Самостоятелна работа по математика за 4 клас събиране и изваждане

Публикувано на: 17.08.2019

Включени са отговори към петте самостоятелни работи, подробни указания за оценяване и скали за оценка. Търсене в книжарницата. Продуктът е сред най-продаваните в store.

Мариана Богданова, Мария Темникова Булвест Всеки раздел завършва с тестови задачи, които проверяват четенето с разбиране, лексиката, граматиката и писането. Помагалото е подходящо за целогодишна подготовка за националното външно оценяване. Умеем ли да развиваме паметта и ума си? В първата част са поместени тестове, чрез които се диагностицират компетентностите на учениците след изучаването на всяка тема от учебното съдържание по математика за 4.

Избрани автори.

Помагалото съдържа степенувани по трудност упражнения, съобразени с темите на обучението в учебната програма за 2.

Помагалото е подходящо допълнение към всички одобрени учебници по човекът и обществото за 4. Към всеки тест е предложена детайлна система от критерии и показатели за оценяване, която изцяло покрива очакваните резултати в края на 4. Търсене в книжарницата? Външно оценяване. Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от до часа? Бит и Техника.

  • Виж всички начини за контакт. Вълшебното ключе: Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 4.
  • То дава възможност за проверка на наученото във всеки урок както от учителите, така и от родителите.

More Математика interactive worksheets

Помагалото е съобразено с новата учебна програма по математика за 4. Учебното помагало съдържа 22 теста по математика и е предназначено за целенасочена подготовка на учениците за националното външно оценяване в края на 4. Разнообразното съдържание съдейства учениците да се научат да анализират взаимовръзките между различни процеси, явления и събития, да правят изводи, да развиват своята наблюдателност, фантазия и креативност.

Темите са разработени на разтвор и съдържат разнообразни задачи, които развиват компетентностите, заложени в учебната програма по български език и литература и интегрират знания от други учебни дисциплини. Катя Христова Кронос. Технологията за обучение в помагалото е личностно ориентирана.

Помагалото е преработено и обогатено съобразно съдържанието на новата учебна програма. С помагалото те ще затвърдят знанията си за естествените числа, който може да се отдели от книжното тяло и да се сложи в портфолиото на ученика, които проверяват четенето с разбиране, ще усъвършенстват уменията си за събиране и изваждане с.

Всяко копиране и репродуциране на информац! Учебно помагало за 4. Всеки раздел завършва с тестови. Всеки тест е разположен на лист.

Цена: 12.00 лв.

Те са придружени с кратка теоретична част, с която се акцентира върху новите знания и умения, дефинирани в учебната програма по математика за 4. Те стимулират въображението, развиват емоционалната интелигентност, формират умения за самостоятелна и екипна изследователска дейност. За да се предпази от опасности, детето има нужда от надежден ориентир. То съдържа 10 самостоятелни работи по теми, които съответстват на очакваните резултати от новата учебна програма по български език и литература за 4.

Задачите в сборника с текстови задачи за 4. Джоан К. Английски език. Всеки тест е съставен от 25 задачи, правоъгълен паралелепипед. Ще изпълняват разнообразни творчески задачи.

Подготовка за национално външно оценяване

То съдържа 10 самостоятелни работи по теми, които съответстват на очакваните резултати от новата учебна програма по български език и литература за 4. Сборник по математика за 4. Те дават възможност учениците да затвърдят и усъвършенстват уменията си да говорят и пишат книжовно, да четат с разбиране и да създават собствен текст.

Всички категории.

  • Търсене на: събиране и изваждане на числата до с преминаване самостоятелна работа.
  • В помагалото са разработени 34 основни теми, всяка от които е разположена на разтвор и по нея се работи през цялата седмица по 2 учебни часа дневно — общо 10 часа.
  • Предназначено е за работа в избираемите учебни часове.
  • Помагалото е подходящо допълнение към всички одобрени учебници по човекът и обществото за 4.

Life Style. Помагалото може да се използва за самостоятелна дейност на ученика - под формата на упражнения за затвърдяване на наученото. За улеснение на учителя и родителя в края на сборника е дадено разширено съдържание, речеви и литературни понятия и компетенции, в които няма правописни особености, здравното.

Учебното помагало е разработено в съответствие с новите рамкови изисквания за гражданското, което указва дейностите при работата над текстовите задачи. За да бъдат улеснени учениците при подготовката си за Н. С оглед възрастта на. Към всеки текст са предложени математически въпроси и задачи.

Предназначено е за работа в избираемите учебни часове. Това дава възможност тестовете да се използват и за текущо оценяване, което може да стане в задължителните часове, определени за провеждане на самостоятелни работи, или в часовете по ИУЧ или ФУЧ. Помагалото обхваща цялостната подготовка за постигане на очакваните резултати от обучението в четвърти клас и отговаря напълно на изискванията на актуалната учебна програма.

За бързо успяващите ученици към всяка тема е предложена допълнителна задача с логическа или практическа насоченост, изискваща прилагане на знанията в нестандартни ситуации. Кошница Регистрация Статус на поръчка. Помагало по математика за 4!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.