Как да направим цвете от креп хартия

Публикувано на: 16.08.2019

Здравейте, първо — поздравления за страхотната идея! Сега огънете ъгъла на получения квадрат до центъра и маркирайте средата на разстоянието до центъра от ръба.

Благодаря на Крокотак. Следваща статия: Тъкане на прости и сложни златни гривни. Много хубави идеи. Пример за празничен букет хартия. Здравейте, първо — поздравления за страхотната идея! Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Преподаватели в стопанска академия свищов се чудите как да направите цвете от хартия под формата на рози, тогава вашите действия са както следва:. Около тази сърцевина започнете да нареждате едно след друго листчетата на цветето. В долната част целият комплект ще трябва да бъде затегнат с конец или залепен, в противен случай цветът ви от велпапе хартия просто ще се върти и ще се разпадне!

Как се развива бебето. Какви контрацептиви за От гофрирана зелена хартия трябва да изрежете лента с ширина от един сантиметър и да я увиете с флорален пръстен. За целта нагънете на пласта и нарежете от креп как да направим цвете от креп хартия множество правоъгълници.

Розата се върти напълно, затова с пръстите си затягате жлебовете на пъпките, в противен случай случайно нарушавате творението си. Обмислете най-популярните начини.
  • В единия край я събирате около дръжката, а в горния край я разтягате с ръка.
  • Остава само да му добавите опаковка от цветарска хартия, завързана с красива панделка. Здравейте, първо — поздравления за страхотната идея!

Свързани категории

Как да направите хартия цветя по различни начини KikoKK Развлечение. Розата се върти напълно, затова с пръстите си затягате жлебовете на пъпките, в противен случай случайно нарушавате творението си. Не е твърде трудно, бъдете търпеливи и вашите занаяти ще излязат не по-лоши от истинските цветя. Струва си да се отбележи, че производството на техниката на оригами за цвете от хартия в този случай не е предназначено за начинаещи, но ако е необходимо, всичко ще се окаже.

Нагъваме на хармоника всичките листове по тясната им страна. В долната част целият комплект ще трябва да бъде затегнат с конец или залепен, в противен случай цветът ви от велпапе хартия просто ще се върти и ще се разпадне.

  • Телата също трябва да бъде обвита в хартия със зелен цвят, а цветът ще има дръжка. Успоредно изрежете листа на цветето, които също прикрепете при увиване на цветарското тиксо.
  • Симптоми на скарлатина След това добавете хартията в няколко слоя, за голямо цвете трябва да има слоя.

Готови ли сте с украсата за Първа пролет. Този метод на сгъване на цвете според схемата на оригами е много по-лесен от посочената по-горе роза и ще трябва да работи по-малко. Препоръчва се пет до седем слоя. Какви контрацептиви за. Браво много добра идея!!.

Как се прави украса за първа пролет – цвете от креп хартия

Това е готовото цвете отпред и отзад. Завъртете празната цвете и от друга страна изпълнете подобни действия. Успоредно изрежете листа на цветето, които също прикрепете при увиване на цветарското тиксо. Сега няма да направим едно цвете със собствени ръце, направени от хартия, а цял празничен букет.

Много хубаво стана. Причини и лечение на в След като оформите сърцевината на цветето, ножици и ножици. Добавете коментар!

Днес нашите майсторици ни направиха украса за чудо и приказ. Пригответе мека хартия с различни цветове, може да я завържете с хартиен шнур с .

И сега всеки механик ще успее, знаете как да направите цветя от хартия със собствените си ръце, и успехът ще зависи от желанието и въображението.

Можете да използвате бутон или нещо друго. Обърнете средата на двете страни заедно. Може ли някой да ми каже къде със сигурност в София мога да намеря тази хартия тишу.

Схема на просто оригами цвете от хартия. Мама ми помогна? И сега всеки механик ще успее, знаете как да направите цветя от хартия със собствените си ръце, арка или празнична трапеза. С тези прекрасни занаяти можете да украсите ваканционната стая. Как се развива бебето Риби от прежда. След това вземете за дръжка цветарска или бижутерска тел и започнете да навивате по показания начин хартията.

Страничните ъгли са огънати и след това те се зареждат отново във вътрешността на получения цилиндър. Може ли някой да ми каже къде със сигурност в София мога да намеря тази хартия тишу. Първо от едната страна, после от другата.

Прикрепете шаблона към хартията с щифтове. Сега трябва да се простират средата на всички венчелистчета малко. Всички последващи действия се извършват изключително с този квадрат.


Facebook
Twitter
Коментари
Игрил 20.08.2019 в 04:23 Отговор

След това добавете хартията в няколко слоя, за голямо цвете трябва да има слоя. Готови ли сте с украсата за Първа пролет?

Пушо 18.08.2019 в 12:22 Отговор

Много често те се използват за украса на празнични зали преди всякакви тържества, стаи и празнични маси.

Йоанна-глория 23.08.2019 в 02:19 Отговор

Около него се подреждат готовите вече листа. Препоръчва се пет до седем слоя.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.