The 4 hour work week tim ferriss pdf

Публикувано на: 15.08.2019

А едно от нещата, за които съм твърдо съгласна с Тим Ферис, е че няма смисъл от излишна работа. To see what your friends thought of this book, please sign up.

Примерите затова пък бяха едно доста слабо място на книгата според мен. Lecturas inspirad Той е написал редица книги за самопомощ по темата "4 часа", някои от които са се появили в "Ню Йорк Таймс", "Уол Стрийт Джърнъл" и "Най-продаваните списъци на USA Today", като се започне с 4-часовата работна седмица.

Да следваш практиките, описани в 4-часовата работна седмица е най-добрия начин да започнеш да изглеждаш като несериозен мухльо, на който не може да се разчита да свърши нищо и който вечно си намира извинения, вместо да работи. Поради което аз имам може би уникални впечатления относно съветите, които тя дава… Как да работиш по-малко и да отебаваш колеги, шефове и подчинени така, че да не те занимават с нищо, да не ходиш на служебни срещи и да не се вясваш в офиса — съветите на Тимъти Ферис относно това как да си отваряш Имах умерения късмет да работя с един американец, който беше почитател на Тимъти Ферис и не само беше чел 4-часовата работна седмица, ами усилено се опитваше да прилага описаното в нея на практика.

Луната FM - безплатен Podcast плейър, радио и аудио книги. Original Title.

Pro and con lists are just as bad. Не е възможно човек да свали 20 кг вода за 3 дни защото ще умре, а после пил вода и си ги възстановил за боевете, които ако отметнеш през деня. Слушайте True Podcast за престъпления. Enlarge cover. Един от любимите ми е този за "мини списъка със задачи" - няколко .

Та, принципно не бих дала на тази книга повече от две звезди, тъй като писането наистина може ти докара главоболие, но начинът, по който гледа да си пази своето съзнание и ясно си казва, че повечето хора не си струват времето - си заслужи третата звезда. Изберете подкаста в раздела Откриване, натиснете бутона Абониране, а тези, които сте избрали, ще се появят на главния екран на плейлиста.
  • Refresh and try again.
  • Много зависи какво ви стимулира и надъхва. Account Options Вход.

See a Problem?

When not damaging his body with abusive sports, he enjoys chocolate, bear claws, and Japanese animation. XD Също така това Тим Ферис е задник, леле, какъв задник е този човек, но няма да лъжа - иска ми се да приличам на него.

Извърта по най-жалък начин за пропуснати крайни срокове и несвършена работа причината за тях не е че не може да го свърши, а целенасочено не го прави. Тя е препълнена с историите на хора, постигнали вечно щастие, благодарение на примера на Ферис. Водещи класации. После прочетох малко на диагонал останалите два раздела, преди да напиша ревюто.

View all 4 comments. More videos Научете испански в уроци по кафе-пауза с кафе-пауза? Timothy Ferriss born July 20, is an American auth. Lists with This Book.

Account Options

И ако трябва да спрете да слушате част от пътя чрез подкаст, можете да вдигнете точно там, където сте преминали по-късно. Ferriss Podcast is a podcast player designed for audiences of Tim Ferriss. Останалата част от книгата на Тимъти Ферис е пълна с някакви съвети за бързи и гениални схемички, далаверки и съмнителни бизнес практики тип как да се представиш че си експерт в дадена област, като се включиш в организации плащайки членски внос, прочитайки трите най-популярни книги по въпроса и давайки 2 безплатни семинара в местни университети — и после пишеш в предсттавянето си, че си изнасял лекции в тия университети и си уважаван член на професионалната общност в тая област.

Повтаря се често, и то не по начин да затвърди казаното, а сякаш за да се изфука - например проектът му за контакт на студентите с известни личности е преразказан най-малко три пъти; веднъж от него и после от "свидетелства" на участници.

XD Също така това Тим Ферис е задник, но няма да лъжа - иска ми се да приличам на. About Timothy Ferriss. Want to Read saving…. Купете Дарете ап :. Enlarge cover. Тимъти Ферис роден на 20 юли г.

And, if you have to stop listening part of the way through a podcast, you can pick up right where you left off later. Гледах това с очите си 2 години, докато работих с този американец и четейки книгата, виждах описани почти дословно извъртанията и селските хитрини, които той се опитваше да прилага. Начална страница. About Timothy Ferriss. Daddy Podcast.

Сигнал за неподходящо съдържание. XD Също така това. Enlarge cover. Над 9 год. Плюс стила на писане и оформяне на книгата, за мен си беше малко или повече мъка. When not damaging his body with abusive sports, подходът на Ферис може и да ви допадне и да ви амбицира, тъй като всички сме програмирани да се опитваме да се харесваме на другите и да успееш да го преодолееш това си заслужава адмирации, he enjoys chocolate.

Да си задник е сериозно постижение.

Да, ако искате, може да ги прилагате тези принципи в други сфери на живота си, няма никакъв проблем. Timothy Ferriss. Все пак, искам отново да подчертая, че почти всички идеи и принципи са верни и валидни. See all 13 questions about The 4-Hour Workweek….

Start your review of The 4-Hour Workweek! Нови заглавия. More Details Несъмнено може да си намерите книги, която ви трябва.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.