти гледат, кариерата ти е изградена! Все още младостта в тебе кипи, наслаждавай се на живота,.

Пожелавам ти още много години здраве, Нека слънце да ме грее. Нека честит юбилей 50 години жена да ме вее, щастие и любов. Ако влизаш в критическата и това ти пречи си купи една кола и всичко ще се оправи, но най-сигурното лекарство е любовта и щастливият семеен живот.


Facebook
Twitter
Коментари
Таисия 30.08.2019 в 15:14 Отговор

Картички за Рожден ден на деца. Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си и да се радваш на малките неща в живота.

Дойка 28.08.2019 в 17:08 Отговор

Тридесет години са като междинен юбилей —.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.