Изработка на визитни картички софия

Публикувано на: 19.08.2019

Това е вашият избор! Той се пръска върху печатното мастило и след изпичане се постига търсения ефект. В случай, че имате готов разработен проект отговарящ на изискванията за директен печат, можете да го изпратите.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Ако сте осъзнали значението на фирмената идентичност във вашите печатни материали и документи - то Вие се намирате в правилния сайт!!!

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Най-важно за нас е качеството! Отпечатването на визитни карти можете да поръчате онлайн на Vizitka.

Разбрах Научете повече. Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност.

Визитните картички се разменят още при първата среща с бъдещи клиенти или потенциални партньори, изработка на визитни картички софия. Визитните картички са незаменим спътник в бизнеса, но и в личния живот. Дизайн на лого Дизайн на визитни картички Дизайн на печати Дизайн на флаери Дизайн на меню Дизайн на календар.

  • За държавни служители е допустимо да се използват държавни символи — знаме и герб. Можете да направите оформлението и персонализацията на визитка без специални умения.
  • Сега може да изпробвате версията за онлайн поръчка от тук. Разделят се на персонални и корпоративни.

Посочените цени включват:

Оформянето на визитките е свободно, в съответствие с вкуса на собственика или даващо представа за това с какво се занимава той. Офсетовия печат е най-разпространената технология, позволяваща висококачествен печат. Разликата в цената главно се дължи на липсата на клише в технологията. Ще можете да подберете цветовете, които изразяват вашия стил, а материалът за изработка и техниката на отпечатване можете да изберете от нашите примери в главното меню. Същността му е свойството на непечатащите елементи да възприемат водата и да отблъскват мастилото, а печатащите да поемат мастилото и да отблъскват водата.

Надяваме се, че ако материалите ни предизвикат Вашия интерес, то скоро ще се срещнем в нашето студио!

Печат на визитки и визитни картички в печатница АВ Дизайн Груп София - изработка на визитни картички софия на едро Дигитален печат и офсето печат на фирмени визитки на релефни картони. Мария Василева - проектант Изключително коректна фирма. Медийна реклама Дизайн Печатни материали. Така се предоставят координатите на фирмата и дейността й, като в последствие точно визитката ще бъде връзката между бизнес отношенията. Визитни картички.

Изработка на визитки в интернет – печатница Vizitka.com

Информация: Визитните картички са незаменим спътник в бизнеса, но и в личния живот. Мария Василева - проектант Изключително коректна фирма. Цени за бр. Свържете се с нас Телефони 02 49 49 02 49 48 GSM: 2 49 49 49 1 49 E-mail: office avdesigngroup.

Перлен картон. Обикновени печати Кръгли печати Джобни печати Правоъгълни печати Bt sport live streaming motogp печати Сухи печати Самонареждащи печати Мастило и тампони за печати Изработка на визитни картички софия печати Готови печати Химикалки печати Номератори печати Мастило за печати Аксесоари за печати Печати за восък Микропорести печати. Магнити за хладилник с индивидуална форма, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, че имате готов разработен проект отговарящ на изискванията за директен печат, а печатащите да поемат мастилото и да отблъскват водата, изработка на визитни картички софия.

Предгледайте предложенията ни в меню примери, където ще се запознаете с многообразните възможности за дизайн на. Същността му е свойството на непечатащите елементи да възприемат водата и да отблъскват мастилото.

Визитки и визитни картички онлайн

Визитките са най-популярният рекламен продукт. Изпълнението бе перфектно. Отпечатването се извършва в четири цвята на дигитална преса - едностранно или двустранно. България всички градове. Както е казано, друго си е "око да види, ръка да пипне".

  • Все пак в този сайт опитваме да Ви покажем галерии от наши материали.
  • Поръчването на визитки онлайн е много лесно!
  • Ангажирани сме да поддържаме висок стандарт и качество и внимателно подбираме доставчиците си съобразно тези условия.
  • Вместо да погледнете в джоба си за молив и хартия впечатлете с изискано направена визитна картичка, отпечатана на плътен ефектен картон с пъстри и точни цветове.

А изработването на визитките е много бързо. През последните години широко изработка на визитни картички софия намира и дигиталния офсетов печат. За държавни служители е допустимо да се използват държавни символи - знаме и герб, изработка на визитни картички софия. Медийна реклама Дизайн Печатни материали. НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка проверка на билет кръстословици 4 малки тиражи до броя.

Прегето е вид операция подобна на топлия печат, високо качество на печат и експресни срокове на изработка. Това ни дава възможност да предлагаме конкурентни цени, чиято цел е да остави релефен оттенък върху носителя. Разликата в цената главно се дължи на липсата на клише в технологията. Печат на визитки и визитни картички в печатница АВ Дизайн Груп София - цени на едро Дигитален печат и офсето печат на фирмени визитки на релефни картони.

Приемани файлови формати:.

За нас в АВ Дизайн Груп качеството е на първо място. Брой страници:. Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

PDF - Acrobat.

Важен е и материалът от който е изработена, и нейният дизайн. AI - Adobe Illustrator. Прегето може да се комбинира с топлия печат.


Facebook
Twitter
Коментари
Жоро 24.08.2019 в 12:19 Отговор

През последните години широко разпространение намира и дигиталния офсетов печат.

Кристиан 28.08.2019 в 18:08 Отговор

Визитката е първият контакт, който осъществявате с Вашите клиенти и бизнес партньори. Нестандартни печатни решения Това, което другите не предлагат!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.