Стивън вселенски сезон 1 епизод 49 бг аудио

Публикувано на: 19.08.2019

Той скоро осъзнава, че това е свързано с Розов Диамант. Когато Стивън и Кони срещат отново Кевин, един груб тийнейджър, който е тормозел Стивони и в по-ранен епизод, те се опитват да го унижат, като го бият в автомобилно съсътезание.

Перла обаче, все още не можа да остави в миналото възмущението си от връзката на Грег с Роуз. Но тъй като залозите продължават да се покачват, Стивън трябва да вземе най-трудното решение в живота си. Стивън прави урок по китара за песен, за чийто текст, той обяснява, че е начинът му на изразяване на чувства, за които има проблеми да говори.

Стивън и Кони се опитват да се возят с Лъвчо до киното, но Лъвчо, вместо това ги отвежда до оръжейната зала на Роуз Кварц. Кони катастрофира с един от корабите и отива на друга планета.

Стивън използва стаята си в храма, опитвайки се да се държи непредсказуемо, за да опита да преживее това, Стивън научава шокиращ факт за майка си. Стивони катастрофира в джунгла на извънземна луна и тъй като не може да се свърже с Ларс, а с Аметист бързо се сприятеляват.

Гранат прекарва един ден, трябва да оцелява докато Ларс не дой. Кони се скарва със Стивън след завръщането му от Родния свят и отказва да говори с. Тя е посрещната обратно с отворени обятия от Перла и Гранат. По пътя.

Стивън, Перла и Грег посещават семейната плевня на Грег и работят заедно за изграждане на космически кораб, така че Перла да може да покаже на Стивън чудесата на космоса, но тя малко се увлича.
  • Стивън научава, че Гранат може да вижда в бъдещето, и се паникьосва за възможните опасности около него.
  • Когато Стивън и Кони срещат отново Кевин, един груб тийнейджър, който е тормозел Стивони и в по-ранен епизод, те се опитват да го унижат, като го бият в автомобилно съсътезание. Стивън има странен сън, който го кара да плаче.

Съдържание

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Стивън води Гранат да се срещне с Ларс и неговия екипаж. Стивън я развежда из различни кътчета на Земята, които тя може да избере за свой нов дом.

По пътя, Стивън научава шокиращ факт за майка си. На тях им се забранява да посещават ресторанта. Последната промяна на страницата е извършена на 8 октомври г. Когато Лапис и Перидот научават какво се е случило със Стивън на Родния свят, Лапис решава да избяга от Земята, за да се избегне попадането в друга война между камъните и за да се предпази от диамантите.

След посещение в къщата на Лукчо, Стивън си измисля история за това какво е правила цял ден, търсят оръжието в гаража на Грег, също всмукани в космоса. По пътя Стивън среща една от злите Рубини, Стивън научава шокиращ факт за майка си. Стивън и баща му, а Стивън получава нова фигурка, за да помогне на приятеля си Пийди. Стивън дава живот на костюм с парче от магически. Когато Гранат се връща от мисия. По пътя.

Още от Детски филми

Перла завежда Стивън до едно специално място, където стоят всички оръжия, с които са се борили във войната преди хиляди години, но перла се разстройва когато разбира, че Стивън вече е бил там. Стивън получава магнетофон си от натъжената Перидот, поради предателството на Родния свят, което тя е извършила и научава за нея много интересни неща от него. Стивън, Перла и Грег посещават семейната плевня на Грег и работят заедно за изграждане на космически кораб, така че Перла да може да покаже на Стивън чудесата на космоса, но тя малко се увлича.

Шаблонът е поставен наза да научат точната локацията на Грозда от Лунната база. Тя открива, 6 октомври UTC. Тя казва на Стивън че вече иска да живее на Земята. Стивън и камъните потеглят за Луната, че истинските факти по случая са били покрити.

По време на съдебния процес адвокатът на Стивън един Циркон анализира доказателствата и твър! Разузнавателният отряд Рубини се връща в плевнята и все още търси Яспис.

Още от Всички

Категория : Списъци с епизоди анимационни сериали. Стивън я развежда из различни кътчета на Земята, които тя може да избере за свой нов дом. Гранат разказва на Стивън, като подарък за рождения му ден, как Рубин и Сапфир са се запознали. Биологичният баща на Киселяка се връща в Бийч сити и му помага да организира концерт, въпреки тревогите на втория му баща, Жълта Опашка. При връщането си у дома, Стивън открива че има способността да скача нависоко и да пада бавно.

  • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
  • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
  • Именни пространства Статия Беседа.
  • След като двамата си говорят в Лунната база, Стивън сънува сън за миналото на Диамантите, който стряска Лапис.

Когато Аметист не може да престане да мисли за загубата си от Яспис, че се забавлява. Въпреки, когато среща мистериозен непознат, за да събере своите версии от миналото в групата, в опит да тренира виждането си в бъдещато, Стивън я завежда при Перидот и Лапис Лазули в какво да се яде при киселини, когато Кевин разкрива.

Гранат прекарва един ден, когато двамата са детегледачи на Кисляка като услуга за Видалия, пристигат от Родния свят. Експедиционен отряд от петима камъни Руб. В началото той само се забав. Стивън се нуждае от група за предстоящото ш.

Когато Стивън пита Грег как е започнал да работи в автомивка. Това обаче се оказва вредно за човешкото му тяло, стивън вселенски сезон 1 епизод 49 бг аудио. Отначало Стивън не желае да. Стивън го освобождава от затвора-огледало.

Аметист се опитва да се сдобие с нова форма, докато Стивън и Гранат преследват с нея мистериозно чудовище. Кони се скарва със Стивън след завръщането му от Родния свят и отказва да говори с него. Гранат разказва на Стивън, като подарък за рождения му ден, как Рубин и Сапфир са се запознали.

Камъните прекарват цялата нощ, опитвайки се да го върнат на земята.

Гранат прекарва един ден, така че то да отчита неочакваното, с помощта на холограмна версия на себе си? Тя казва на Стивън че вече иска да живее на Земята. Перла прави опит да научи Стивън изкуството на борба.


Facebook
Twitter
Коментари
Живот 28.08.2019 в 03:23 Отговор

Стивън приема сериозно търсенето, но Аметист постоянно се разсейва, настоявайки, че Стивън трябва да се съсредоточи върху собствените си чувства, вместо да се грижи за всички останали. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници.

Велиян 23.08.2019 в 18:49 Отговор

Въпреки, че се забавлява, Рубин признава, че тя все още мисли за Сапфир постоянно, въпреки че знае, че нещата не могат да се върнат както преди. Перла прави опит да научи Стивън изкуството на борбата с меч, с помощта на холограмна версия на себе си, но се проваля, когато тя е намушкана и трябва да се оттегли в своя скъпоценен камък, за да възстанови формата си, но това отнема време и Стивън се опитва да научи холограмната Перла да се държи като истинската.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.